Krantenkoppen

Auto ramt 9 geparkeerde auto’s in Antwerpen: ravage en chauffeur gewond

Op de Vogelzanglaan in Antwerpen heeft een bestuurder 9 geparkeerde auto’s geramd. De schade is groot. De bestuurder van de auto is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De straat is afgesloten.

Meer krantenkoppen in België

Mogelijk al beslissend duel met het oog op promotie voor Avanti Two

Avanti Brugge One kan dit seizoen één van de vroegste kampioenen in de nationale reeksen worden, maar ook de Two-ploeg zit op titelkoers. Met Tielt komt één van de andere pretendenten op het kampioenschap op bezoek. Tijd om één en ander recht te zetten, want in de heenwedstrijd werd het een walk-over en kregen de Bruggelingen een veertiger aan de

Lees meer »

Geoffrey Vandenberghe start ‘FietSateljee VDB’ in zijn garage

Geoffrey Vandenberghe start vanaf 1 maart een fietshersteldienst in de garage van zijn woning in de Seulestraat 29 in Nieuwkerke. “Ik zal zowel mechanische als elektrische fietsen onderhouden en herstellen”, vertelt Vandenberghe.
The post Geoffrey Vandenberghe start ‘FietSateljee VDB’ in zijn garage appeared first on KW.be.

Lees meer »

De “grootste PR-nachtmerrie” staat vanavond in de AB: wie is Reneé Rapp?

“Ze is een regelrechte PR-nachtmerrie”. Reneé Rapp (24), die vanavond optreedt in een bomvolle AB, is the talk of the town. Met haar chaotische en ongefilterde antwoorden tijdens interviews gaat de Amerikaanse zangeres en actrice viraal op sociale media. Van personen aan de schandpaal nagelen tot een lofzang over de kont van Megan Thee Stallion: Rapp laat onbeschaamd in haar

Lees meer »

Harde woorden van rechter tijdens vonnis Acid: “Gedreven door blinde en verslavende drang naar volgers”

Drie maanden celstraf met uitstel, een geldboete van 800 euro en een voorlopige schadevergoeding ophoesten van 20.000 euro. Dat is de straf die Nathan Vandergunst (24) – beter bekend als YouTuber Acid – krijgt opgelegd voor zijn omstreden Reuzegomvideo in de nasleep van het proces-Sanda Dia. De Blankenbergenaar was zichtbaar aangeslagen door de uitspraak. “Die schadevergoeding had ik liever naar

Lees meer »

Feestjaar van start voor 50e verjaardag van woonzorgcentrum Damiaan in Tremelo: “Op 50 jaar grootste van het land geworden”

In het woonzorgcentrum Damiaan in Tremelo zijn de festiviteiten begonnen voor de 50ste verjaardag van het centrum. Damiaan biedt plaats aan 485 bewoners en is daarmee het grootste woonzorgcentrum van het land. De 50ste verjaardag wordt doorheen het jaar gevierd met onder andere een tentoonstelling, een kermis en een optreden van Gunther Neefs.

Lees meer »

KBK Cyclo ontvangt meer dan 4.000 wielertoeristen, wel even ludieke actie tegen vertrek start van KBK uit Kuurne

Net geen 4.500 wielertoeristen zijn deze morgen aan de start verschenen van de 12de editie van KBK Cyclo met start en aankomst aan zaal Kubox in Kuurne. Ook dit jaar waren het niet enkel mensen uit de ruime regio die afzakten richting Kuurne om zich even Flandrien te wagen.
The post KBK Cyclo ontvangt meer dan 4.000 wielertoeristen, wel even

Lees meer »