Krantenkoppen

Corruptieschandaal schrikt Chinese voetbalwereld op: bondscoach laat spelers betalen voor plek in selectie

Een bondscoach die spelers laat betalen om geselecteerd te worden, ‘verkochte’ competitiewedstrijden en peperdure stadions die leeg blijven: het gaat op zijn zachtst gezegd slecht met het Chinese voetbal. En een nieuw corruptieschandaal dreigt de sport voor een hele generatie te verpesten.

Meer krantenkoppen in België

Twaalfde bierfestival KSA Grensvuur Wervik is opnieuw een schuimende topeditie

De ondertussen al twaalfde editie van het streekbierfestival van KSA Grensvuur in de stadszaal Oosthove in Wervik werd opnieuw een groot succes. Op de tafels lag weer een verzorgde biergids en was er dit keer een aanbod van maar liefst twintig bieren die voor de eerste keer te proeven waren.
The post Twaalfde bierfestival KSA Grensvuur Wervik is opnieuw een

Lees meer »

Na lang debat legaliseert Duitsland eindelijk gedeeltelijk cannabisgebruik: cannabisclubs moeten wiettoerisme afweren

De Duitse regering gaat het gebruik van cannabis gedeeltelijk legaliseren. Oorspronkelijk werd een plan opgesteld om cannabisgebruik volledig te legaliseren tegen het einde van 2023, maar dat plan liep vertraging op in een aanslepend debat tussen coalitie en oppositie. Er wordt nu een twee-stappenplan opgestart. Tegen eind 2024 worden er wietclubs opgericht en vervolgens zal cannabis ook verkrijgbaar zijn in

Lees meer »

LIVE – Storm Louis raast over onze provincie

Het KMI waarschuwt donderdag voor storm Louis, die over onze provincie trekt. Aan de kust wordt zelfs zeer krachtige tot stormachtige wind (7 tot 8 Beaufort) verwacht.
The post LIVE – Storm Louis raast over onze provincie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vrachtwagen met varkens vat vuur na klapband op E40 in Brugge

Donderdagmorgen even over half tien kreeg een dierentransport bestaande uit een trekker met oplegger op de E40 in Brugge een klapband. De vrachtwagenchauffeur kon haar vrachtwagen ter hoogte van de verkeerswisselaar met de E403 op de pechstrook parkeren, maar merkte meteen dat de linkerband van haar oplegger, waar een tweehonderd varkens in zaten, vuur vatte.
The post Vrachtwagen met varkens

Lees meer »

Nieuwe Amerikaanse aanvallen op Houthi-doelen in Jemen

Amerikaanse troepen hebben zaterdag “vijf succesvolle aanvallen” uitgevoerd op “drie mobiele antischeepsraketten, een onbemand onderwatervaartuig (UUV) en een onbemand oppervlaktevaartuig (USV)” in de door de Houthi-rebellen gecontroleerde gebieden van Jemen. Dat meldt het Amerikaanse Central Military Command (Centcom) zondag.

Lees meer »