Krantenkoppen

Brandbom ontploft op speelplaats Technisch Atheneum Kapellen: verschillende verdachten in beeld

Op de speelplaats van het Technisch Atheneum in Kapellen is maandagmorgen een zelfgemaakte brandbom of molotovcocktail ontploft. Twee leerlingen liepen mogelijk gehoorschade op. De politie heeft verschillende minderjarigen, leerlingen van de school, in het oog die mogelijk iets met de ontploffing te maken hebben.

Meer krantenkoppen in België

Voorinschrijvingen voor Nacht van Vlaanderen lopen nog tot eind mei

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni heeft de 43ste wandel- en loophappening Nacht van Vlaanderen plaats. Voor heel wat afstanden kan er enkel vooraf ingeschreven worden en dit tot en met 31 mei via www.nvv.be. Dat geldt voor de marathon, de halve marathon en de wandeltochten van 42 en 100 km. De voorinschrijvingen lopen
The post Voorinschrijvingen voor Nacht

Lees meer »

ACJ Brugge One zet winstreeks neer met minimum aan spelers: “Logische verklaring voor wisselvalligheid”

Coach Dieter Alyn zal zich wellicht iets anders voorgesteld hebben bij zijn entree bij ACJ Brugge. Op papier waren er 34 spelers beschikbaar voor de One- en de R-ploeg, maar halverwege het seizoen is het wekelijks bang afwachten of er genoeg spelers opdagen voor een wedstrijd.
The post ACJ Brugge One zet winstreeks neer met minimum aan spelers: “Logische verklaring

Lees meer »

Ook goalgetter Jeremy Perbet (39) trekt naar SK Roeselare; legioen aan (ex-)Winkel-spelers op Schiervelde groeit zo nog aan

De onderhandelingen waren al een tijdje aan de gang, maar nu heeft Jeremy Perbet ook zijn krabbel gezet onder een overeenkomst voor één jaar bij SK Roeselare. De spits lag nog twee jaar onder contract bij Winkel Sport, maar gezien de A-ploeg daar stopt drong zich een oplossing op.
The post Ook goalgetter Jeremy Perbet (39) trekt naar SK Roeselare;

Lees meer »

Al 30.000 verkochte tickets voor de groepsfase: EK-koorts rond Rode Duivels laait hoog op

Binnen Official Fan Club 1895, de officiële supportersclub van de Belgische nationale ploegen, zijn al meer dan 30.000 tickets verkocht voor de drie groepswedstrijden van de Duivels op het Europees kampioenschap komende zomer. Dat weet Sudinfo. Het enthousiasme valt te verklaren door de nabijheid van gastland Duitsland, maar ook de communicatiecampagne speelt een rol.

Lees meer »

Raadkamer verlengt aanhouding van dakloze die Brugse burgemeester met een slagersmes wou bedreigen

De Brugse Raadkamer heeft de aanhouding van een 25-jarige dakloze met een maand verlengd. Hij werd vorige week gearresteerd toen hij gewapend met een mes rond het huis van Dirk De fauw vertoefde. Sedertdien krijgt de Brugse burgemeester extra bescherming van agenten in burger.
The post Raadkamer verlengt aanhouding van dakloze die Brugse burgemeester met een slagersmes wou bedreigen appeared

Lees meer »

“Ik had soms om half negen al een dubbele Duvel op”: Herbert Flack en co keren terug op de buis met ‘Aspe’

Twintig jaar geleden zond VTM de allereerste aflevering van ‘Aspe’ uit. Een feestelijk jubileum dat niet onopgemerkt voorbij gaat: vanaf morgen is de iconische reeks terug te zien op VTM3. Hét moment dus om er nog een Duveltje op te drinken met Herbert Flack (74), Francesca Vanthielen (51) en Lucas Van den Eynde (64). Een gesprek over Duvels in de

Lees meer »

Mogelijk toch nieuwe sportvloer voor sportzaal Rethorica in Alveringem: “Krijgen we subsidies, dan doen we het!”

Ook in Alveringem is de legislatuur is haar laatste jaar ingegaan. Wat mag de burger nog verwachten, vroegen wij aan de bestuurscoalitie Gemeentebelangen-CD&V. Mogelijk komt die nieuwe vloer er in sportzaal Rethorica alsnog. “Vangen we subsidie, dan doen we het”, zegt burgemeester Gerard Liefooghe.
The post Mogelijk toch nieuwe sportvloer voor sportzaal Rethorica in Alveringem: “Krijgen we subsidies, dan doen

Lees meer »