Krantenkoppen

▶ “Hooligans willen niet onder doen voor de concurrentie”: voetbalpodcast ‘vier-nul’ over stilgelegde match RWDM – Eupen

Acht punten op eerste achtervolger Anderlecht, veertien op Club Brugge,… de Union-trein dendert aan onverminderde vaart voort. In de twaalfde editie van VTM-voetbalpodcast ‘vier-nul’ vraagt host Aster Nzeyimana of het straks ‘derde keer, goede keer’ wordt voor Union. Ook de stopgezette match in Molenbeek, de datum van de bekerfinale en de (te) krappe Gentse spelerskern zijn enkele van de hete hangijzers.

Meer krantenkoppen in België

Vriendentrio bundelt krachten als ‘De Stravius Brouwers’: “We maakten bier voor liefhebbers zoals wij: eerlijk en stoer”

Bart Tydgat (46) uit Wijtschate, Benny Eeckhout (41) uit Bovekerke en Kristof Delcroix (41) uit Zandvoorde heten voortaan De Stravius Brouwers en brengen eind deze maand hun twee straffe bieren op de markt, de Stravius Tripel en de Stravius Quadrupel. “Stravius is onze held uit een ver verleden. Ook hij ging ten strijde tegen de moeilijkheden die op zijn pad

Lees meer »

Ongerustheid over vervuiling waterloop bij volkstuintjes: Stad Oostende beveelt staalnames en bodemonderzoek

Bij de gebruikers van het volkstuinpark op Stene is er ongerustheid over mogelijke vervuiling afkomstig van het vroegere stort. “Het water waarmee we de tuintjes besproeien verkleurt en de stad reageert te traag”, luidt het. Milieuschepen Silke Beirens gaf opdracht om stalen te nemen en er komt ook een groter onderzoek.
The post Ongerustheid over vervuiling waterloop bij volkstuintjes: Stad

Lees meer »

Voetbalpodcast ‘vier-nul’ kaart na over Brugse derby: “Club koos ervoor om mee te gaan in het voetbal van Cercle”

Aster Nzeyimana, Marc Degryse, Frank Boeckx en Jarno Bertho fileren in voetbalpodcast ‘vier-nul’ speeldag 26. En uiteraard hebben ze aandacht voor de Brugse derby. Ze zagen dat Club ervoor koos mee te gaan in het voetbal van Cercle, en dat dat niet bepaald verfijnd voetbal opleverde. “Voor een journalist is alles aan Cercle Brugge fantastisch en leuk. Behalve het voetbal”,

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Premier De Croo pleit om rente op 260 miljard aan bevroren Russische tegoeden in ons land vrij te geven: “Kan 15 miljard opleveren”

Premier Alexander De Croo, de voorzitster van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, de Italiaanse premier Giorgia Meloni en de Canadese premier Justin Trudeau hebben vandaag een bezoek gebracht aan de Oekraïense hoofdstad Kiev, naar aanleiding van de tweede verjaardag van de Russische invasie. De Croo pleitte er voor het vrijgeven van de rente op in Europa bevroren Russisch

Lees meer »