Krantenkoppen

Alle wintersportcentra in Oostkantons gesloten

De wintersportcentra in het oosten van België houden maandag de deuren dicht. De dooi, de regen en de wind hebben een negatieve impact op het sneeuwtapijt, zo hebben de centra meegedeeld.

Meer krantenkoppen in België

LIVE STORM LOUIS. Windhoos in Kortemark zorgt voor schade: schoorsteen stort naar beneden en komt op auto terecht – Storm eist dodelijk slachtoffer in Frankrijk

Het KMI heeft code oranje afgekondigd voor wind in heel Vlaanderen, Brussel, Waals-Brabant en Henegouwen. Elders geldt code geel. Naast de forse rukwinden van lokaal meer dan 110 kilometer per uur wordt er ook regen verwacht. In Kortemarkt heeft een windhoos heel wat schade veroorzaakt: een schoorsteen is naar beneden gestort en op een auto terechtgekomen. Volg alle ontwikkelingen hieronder

Lees meer »

CD&V Deerlijk gaat voor 50 procent vernieuwing: al 7 nieuwe kandidaten

CD&V Deerlijk stelde zeven nieuwe kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voor. “Onze lijst met 23 kandidaten is bijna af”, stelde voorzitter Yves Vande Wiele. “We gaan voor 50 procent vernieuwing. Er zijn nog enkele gesprekken lopende. Ons doel is om tegen Pasen de lijst volledig te hebben.”
The post CD&V Deerlijk gaat voor 50 procent vernieuwing: al 7 nieuwe kandidaten

Lees meer »

“Twee jaar geleden kwam ik hier toe met een kapotgeschoten auto”: Oekraïense vluchteling Serhii (52) uit Heule krijgt ministerieel bezoek op de werkvloer in Desselgem

Vlaams minister van Werk Jo Brouns (CD&V) bezocht samen met Europees parlementslid Tom Vandenkendelaere en andere notabelen de Desselgemse zwembadbouwer PPC Pools. Het bezoek kaderde in het Matching Talent-project, dat Oekraïense vluchtelingen helpt integreren op de werkvloer. De 52-jarige Serhii Solod gaf er als schoolvoorbeeld uitleg over zijn nieuwe job. “Ik wil hier blijven, mijn thuisstad is volledig verwoest”, vertelt

Lees meer »

“Zijn lichaam zou blauwe plekken vertonen die kunnen wijzen op stuipen.” Mysterie rond overlijden van Navalny blijft: heeft Poetin iets te verbergen?

Aleksej Navalny, de belangrijkste tegenstander van Vladimir Poetin, overleed afgelopen vrijdag plots op 47-jarige leeftijd in een Russische strafkolonie in het Noordpoolgebied. Wat er juist gebeurde, is nog een mysterie. Wordt dat ooit opgehelderd in het Rusland van Poetin, dat steeds meer trekjes krijgt van dat van Lenin en Stalin?

Lees meer »

Man wandelt gewoon weg nadat hij tegen geparkeerde auto knalt

In de nacht van vrijdag op zaterdag gebeurde er omstreeks 3 uur een zwaar ongeval langs de Stationstraat in Moorslede. Een man reed er met zijn wagen vanuit Passendale naar het centrum van Moorslede toe, maar knalde plots tegen een geparkeerde wagen.
The post Man wandelt gewoon weg nadat hij tegen geparkeerde auto knalt appeared first on KW.be.

Lees meer »

Eden Hazard over waarom hij “elke zomer vier of vijf kilo’s bijkwam”: “Dan moet je niet vragen om te gaan lopen”

Eden Hazard blikte in de podcast van ex-ploegmaat Jon Obi Mikel nog eens terug op zijn carrière. “Mis ik het voetbal? Neen. Wel de kleedkamer en de grapjes.” Voorts gooit hij met bloemetjes naar Roberto Martínez, Kevin De Bruyne en Jérémy Doku, en praat hij openhartig over bijkomen in de zomer en z’n blessures: “Toen we kampioen werden, zei ik

Lees meer »

We zijn lang niet zo gezond als we zelf denken: 167.500 medische onderzoeken van bedrijfsarts geanalyseerd

De Belgische werknemer schat zichzelf een stuk gezonder in dan hij in werkelijkheid is. 9 op de 10 zien niet meteen medische problemen. Een grove overschatting, volgens de arbeidsgeneeskundige dienst van Attentia. Wat zijn en wie ervaart de grootste problemen? Maar vooral: hoe pakken we het aan? “Gezondheid is niet langer louter een privézaak.”

Lees meer »