Krantenkoppen

▶ De populariteit van Biden is historisch laag. Waarom zijn zoveel Amerikanen ontevreden over hem?

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Vochtproblemen bedreigen historische praalgraven in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Brugge

Het Brugse gemeenteraadslid Andries Neirynck (Groen) luidt de alarmbel over vochtproblemen in de Onze-Lieve-Vrouwekerk: “Die bedreigen de historische praalgraven in het koor.” De politicus zal het probleem aankaarten tijdens de Brugse gemeenteraad op maandag 26 februari.
The post Vochtproblemen bedreigen historische praalgraven in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Anna Roos (19) is nieuwe voorzitter van Vlaamse Jeugdraad

De 19-jarige Anna Roos uit Turnhout is verkozen tot de nieuwe voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad. Ze neemt in die functie de fakkel over van Amir Bachrouri. De Vlaamse Jeugdraad deelt maandag in een persbericht ook mee dat er nu volop wordt ingezet op de komende verkiezingen van 9 juni.

Lees meer »

Elise Roels uit ‘Thuis’ heeft geen account op OnlyFans: “Als ik mooie voeten had, zou ik het overwegen. Da’s easy money”

‘Thuis’ ging de afgelopen weken over de tongen. Niet in het minst omdat de voorheen brave Emma uit de VRT 1-soap nu als een sexy stoeipoes te zien is. Maar zo verleidelijk ze ’s avonds op televisie is, zo serieus staat Elise Roels overdag als lerares in het middelbaar voor de klas. “Eerlijk gezegd had ik wel wat schrik”, geeft

Lees meer »

Carnaval én GP Monseré op zelfde dag in Roeselare, maar hinderen elkaar niet

Zondag 3 maart wordt een dag boordevol ambiance in het Roeselaarse stadscentrum. Zowel voor de koers GP Monseré als voor de carnavalsstoet komen veel kijklustigen naar de stad. Beide evenementen worden georganiseerd door externe partners.
The post Carnaval én GP Monseré op zelfde dag in Roeselare, maar hinderen elkaar niet appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Honderden tractoren in Brussel voor betoging: boeren doorbreken politieblokkades, politie zet waterkanon in

Boerenorganisaties houden vandaag een nieuwe betoging in Brussel, naar aanleiding van een Europese top van de ministers van Landbouw die daar doorgaat. De boeren vragen de Europese Unie onder meer om zich terug te trekken uit de veelbesproken vrijhandelsovereenkomsten met Zuid-Amerikaanse landen. Intussen is de sfeer in de hoofdstad een beetje verhit geraakt. Protesterende boeren zijn met hun tractoren door

Lees meer »

De Jonkman uit Brugge behoudt twee Michelinsterren maar is groene ster kwijt

Filip Claeys van restaurant De Jonkman in Sint-Kruis blijft met twee Michelinsterren de koning van de Brugse restauranthouders. Maar opmerkelijk: na drie jaar is hij zijn ‘groene’ ster kwijt. Duurzaamheid staat nochtans hoog in de prioriteitenlijst van de voorzitter van de Noordzeechefs.
The post De Jonkman uit Brugge behoudt twee Michelinsterren maar is groene ster kwijt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Rookontwikkeling in labo van Brugs bedrijf

In het labo van een bedrijf langs de Pathoekeweg in Brugge is maandagmiddag even over half één brand ontstaan aan een machine.
The post Rookontwikkeling in labo van Brugs bedrijf appeared first on KW.be.

Lees meer »