Krantenkoppen

5 favoriete aandelen van Yves Vaneerdewegh

07:00 De managing partner van Capricorn Partners schuift onder meer EVS, Melexis en Tubize naar voren.

Meer krantenkoppen in België

Wonderwijs Brugge zoekt sponsors om leerlingen dagelijks verse soep te kunnen blijven geven

Elke dag gaan er meer dan 150.000 kinderen in Vlaanderen met een lege of karig gevulde brooddoos naar school. Ook in de school voor buitengewoon basisonderwijs Wonderwijs Brugge krijgt één op vijf leerlingen geen voedzame maaltijd mee. Daarom serveert de school elke dag verse soep. Maar het beschikbare budget zal tegen de paasvakantie op zijn.
The post Wonderwijs Brugge zoekt

Lees meer »

57-jarige verdachte van moord op Ingrid (54) opgepakt in Luik

De 57-jarige Günther V.L., die verdacht wordt van de moord op de vrouw in Gruitrode, is gevat. De lokale politiediensten van het Luikse Stavelot hebben de man vrijdagavond ingerekend. Hij zal nu door de Limburgse speurders verhoord worden in het onderzoek naar de dood van de 54-jarige Ingrid Clerens.

Lees meer »

Buckingham Palace zwijgt angstvallig over kanker van Charles, maar oncologen zien één aanwijzing

Open over zijn gezondheid, of toch niet? De aankondiging dat koning Charles (75) kanker heeft, blijft nazinderen. Buckingham Palace maakte wel de diagnose bekend, maar wilde niet kwijt aan wélke vorm van kanker de Britse vorst lijdt. Een bewuste strategie, al gaf het paleis misschien toch meer meer prijs dan ze zelf hadden gewild. Volgens oncologen is er die ene

Lees meer »

David Vandyck uit Zedelgem zet met Valentijn je geliefde in de bloemen

Voor wie houdt van verrassingen kan op Valentijn zijn of haar geliefde eens laten verrassen met een opmerkelijke ruiker bloemen die persoonlijk wordt afgegeven door niemand minder dan David Vandyck. Hiermee geeft de singer-songwriter meteen ook een overduidelijk antwoord op zijn nieuwste hitsingle ‘Heeft Samenzijn Nog Zin’ die deze week naar de 10de plek doorstijgt in De Vlaamse Ultratop 30.

Lees meer »

Tiener hing uur aan elektriciteitsdraad nadat ze bij horrorcrash werd weggecatapulteerd: “Kabel knelde mijn slagader af, anders was ik doodgebloed”

Ze mag haar linkerbeen dan kwijt zijn, toch moet de 19-jarige Kennedy Littledike (19) uit Idaho in de VS een goede engelbewaarder hebben gehad toen ze twee jaar geleden crashte met haar wagen. Want na het ongeval werd ze niet alleen uit de auto gekatapulteerd, ze hing vervolgens een uur lang vast aan een elektriciteitskabel, 9 meter boven de grond.

Lees meer »

Plaats in play-offs nog steeds mogelijk voor Sijsele One

Voor aanvang van het seizoen klonk eerder beperkte ambitie op ‘t Veld. Logisch als je weet dat Sijsele One vorig seizoen lang moest werken vooraleer zekerheid te verwerven over een verlengd verblijf in de nationale reeksen. Nu staat het team van coach Gunther De Pauw derde en strijdt het mee voor een plaats in de play-offs. Dan werd er tijdens

Lees meer »

Theater Streven en Cie Foert brengen dansmarathon

Half maart is het gegarandeerd weer genieten van een streepje cultuur in Vichte. Voor de voorstelling ‘Dansmarathon’ slaan Theater Streven en Cie Foert de handen in elkaar in cc De Stringe met meer dan dertig acteurs.
The post Theater Streven en Cie Foert brengen dansmarathon appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVEBLOG OMLOOP. Favoriet De Lie en z’n ploegmaats verkennen het parcours

Nog drie keer slapen en dan is het tijd voor de Omloop, de échte start van het klassieke voorjaar. Wint topfavoriet Wout van Aert een tweede keer? Of triomfeert een ander speerpunt van het ijzersterke Visma-Lease a Bike? En wat kunnen Arnaud De Lie en Jasper Philipsen? Volg al het nieuws in de aanloop naar de openingsklassieker op de voet

Lees meer »