Krantenkoppen

22 unieke auto’s duiken na tien jaar op in oud pakhuis in Brussel: “Goud op wielen”

Unieke oldtimers die gevonden worden in een schuur of loods zijn meestal in slechte staat omdat ze aangetast zijn door de natuurelementen. Maar niet deze collectie die in een Brussels pakhuis stond. Dat maakte ze zo uniek. De 22 bolides zijn miljoenen euro’s waard.

Meer krantenkoppen in België

“Buitensporig restrictief”: dit is zwaarst beveiligde gevangenis van Nederland waar drugsbaron Ridouan Taghi mogelijk rest van zijn dagen zal slijten

Drugsbaron Ridouan Taghi (46) heeft vandaag levenslang gekregen op het Nederlandse Marengo-proces rond zes onderwereldmoorden, vier mislukte moordpogingen en het voorbereiden van nog eens vier liquidaties. Hij zal mogelijk de rest van zijn leven doorbrengen in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught, de zwaarst beveiligde gevangenis van Nederland. Een vakantie wordt het alleszins niet. Het anti-foltercomité (CPT) van de

Lees meer »

Mountainbikeclub Beachbikers laat wandelen en lopen

Kust Trail Walk op zaterdag 2 maart, Kust Trail Run op zondag 3 maart! De Beachbikers, de Oostendse mountainbikeclub van Niek Lingier en Björn Rondelez, opent de activiteitenkalender 2024 met deze twee organisaties.
The post Mountainbikeclub Beachbikers laat wandelen en lopen appeared first on KW.be.

Lees meer »

ANALYSE. Twee jaar oorlog in Oekraïne: “Poetin ruikt bloed”

Exact twee jaar geleden viel Rusland massaal Oekraïne binnen. Met professor internationale politiek David Criekemans en oud-generaal Marc Thys analyseren we de oorlog die de koers van Europa ingrijpend veranderde. “Er is vandaag maar één optie: Oekraïne helpen om stand te houden.”

Lees meer »

Masood (35) serveert dagelijks gratis frieten en hamburger aan daklozen in Oostende: “Ons geloof inspireert ons om anderen te helpen”

Een Pakistaanse pitaverkoper uit Oostende serveert elke dag frietjes met een hamburger aan daklozen die bij hem komen aankloppen. Zomaar, omdat het ook mensen zijn. “Mensen hebben nog te vaak een vertekend beeld van moslims, maar het is onze religieuze verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan de maatschappij”, zegt Masood Ahmad (35).
The post Masood (35) serveert dagelijks gratis

Lees meer »