Krantenkoppen

Amerikanen en Britten lanceren nieuwe luchtaanval op Houthi’s

De Amerikaanse en Britse legers hebben vanavond opnieuw verschillende doelwitten van de Houthi-rebellen in Jemen gebombardeerd. Dat melden bronnen binnen het Amerikaanse leger en het Jemenitische persagentschap Saba. Het is de tweede keer dat beide legers gezamenlijke bombardementen uitvoeren op Houthi-doelwitten.

Meer krantenkoppen in België

Dit is Mustii, de man die voor België naar het Songfestival gaat: “Gustaph heeft gezegd dat ik altijd positief moet blijven”

“Het hoeft geen circus te worden, maar ik wil wél dat het opvalt”. Dat belooft op het Songfestivalpodium in mei, wanneer Thomas ‘Mustii’ Mustin (33) met zijn ‘Before the party’s over’ in het Zweedse Malmö aantreedt. Maar wie is onze Brusselse hoop op een berg douze points – behalve ontzettend getalenteerd, flamboyant en creatief – eigenlijk? “Mijn oom was schizofreen,

Lees meer »

Maffia probeert pastoor te vergiftigen via miswijn

Kritiek van een priester, dat hoort de maffia in het Zuid-Italiaanse Calabrië niet graag. Zelfs in zijn eigen kerk is een pastoor uit het kleine San Nicola di Pannaconi niet meer veilig, bleek onlangs: een lid van de maffia probeerde de man namelijk te vergiftigen met zijn eigen miswijn.

Lees meer »

‘Messi-mania’ dendert voort: wij zagen hoe één superheld van 36 een ganse sport nog steeds op z’n kop zet

Inter Miami heeft vannacht de openingswedstrijd van het nieuwe MLS-seizoen gewonnen. Een 2-0-zege tegen Real Salt Lake, met Lionel Messi als uitblinker. Wij klauterden uit bed en lieten ons gewillig meeglijden in ‘Messi-mania’. Inter Miami is niet meer dan een clubje veteranen dat is samengekomen om plezier te maken op het voetbalveld. Tegen die wat rokerige, sexy Miami Vice-achtergrond. Met

Lees meer »

KZ Dentergem (4C) rekent op eindrondeticket

KZ Dentergem pakte vorig weekend uit met een vooroorlogse score (8-2) tegen Jong Anzegem, dat straks ook de eindronde speelt. De bijna 36-jarige Kenneth Taelman hoopt zijn carrière in schoonheid af te sluiten. Met een titel kan het niet meer, via de eindronde wel.
The post KZ Dentergem (4C) rekent op eindrondeticket appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aidan Lanciers is laureaat van de Junior Journalist wedstrijd te Kuurne

Aidan Lanciers (11), leerling van VBS Sint-Pieter is de laureaat geworden van de Junior Journalist wedstrijd te Kuurne ingericht door de plaatselijke Davidsfonds afdeling. De deelnemende kandidaten kregen dit jaar als thema ‘Oost-West, thuis Best’ opgelegd waarrond hun verhaal diende opgebouwd te worden.
The post Aidan Lanciers is laureaat van de Junior Journalist wedstrijd te Kuurne appeared first on KW.be.

Lees meer »