Krantenkoppen

10cc en Scott H. Biram komen naar Labadoux Festival in Ingelmunster

Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei komen ook 10cc en Scott H Biram optreden tijdens het Labadoux Festival in de Trakelweg langs het kanaal Roeselare-Ooigem.

Maak je klaar voor de legendarische band 10cc! Met hun onmiskenbare sound die de grenzen van pop, rock en progressieve muziek verkent, beloven ze je mee te nemen op een betoverende reis. Van de tijdloze ballade I’m Not in Love tot de opgewekte vibes van Dreadlock Holiday weerspiegelt elk nummer de virtuositeit en creativiteit van deze iconische band. 10cc staat synoniem voor muzikale vernieuwing met slimme composities en harmonieuze arrangementen die de tand des tijds hebben doorstaan. Verwacht je aan een optreden vol topsongs die elke generatie mee kan zingen.

Troubadour Scott H. Biram

Duik in de rauwe wereld van Scott H. Biram, ook wel bekend als The Dirty Old One Man Band, een muzikale krachtpatser die geen grenzen kent. Met een unieke mix van country, blues en punkrock neemt Biram zijn publiek mee op een meeslepende reis door het muzikale landschap. Doordrenkt met authentieke roots en doorgroefd met zijn karakteristieke rauwe stem, belichaamt hij de essentie van Amerikaanse muziek.

Scott H. Biram staat garant voor een ongefilterde en onvergetelijke ervaring. Deze troubadour met gewapend met gitaren en een stompbox levert een performance die doet denken aan de ruige schoonheid van de Texaanse heuvels. Mis de kans niet om Scott H. Biram live te zien, een muzikale kracht die je raakt tot in het diepste van je ziel.

Info en tickets: www.labadoux.be

The post 10cc en Scott H. Biram komen naar Labadoux Festival in Ingelmunster is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Dronken Pool met bijl jaagt Oekraïners stuipen op het lijf op camping ’t Klein Strand in Jabbeke: “Hij dacht dat het Russen waren”

Gewapend met een bijl en een luchtdrukgeweer bestormde Radoslaw K. (41) twee jaar geleden een caravan op camping ’t Klein Strand in Jabbeke. Hij meende er enkele Russen een lesje te leren, maar dat bleek een pijnlijke vergissing. Zijn overmatig drankverbruik was daar niet vreemd aan.
The post Dronken Pool met bijl jaagt Oekraïners stuipen op het lijf op camping

Lees meer »

OpenAI beschuldigt The New York Times van “hacken” ChatGPT

OpenAI beschuldigt The New York Times van het “hacken” van zijn chatbot ChatGPT. Daarmee zou de Amerikaanse krant misleidend bewijs willen verzamelen in een rechtszaak die is aangespannen tegen het AI-bedrijf om het schenden van auteursrechten. OpenAI heeft de rechter daarom gevraagd om delen van de aanklacht te verwerpen.

Lees meer »

Lockdownbaby’s overspoelen buitengewoon onderwijs: wat is er aan de hand? Onderwijsexpert reageert

“Wat is er toch aan de hand met onze kinderen?”, vragen onderwijsexperts zich af. De groep kinderen met een ontwikkelingsachterstand is, internationaal gezien, normaal een stabiel gegeven. Maar hier in Vlaanderen zien we plots meer kindjes met zo’n achterstand. Ook de toename van het aantal kinderen met gedragsproblemen is verontrustend. Hoe komt dat?

Lees meer »

Delphine geeft Brassi Grand Café uit handen voor opnames Restaurant Misverstand: “Belangrijk dat jongdementie aandacht krijgt”

Vanaf 14 maart is er het derde seizoen van Restaurant Misverstand op VRT. Dieter Coppens houdt in het programma het Oostendse Brassi Grand Café open, samen met acht mensen met jongdementie. “Het programma toont aan hoe moeilijk het is voor die mensen”, zegt Delphine Lootens, manager bij Brassi Grand Café.
The post Delphine geeft Brassi Grand Café uit handen voor

Lees meer »

Rusland zegt vooruitgang te boeken rond Avdiivka en Donetsk

Russische troepen hebben volgens het ministerie van Defensie vooruitgang geboekt rond Avdiivka en Donetsk. Ook zouden zeven Oekraïense tegenaanvallen zijn afgeslagen. Intussen zegt de Oekraïense militaire top dat wordt gekeken hoe de verdediging aan het front kan worden versterkt.

Lees meer »

Guy en Kelly zoeken overnemer voor L’Empereur

Guy Louwagie (53) en Kelly Rouzeré (43) gaan na twaalf mooie seizoenen op zoek naar een overnemer voor hun goeddraaiende horecazaak L’Empereur op de Zeedijk. “Een dubbel gevoel, want we doen het nog altijd graag”, aldus het horecakoppel.
The post Guy en Kelly zoeken overnemer voor L’Empereur appeared first on KW.be.

Lees meer »

Duizenden Bolsonaro-aanhangers op straat tegen onderzoek naar staatsgreep

In de Braziliaanse miljoenenstad Sao Paulo zijn zondag duizenden aanhangers van oud-president Jair Bolsonaro op straat gekomen om hun ongenoegen te laten blijken over het strafonderzoek naar de rechtspopulist. De speurders onderzoeken de rol die Bolsonaro gespeeld zou hebben in de mislukte staatsgreep na diens verkiezingsnederlaag in 2022.

Lees meer »

FC Gullegem start opnieuw damesploeg in 3de provinciale: “Meisjes vanaf 15 jaar welkom”

In het verleden kon FC Gullegem pronken met een damesploeg in de provinciale reeksen. Door gebrek aan speelsters werd de ploeg opgedoekt. Veronique Sayoen heeft de handschoen opgenomen en brengt volgend seizoen opnieuw een damesploeg aan de aftrap in derde provinciale. “Meisjes vanaf 15 jaar zijn welkom.”
The post FC Gullegem start opnieuw damesploeg in 3de provinciale: “Meisjes vanaf 15

Lees meer »

Bestelwagen richt ravage aan op terras van bekende horecazaak: “Gelukkig waren we net gesloten”

Een bestuurder van een bestelwagen verloor zaterdagavond in de Beernemsteenweg in Wingene de controle over het stuur van zijn gevaarte. De bestelwagen ramde een loodzware bloembak en kwam uiteindelijk tot stilstand in het terras van horecazaak Wildenburg. “Gelukkig hadden we hier enkele jaren geleden een bloembak geplaatst en waren we deze avond gesloten”, aldus zaakvoerder Stefaan Devooght.

Lees meer »

KIJK. Anne Hathaway steelt de show op feestje in Milaan terwijl ze twerkt op ‘Anaconda’ van Nicki Minaj

Anne Hathaway (41) heeft haar dansmoves nog eens getoond. Vorig jaar stal de ‘The Devil Wears Prada’-actrice al een keertje de show tijdens Paris Fashion Week. Dit keer doet ze het tijdens Fashion Week in Milaan. Op de afterparty van modemerk Versace trok ze – al twerkend – alle aandacht naar zich toe. Hathaway schudt de billen los op ‘Anaconda’

Lees meer »