Krantenkoppen

Benzine tanken duurder vanaf morgen

Benzine tanken wordt morgen duurder. Dat meldt de federale overheidsdienst Economie.

Meer krantenkoppen in België

Als een echte kampioene: Derwael pakt goud op balk in Caïro, Pinxten maakt met zilver Belgisch feestje compleet

Nina Derwael (23) staat meteen op de afspraak bij haar competitierentree: in de balkfinale van de worldcup in Caïro turnde ze erg sterk en pakte met 13.630 punten zo meteen het goud. De olympische race zet ze al in pole position in met nog drie wereldbekers te gaan. Erika Pinxten (16) maakte met een zilveren medaille het Belgische feestje compleet.

Lees meer »

Hart op de tong of binnenvetter? Wat is beter?

Er zijn twee soorten mensen in deze wereld: de flapuits met het hart op de tong, à la Natalia, die er haar divagedrag mee trachtte goed te praten, en de binnenvetters, zij die hun frustraties zwijgend opkroppen en in stilte mokken. Het ene is niet beter dan het andere.

Lees meer »

Donald Trump verzamelt meer juridische rekeningen dan zijn donoren kunnen betalen

Het politieke actiecomité ‘Save America’ van Donald Trump heeft in januari meer dan 2,9 miljoen dollar betaald aan advocatenkantoren, terwijl de juridische problemen van de voormalig Amerikaans president alleen maar oplopen. Eind januari had hij nog 1,9 miljoen aan onbetaalde juridische rekeningen openstaan. Dat blijkt uit een dossier dat is ingediend bij de federale toezichthouders.

Lees meer »

Man riskeert vier jaar cel nadat hij ex bedreigt met mes en vastbindt: “Hallucinante feiten, erger dan in een film”

Een 39-jarige man drong het huis van zijn ex binnen met een mes en bond haar vast met snelbinders en een touw. De man beweert dat hij enkel wou praten, maar riskeert vier jaar cel voor verkrachting. Het slachtoffer kon haar ex overtuigen om haar los te maken en zou volgens de beklaagde vervolgens zelf aangedrongen hebben op seks. “Het

Lees meer »

Dries vertoont voor het eerst barst en nieuwe leider staat op in ‘Kamp Waes’: “Ik heb me nog nooit zo misselijk gevoeld in mijn leven”

Onderwaterscooters, warmtecamera’s en nachtkijkers. De zesde aflevering van ‘Kamp Waes’ leek bij momenten wel een Bondfilm. Daarin startten de vijf overgebleven rekruten met een spectaculaire driedaagse missie, waarin maaginhouden hun weg naar buiten vonden, een nieuwe leider werd geboren en drilinstructeur Fly zelfs lovende woorden over zijn lippen kreeg. “Ze doen het ongelooflijk.”

Lees meer »

Storm Louis blaast stelling aan watertoren in Menen weg, lijnbus belandt in gracht in Oostrozebeke

In het zuiden van West-Vlaanderen heeft storm Louis donderdagavond her en der schade veroorzaakt. Zo viel een stelling aan de watertoren in de Noordstraat in Menen naar beneden en belandde er in Oostrozebeke een lijnbus in de gracht.
The post Storm Louis blaast stelling aan watertoren in Menen weg, lijnbus belandt in gracht in Oostrozebeke appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bianca Censori laat opnieuw weinig aan de verbeelding over: echtgenote van Kanye West in pikante bodysuit

Bianca Censori (29) is opnieuw met alle aandacht gaan lopen tijdens Milan Fashion Week. Censori was samen met haar echtgenoot Kanye West (46) aanwezig op de modeshow van het luxemerk Marni. Voor de gelegenheid had Bianca een weinig verhullende bodysuit aangetrokken. Al is er volgers van de vrouw ook iets anders opgevallen. “Ze ziet er heel droevig uit.”

Lees meer »