Krantenkoppen

BEKIJK: Taylor Swift en haar schoonbroer stelen de show tijdens NFL-wedstrijd

Love was in the air in de NFL vannacht. Popster Taylor Swift kwam haar vriend en footballspeler Travis Kelce (Kansas City Chiefs) aanmoedigen in de play-offs. Ook Jason Kelce ging viraal.

Meer krantenkoppen in België

Geen ster voor Peter Goossens, wel twee voor zijn opvolger

Iedereen keek uit naar wat Michelin voor Hof van Cleve in petto had. Pas sinds 10 januari staat daar een nieuwe eigenaar en chef aan het roer: Floris Van Der Veken. Maar Michelin geeft hem meteen twee sterren. Het feit dat Van Der Veken al tien jaar lang de rechterhand van Peter Goossens was, is daar niet vreemd aan.

Lees meer »

Dodentol verwoestende brand flatgebouw in Valencia opgelopen naar tien: “Tragedie van enorm kaliber”

Bij een zware brand in een flatgebouw in de Spaanse stad Valencia zijn zeker tien doden en vijftien gewonden gevallen. Dat melden lokale autoriteiten aan dagblad ‘El País’. Volgens de hulpdiensten brak de brand donderdagnamiddag uit in een appartement op de vierde verdieping en verspreidde het vuur zich razendsnel. De oorzaak is nog onduidelijk. “Het is verschrikkelijk, een tragedie van

Lees meer »

Voedselagentschap krijgt honderden klachten over online verkoop voeding: “Hobbykok moet opletten”

Nee, je mag niet zomaar via sociale media je soep, dagschotel of cupcakes verkopen. Het FAVV, het agentschap voor de voedselveiligheid, kreeg de voorbije twee jaar ruim 450 klachten over de online verkoop van levensmiddelen. Wéten hobbykoks wel wat de wettelijke spelregels zijn? “Er komt heel wat meer bij kijken dan enkel hygiëne.” We namen de proef op de som.

Lees meer »

Aannemer legt laatste hand aan Heldentorens, waar ook eerste handelaars intrek nemen: “Binnenkort volgt aanleg van omgeving”

De projectontwikkelaar en aannemer leggen momenteel de laatste hand aan de Heldentorens, het grootschalige bouwproject in Heist. De stellingen verdwijnen stap voor stap zodat de verfijnde architectuur van het driedelige torencomplex nu aftekent tegen de Heistse skyline. Tegen eind deze maand moet de buitenafwerking van de Heldentorens gerealiseerd zijn. Ondertussen is er al heel wat activiteit én wordt binnenkort gestart

Lees meer »

Vliegtuig maakt noodlanding nadat er rookontwikkeling ontstaat door iets wat we allemaal dagelijks doen

Een vlucht van de Filipijnen naar Shanghai is met drie uur vertraging aangekomen. De piloot moest een noodlanding maken in Hong Kong nadat het vliegtuig plots vol rook hing. Eerst was er paniek, maar al snel werd duidelijk wat gebeurd was. Een powerbank, die een tablet aan het opladen was, was ontploft en in brand gevlogen. “We waarschuwen niet voor

Lees meer »

Op zaterdag 23 maart ook ‘nineties & nillies’-party in zaal Valentino

Daar waar de het muziektijdperk van de Muziekoffensief 75’89 eindigt, starten de nineties & nillies. Een muziekperiode die de organisatoren uit de vergeethoek willen halen. Bob Van Maele, Stef Mulier en Henri Staels zullen op 23 maart zal Valentino omtoveren tot een danstempel.
The post Op zaterdag 23 maart ook ‘nineties & nillies’-party in zaal Valentino appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hilariteit op Oudenburgse gemeenteraad door vraag over #iktrekhetmijaan: “Wij zijn dan ook hete beren”

Tijdens het vragenmoment op de gemeenteraad van woensdag 21 februari vroeg raadslid van CD&V+ Lore Appels aan schepen van Milieu Gino Dumon welke acties de stad genomen heeft naar aanleiding van #iktrekhetmijaan, de vroegere Dikketruiendag. In de uitloper van het antwoord kwam er een hilarische tussenkomst van Lores-fractieleider Peter Velle.
The post Hilariteit op Oudenburgse gemeenteraad door vraag over #iktrekhetmijaan:

Lees meer »

Medewerkers beschuldigen Natalia van ontoelaatbaar gedrag op set ‘Back to reality’: VTM roept zangeres op het matje

“Extreem perfectionistisch” en “ontoelaatbaar divagedrag”: dat zeggen verschillende medewerkers van ‘Back to Reality’ over zangeres en VTM-gezicht Natalia Druyts (43). Aan de onderzoekscel van HLN vertellen ze dat ze niet meer met haar willen samenwerken, wegens haar houding. VTM nam de klachten ernstig en bevestigt dat “dergelijke situaties niet langer kunnen”. Natalia zelf reageert: “Ik heb het hart op de

Lees meer »

Walter Coucke krijgt Lifetime Achievement Award

Walter Coucke kreeg tijdens het Feest van de Sport een Lifetime Achievement Award. De wielerfreak in hart en nieren is een monument in het wielerwereldje. Hij was jarenlang voorzitter van de bloeiende wielerclub KSV Deerlijk-Gaverzicht en altijd sterk geëngageerd in het verenigingsleven.
The post Walter Coucke krijgt Lifetime Achievement Award appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jobdag moet Noord-Franse jongeren aan werk helpen in de regio rond Roeselare

Solliciteren staat voor veel jongeren gelijk aan stress. Voor Welqome, het jongerenproject van Travi, moet dat allemaal niet zo akelig zijn. Daarom komt Welqome op 26 februari naar Roeselare voor een jobdag speciaal voor met Noord-Franse jongeren.
The post Jobdag moet Noord-Franse jongeren aan werk helpen in de regio rond Roeselare appeared first on KW.be.

Lees meer »

Huiszoekingen in Italië in zaak rond aanslag op Zweden in Brussel

De Italiaanse antiterreurpolitie heeft dinsdag huiszoekingen uitgevoerd bij achttien personen die in verband worden gebracht met Abdesalem Lassoued, de Tunesiër die op 16 oktober 2023 twee Zweden doodschoot in Brussel. Het gaat om personen met wie Lassoued contact zou hebben gehad toen hij tussen 2012 en 2016 in Italië verbleef.

Lees meer »