Krantenkoppen

Auto rijdt zich vast op strand van Blankenberge

Twee jonge mannen hebben zich zondagnacht vastgereden op het strand van Blankenberge. Naar eigen zeggen waren ze het strand opgereden om van het uitzicht te genieten.

Meer krantenkoppen in België

Luie Vlaming

De Tieltse schrijfster Ann De Craemer geeft tweewekelijks een inkijk in haar leven.
The post Luie Vlaming appeared first on KW.be.

Lees meer »

Als de camera’s niet draaien: wat zegt De Croo dan over de oorlog in Oekraïne? “Zelensky weet heel goed wie hij moet spreken om vooruitgang te boeken”

Exact twee jaar na het begin van de oorlog brengen premier Alexander De Croo en Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen vandaag een bezoek aan Oekraïne. Onze reporter reist met het gezelschap mee en gunt ons een blik achter de schermen: hoe denken ze écht over de oorlog en president Zelensky, weg van alle tv-camera’s en formele speeches? “Je ziet

Lees meer »

“Kleurrijk en voor alle maten”: Miss Allure start Belgisch modemerk Allures

Onderneemster Ruth Goethals, die met haar dochters Sare en Sill al vijf Miss Allure-boetieks runt in Wingene, Maldegem, Knesselare, Ingelmunster en Zomergem, lanceert op maandag 4 maart het nieuwe Belgische modemerk Allures in landgoed Di Coylde in Beernem. “Het wordt een betaalbare, frisse, jonge, stijlvolle en exclusieve lijn voor iedereen, van kleindochter tot grootmoeder.”
The post “Kleurrijk en voor alle

Lees meer »

Ketchup & Sangria van Toneelkring Harlekijn gaat vanavond in première

Met trots kondigt Toneelkring Harlekijn hun volgende productie ‘Ketchup & Sangria’ aan. In 1993 bracht Harlekijn dit stuk al eens op de planken en dat betekende toen het debuut van Philip Strobbe als regisseur en Dominique Delobelle als speelster. Beiden zijn er in dezelfde hoedanigheid nu ook weer bij.
The post Ketchup & Sangria van Toneelkring Harlekijn gaat vanavond in

Lees meer »

Kinderen stellen erfgoed op kunstige manier voor

Als afsluit voor het feestjaar Wevelgem 825 werden de kinderen van het lager onderwijs uitgenodigd om het erfgoed in de gemeente op kunstige manier voor te stellen. Het resultaat wordt een week lang geprojecteerd in Bib in het Park.
The post Kinderen stellen erfgoed op kunstige manier voor appeared first on KW.be.

Lees meer »

Sint-Cecilia toont zich als carnavaleske smaakmaker

Zot doen stond nu ook eventjes in het woordenboek en op het muzikaal menu van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia uit Ardooie. Ze waren de graag geziene muzikale gasten op de stoet in Zwevezele. Het keurig gestreken uniform werd vervangen door een carnavalesk pak en een dito hoofddeksel. Muzikaal blijven ze ook in een carnavaleske bui
The post Sint-Cecilia toont zich

Lees meer »