Krantenkoppen

Antwerp-directeur Marc Overmars gaat in beroep tegen wereldwijde schorsing door Fifa

Marc Overmars gaat in beroep tegen de uitspraak van de wereldvoetbalbond Fifa, die de straf van het Instituut Sportrechtspraak (ISR) voor Nederland overnam en de voormalig directeur voetbalzaken van Ajax een wereldwijd beroepsverbod voor één jaar oplegde.

Meer krantenkoppen in België

Drie panda’s in Pairi Daiza keren deze herfst terug naar China

Drie van de vijf reuzenpanda’s die momenteel in het dierenpark Pairi Daiza verblijven, zullen op het einde van het jaar terugkeren naar China. Dat melden verschillende media en een woordvoerder van het park bevestigt het nieuws. “We wachten nog op een officiële datum voor hun vertrek, maar dat zal aan het begin van de herfst zijn”, aldus Claire Gilissen.

Lees meer »

Hoe koppigheid van één bewoner jarenlang voor verkeershinder zorgde in deze buurt: “Mensen spuwden naar elkaar of gingen op de vuist”

Een voortuin in de Leestsesteenweg zorgt al jaren voor verkeershinder. Maandag raakte bekend dat de stad Mechelen de voortuin heeft aangekocht met de bedoeling de verkeerssituatie op te klaren. Onze reporter vroeg de buurtbewoners om hun kijk op de zaak en ontdekte hoe de koppigheid van één man ook jaren later gevolgen heeft.

Lees meer »

Na openlijk verdriet van Thorgan Hazard en vice-eersteminister om hun parkiet en hond: “Rouwen om een huisdier is nog te vaak miskende rouw”

Thorgan Hazard die na zijn doelpunt een laatste eresaluut brengt aan zijn overleden parkiet en Petra De Sutter die openlijk diep verdriet heeft om het verlies van haar hond. Steeds meer mensen durven te tonen dat ze rouwen om hun huisdier, maar ze botsen ook nog vaak op onbegrip. “Maar het gaat over de band, over de verbinding, over de

Lees meer »

Kaaiman kiest keurig | Planbureaucratie

06:00 Er zijn in dit land slechts twee betrouwbare instellingen: De Tijd en de Nationale Bank van België. Al de rest zijn niet-betrouwbare instellingen. Een eliteplaats daarbij wordt ingenomen door het Plan…

Lees meer »

Dokter Sara is één van de uitblinkers in ‘Kamp Waes’: “Mijn volgende grote doel? Een gezonde baby op de wereld zetten”

In ‘Kamp Waes’ is er niks van te merken, maar Sara De Boey (30) is intussen hoogzwanger. In mei moet ze bevallen en krijgt haar oudste zoontje Jerom een zusje. “Hij begint dat stilaan te beseffen”, vertelt ze in ‘Story’. De orthopedisch chirurg in opleiding moet daardoor haar sportieve activiteiten terugschroeven en daar heeft ze het best lastig mee. “Jarenlang

Lees meer »

Burgemeester Close over drugsprobleem in Brussel: “Besloten dat politie overal aanwezig zal zijn om probleem te overwinnen”

De Brusselse burgemeester Philippe Close (PS) heeft tijdens de gemeenteraad een stand van zaken geschetst over de maatregelen die zijn politiezone reeds ondernam in de bestrijding van het drugsgeweld op het grondgebied van de stad Brussel. Volgens Close hebben verschillende betrokken Brusselse burgemeesters “samen besloten” dat de politie “overal aanwezig zal zijn om het probleem te overwinnen.”

Lees meer »

Brussel voor tweede keer dit weekend opgeschrikt door schietpartij

In de Brusselse gemeente Schaarbeek zijn tijdens de nacht van zaterdag op zondag schoten gelost. Dat bevestigt de politie van de zone Brussel Noord aan persagentschap Belga. Het gaat om het tweede schietincident dit weekend: in de nacht van vrijdag op zaterdag werden er schoten gelost tijdens een ruzie.

Lees meer »

Expert vindt het logisch dat ‘Back to reality’ werd afgevoerd: “Als Astrid en Natalia daar niet altijd sliepen, word je als kijker in de maling genomen”

VTM 2 voert ‘Astrid en Natalia back to reality’ al na één aflevering af. De heisa was onhoudbaar geworden. Er kwam kritiek op het uitgangspunt, én er doken klachten op over de productie. Natalia had zich misdragen op de set en buren beweerden dat de dames het opzet van het programma aan hun voeten veegden.

Lees meer »