Krantenkoppen

Cheesy maar beklijvend: ‘Champion’ eert zoveel meer dan alleen de Londense rap

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Boshra Bagherpour verkoopt handtassen onder het Belfort van Brugge

Nog tot 28 februari verkoopt Boshra Bagherpour haar zelfontworpen handtassen in een pop-upwinkeltje aan de achterzijde van het Belfort. “Ik verkoop nu vooral via een webshop, maar ik streef naar minstens één verkooppunt in elke provincie”, zegt de ambitieuze Boshra.
The post Boshra Bagherpour verkoopt handtassen onder het Belfort van Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Extreme veiligheidsmaatregelen voor Amalia: kan de prinses wel écht genieten van haar studentenleven?

Zal prinses Amalia (20) ooit nog rust kunnen vinden? In Nederland wordt de vraag steeds vaker gesteld. De oudste dochter van koning Willem-Alexander (56) en koningin Máxima (52) probeert te genieten van haar studentenleven, maar dat verloopt niet zonder zorgen. Hoewel ze inmiddels weer op kot zit in Amsterdam, wordt haar vrijheid aanzienlijk beperkt. En dat is absoluut noodzakelijk. “Deze

Lees meer »

Waarom de boeren maandag Brussel wéér lamleggen: “Consumenten gaan niet weten wat er in hun eten zit”

Maandag rijden de Europese boeren weer met hun tractoren naar Brussel, om er luid te protesteren tegen het Mercosur-vrijhandelsakkoord. Het wát? Landbouweconoom Erik Mathijs (KU Leuven) en boer Tijs Boelens leggen het voor u haarfijn uit. Want de risico’s van dat handelsakkoord zijn niet te onderschatten, vooral niet voor u als consument: “Ze mogen in Zuid-Amerika nog pesticiden gebruiken die

Lees meer »

“Met Vanaken speelt Anderlecht los kampioen”: onze analisten kiezen hun ‘Mixed XI’ van Club en RSCA, maak ook zelf de oefening!

Simon Mignolet of toch Kasper Schmeichel tussen de palen? Een vooral Brugs of Brussels middenveld? En Dolberg of Jutglà als spits? In aanloop naar de kraker tussen Club Brugge en Anderlecht van zondag stelden onze voetbalanalisten hun ‘Mixed XI’ van beschikbare spelers samen. De geschorste Igor Thiago was dus bijvoorbeeld geen optie. Ontdek hieronder hun keuzes en laat via onderstaande

Lees meer »

Krijgt YouTube-fenomeen Acid straks in Brugge echt een “zwaardere” straf dan Reuzegommers voor beruchte video?

Straks kent YouTube-fenomeen Nathan Vandergunst, of Acid, zijn straf nadat hij de namen en gezichten van (ex-)Reuzegommers bekendmaakte in een video. Als hij veroordeeld wordt, hangt hem mogelijk een celstraf en een boete boven het hoofd. Vandergunst klaagt aan dat zijn straf mogelijk zwaarder gaat zijn dan die van de Reuzegom-leden. Maar is dat wel zo? En kan je die

Lees meer »

Rusland zet Amerikaanse senator Lindsey Graham op terreurlijst

De Russische federale financiële waakhond, Rosfinmonitoring, heeft de Amerikaanse senator Lindsey Graham (68) op de lijst van terroristen en extremisten gezet. Dat laat de dienst weten op zijn website. Het arrestatiebevel dat Moskou in mei al voor Graham uitvaardigde, is door het Russische ministerie van Binnenlandse Zaken hernieuwd.

Lees meer »