Krantenkoppen

Akoestische Woensdagen in Patron: “Breek de week, zachtjes”

Sfeer- en feestcafé Patron organiseert wekelijks een uurtje akoestische muziek. Zij voorzien de geluidsinstallatie, micro en staander. “Sfeer en gezelligheid brengen de soloartiesten zelf”, zegt mede-uitbater Ibn Demanet.

In het café in de uitgaansbuurt van Kortrijk wil Patron naast dansen ook een plaats aanbieden om rustig te genieten. “We zochten naar een toffe invulling voor de woensdagen en zo kwamen we uit op ‘breek de week, zachtjes’. De vorige edities waren zeer aangenaam. De artiesten vinden het ook leuk om in een gezellige setting hun ding te doen. Ze krijgen een vaste vergoeding van 100 euro”, vertelt Ibn.

Op de agenda van Akoestische Woensdagen staan Dauw (24/1), Benn (31/1), Wayne Matthews (7/2), 14 februari is vrijgehouden voor een event, Danae (21/2), Linard Vandenbossche (28/2), Banne Bayfall Band (6/3), Roby Singer Songwriter (13/3), Keely (20/3), Siebrand (27/3) en Ellis Mane (8/5).

Voor de data 3, 10, 17 en 24 april zoekt Patron nog artiesten.

The post Akoestische Woensdagen in Patron: “Breek de week, zachtjes” is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

N-VA wil komende jaren “zo goed als geen” vluchtelingen opvangen

Als het van de N-VA afhangt, moet het aantal instromende vluchtelingen de komende jaren “minimaal of zo goed als nul” zijn. Daarvoor wil de partij gebruikmaken van het nieuwe Europese ­migratiepact. “Als landen een compensatiesom kunnen betalen in plaats van asielzoekers op te vangen, willen we daarvan gebruikmaken.”

Lees meer »

Diksmuide krijgt OverKop-huis

Een OverKop-huis is een veilige plaats waar jongeren aan activiteiten kunnen deelnemen, een luisterend oor vinden en een beroep kunnen doen op professionele hulp wanneer ze zich niet zo goed voelen, ook voor een goed gesprek weg van alle taboes, stigmatisering of labels. Vlaams minister van Welzijn Hilde Crevits maakte bekend dat Diksmuide één van de 23 Vlaamse en Brusselse

Lees meer »

PR Living presenteertnieuw merk Paul Rogers

Ter ere van de oprichter en hun grootvader Paul Rogiers lanceren Louis en Thibault (meteen de derde generatie, red.) het nieuwe label ‘Paul Rogers’. Ze doen daarbij een beroep op creatief directeur Cas Moor voor een monumentale verschuiving en ingrijpende vernieuwing met een nieuwe showroom van tweeduizend vierkante meter op de site van het hoofdkantoor langs de Vijfseweg.
The post

Lees meer »

“Navalny stierf kort voor hij zou worden vrijgelaten in kader van gevangenenruil”

Aleksej Navalny stierf kort voor hij zou moeten worden vrijgelaten in het kader van een gevangenenruil. Dat zegt Maria Pevtsjich, de voorzitter van zijn anti-corruptiestichting in een boodschap op YouTube. Volgens haar zou de Russische oppositieleider worden geruild met Vadim Krasikov, de Russische huurmoordenaar die een levenslange gevangenisstraf uitzit voor moord in Duitsland. In de deal zouden ook nog twee

Lees meer »

“Dit is triviaal, niemand zal hierdoor gedrag veranderen”: experts ontgoocheld over nieuwe alcoholslogan

Het Vlaams Expertisecentrum voor Alcohol en andere Drugs (VAD) is bijzonder scherp voor de nieuwe slogan die door de sector is voorgesteld als waarschuwing voor het drinken van alcohol: "Ongelooflijk triviaal", klinkt het bij het VAD, "dit zal niemand zijn gedrag doen veranderen." Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) krijgt binnenkort het laatste woord.

Lees meer »

Basta lanceert nieuwe campagne voor herbruikbare verpakkingen in Tielt

Sinds 2022 kan je bij verschillende Tieltse horecazaken kiezen voor een herbruikbare verpakking voor afhaalmaaltijden. Voor dat Basta-project, waarvoor vzw WOP! de krachten bundelt met de stad Tielt, wordt nu een nieuwe promotiecampagne gelanceerd.
The post Basta lanceert nieuwe campagne voor herbruikbare verpakkingen in Tielt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Covermodel Playboy werd in het hoofd geschoten door troepen van Poetin: “Mijn gezicht zit vol plaatjes en vijsjes”

Toen Iryna Bilotserkovets op de operatietafel belandde, gaven artsen haar nog weinig kans. Een kogel, afgevuurd door Russische troepen, trof het Oekraïense mod
el in het hoofd. Tien uur waren chirurgen met haar bezig. Intussen gaf ze een interview aan ITV en poseerde ze in Playboy. In een metalen bikini en met een ooglapje. “Ik was net het monster van

Lees meer »