Krantenkoppen

Appartement waar ex-burgemeester Ilse Uyttersprot werd vermoord, staat te koop: opbrengst gaat deels naar vennootschap van haar moordenaar

De flat waar ex-burgemeester Ilse Uyttersprot werd vermoord, staat te koop. Het appartement wordt verkocht via Biddit. Hoewel de prijs slechts 200.000 euro bedraagt, is er nog geen enkel bod. De bieding loopt af op 23 januari om 14.00 uur. “De flat wordt door een curator verkocht om de vennootschap achter het reclamebureau van de moordenaar van Ilse, Jurgen Demesmaeker, te vereffenen”, luidt het.

Meer krantenkoppen in België

Documentaire ‘Dahomey’ bekroond met Gouden Beer op Berlinale

Op het filmfestival Berlinale in de Duitse hoofdstad Berlijn is de documentaire ‘Dahomey’ van de Frans-Senegalese Mati Diop zaterdag bekroond met de Gouden Beer, de belangrijkste prijs van het festival. Emily Watson werd bekroond voor haar bijrol in ‘Small Things Like These’, de film van de Belg Tim Mielants die het festival mocht openen.

Lees meer »

Oostenrijkse “horrormoeder” riskeert levenslang omdat ze bedplassende zoon (12) maandenlang opsloot in hondenbench

Een werkloze vrouw (33) uit Oostenrijk riskeert een levenslange celstraf omdat ze haar 12-jarige zoon op een hallucinante manier mishandelde en uithongerde. De jongen plaste in bed en daarom verplichtte ze hem eerst om in een hondenmand slapen. Toen hij – op zoek naar eten – ontsnapte door van het balkon van hun flat te springen, sloot ze hem maandenlang

Lees meer »

Elke Vanelderen krijgt veel steun nadat ze foto met vriendinnen post: “We hebben aan jou gedacht de afgelopen dagen”

Voor het eerst in een half jaar geeft Elke Vanelderen (45) een teken van leven op Instagram. Ze is donderdagavond gaan eten met enkele bekende Limburgse vriendinnen, onder wie Hanne Troonbeeckx (45), Anke Buckinkx (43) en Virginie Claes (41). In de reacties onder de post krijgt de voormalige VTM-omroepster veel steun van vriendinnen en fans: “We waren er voor jou

Lees meer »

“Er was voldoende bewijs om twee personen te arresteren”: achtervolging prins Harry en Meghan Markle was wel degelijk gevaarlijk

De achtervolging van prins Harry (39) en zijn echtgenote Meghan Markle (42), die in mei vorig jaar heeft plaatsgevonden in New York, was wel degelijk gevaarlijk. Het hoofd van de inlichtingendienst van de politie van New York. bevestigt dat in een brief, die woensdag aan het licht kwam in de uitspraak in de zaak die Harry had gestart over zijn

Lees meer »

TERUGLEZEN OEKRAÏNE. Premier De Croo pleit om rente op 260 miljard aan bevroren Russische tegoeden in ons land vrij te geven

Lees hier al het nieuws van zaterdag 24 februari over de oorlog in Oekraïne. Premier Alexander De Croo, de voorzitster van de Europese Commissie Ursula von der Leyen, de Italiaanse premier Giorgia Meloni en de Canadese premier Justin Trudeau hebben vandaag een bezoek gebracht aan de Oekraïense hoofdstad Kiev, naar aanleiding van de tweede verjaardag van de Russische invasie. De

Lees meer »