Krantenkoppen

DE INSIDER. Schandaal rond Eddy Snelders wordt steeds groter: “De vriendinnen van zijn stiefdochter gingen daar wel eens op weekend”

Het schandaal rond Eddy Snelders (64) wordt alleen maar groter. Na klachten rond exhibitionisme wordt de ex-voetbalcommentator nu ook beschuldigd van voyeurisme. Dat deed hij met zogenaamde ‘spy camera’s’ in zijn eigen huis in Brasschaat én in zijn Ardens vakantiehuis. “De vriendinnen van zijn stiefdochter gingen daar wel eens op weekend. Nu blijkt dat hij al jaren iedereen daar filmde in de badkamer”, zegt crimi-journalist en Insider Pieter Huyberechts.

Meer krantenkoppen in België

Trainer Pascal Dermaux droomt van de promotie met Sparta Dikkebus: “Naar eindronde om die te winnen”

Sparta Dikkebus boekte vorig weekend een nipte 4-3-overwinning tegen staartploeg VKW Vleteren. Desondanks was coach Pascal Dermaux niet zo tevreden over het geleverde spel. Ondertussen lijken de Spartanen wel op weg naar de eindronde.
The post Trainer Pascal Dermaux droomt van de promotie met Sparta Dikkebus: “Naar eindronde om die te winnen” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Nicole en Antoon vieren gouden jubileum

Op 15 februari 1974 gaven Antoon Laevens en Nicole Yserbyt hun jawoord. Nu, 50 jaar later, konden ze hun gouden huwelijksjubileum vieren. Dit gebeurde met onder meer een bezoek van schepenen Deprez en Desmet. Antoon is in Zwevegem geboren op 22 mei 1951 en was metaalarbeider van beroep. Nicole had eveneens haar wiegje in Zwevegem
The post Nicole en Antoon

Lees meer »

Assisen scalpelmoord – Deskundigen zien heel wat psychopathische kenmerken bij Oudaha

Op het assisenproces over de moord op Jill Himpe (36) heeft de gerechtspsychiater zijn bevindingen toegelicht. Dokter Paul Lodewyck stelde bij Ridoan Oudaha (43) heel wat psychopathische kenmerken vast. Volgens de deskundigen is er dan ook een grote kans dat de beschuldigde nieuwe feiten zal plegen.
The post Assisen scalpelmoord – Deskundigen zien heel wat psychopathische kenmerken bij Oudaha appeared

Lees meer »

ONS RAPPORT. Van “dat krediet verdienen ze nu” tot “een beetje druk mag”: zes teams doorgelicht

Van machteloosheid over bittere ontgoocheling of (matige) tevredenheid tot dolle euforie. Niet dat het Vlaamse openingsweekend per se zijn stempel hoeft te drukken op het verdere vervolg van het klassieke voorjaar. Maar na de Omloop en Kuurne-Brussel-Kuurne weten de topteams en -renners toch al een klein beetje hoe laat het is. Voortbouwen op de ingeslagen weg? Of dringend werk aan

Lees meer »

Thomas Julian – afkomstig uit Zwevegem – woont in Namen, maar viert zijn 30ste verjaardag in Roeselare: “Ik moet nog altijd mijn identiteitskaart tonen of ik wel 18 jaar ben”

Op zondag 21 april viert Thomas Julian zijn 30ste verjaardag in Vespa’z 4 in Roeselare. Thomas is afkomstig uit Zwevegem. Hij verhuisde naar Namen. Jawel, dat klopt en is niet bij de deur, maar dat komt omdat zijn ouders daar al vele jaren dichtbij een buitenverblijf hebben en omdat hij voor zijn Duitstalige carrière vanaf Namen zover niet meer moet

Lees meer »

Union SG klopt Club Brugge en speelt finale van Croky Cup

Union heeft zich woensdagavond geplaatst voor de finale van de Croky Cup. De Brusselaars haalden in de return van de halve finales hun achterstand van in de heenwedstrijd (2-1) tegen Club Brugge op: 2-0.
The post Union SG klopt Club Brugge en speelt finale van Croky Cup appeared first on KW.be.

Lees meer »

Ombudsman stelt meer dan 1.500 inbreuken vast bij nachtvluchten op Brussels Airport

De federale ombudsman voor de luchthaven van Zaventem heeft vorig jaar meer dan 1.500 vermoedelijke inbreuken op de regels vastgesteld bij nachtvluchten op Brussels Airport. Dat blijkt uit het jaarverslag dat vandaag is voorgesteld. Ombudsman Philippe Touwaide pleit voor een strengere aanpak van vooral de nachtelijke cargovluchten: "Een oud vrachtvliegtuig dat ’s avonds laat landt of ’s ochtends vroeg opstijgt

Lees meer »

Vakbonden huishoudhulpen betogen in Brussel en besmeuren gebouw BNP Paribas Fortis met “pek en veren”

In Brussel hebben de vakbonden ABVV, ACLVB en ACV samen met enkele honderden huishoudhulpen voor een beter loon betoogd. De vakbonden zijn boos omdat Federgon, de sectorfederatie van de dienstenchequebedrijven, de eindejaarspremie en de syndicale premie voorlopig heeft geschrapt. Het vakbondsfront vreest een verlies van om en bij de 400 euro voor de werknemers.

Lees meer »

Voortaan ook vrouwen en ongehuwden welkom bij Aanborgers: “Er was een duidelijk signaal”

De vijf hoofdmannen die de Gemene- en Loweiden – erfelijk overgedragen gronden in Assebroek en Oedelem – besturen, namen een ingrijpende beslissing. Na de intrede van twee vernieuwingsgezinde hoofdmannen vorig jaar én een ruime bevraging kunnen voortaan ook vrouwen en ongehuwden aanborger worden. “Het is tijd om mee te gaan met de hedendaagse maatschappij”, zegt hoofdman-principaal Marc Vandepitte.
The post

Lees meer »

Jonger Dan Je Denkt trekt er opnieuw op uit

Wielertoeristenclub Jonger Dan Je Denkt start een nieuw fietsseizoen. Het nieuwe JDJD-seizoen start op zondag 3 maart om 9 uur. Voor aanvang van de rit wordt om 8 uur een ontbijt geserveerd voor leden en nieuwe leden in ‘t Nieuw Boldershof, het lokaal van Jonger Dan Je Denkt in de Roeselarestraat. Na het ontbijt volgt
The post Jonger Dan Je

Lees meer »

Cuba vervijfvoudigt prijs van brandstof

De verhoging van de brandstofprijs met ruim 400 procent in Cuba gaat op 1 maart in, een maand later dan aanvankelijk gepland, zo heeft de regering bekendgemaakt. "Vanaf 1 maart wordt de maatregel van kracht die de kleinhandelsprijzen van brandstof bijwerkt", zo werd de minister van Financiën en Prijzen, Vladimir Regueiro, door de staatskrant Granma geciteerd.

Lees meer »

Ingelmunster bekroond als sportieve werkgever met ‘Label Sportbedrijf’

Het gemeentebestuur van Ingelmunster profileert zich als sportieve werkgever en zet medewerkers aan om meer te bewegen. Deze inzet voor een gezonde en actieve werkomgeving levert de gemeente het ‘Label Sportbedrijf’ op.
The post Ingelmunster bekroond als sportieve werkgever met ‘Label Sportbedrijf’ appeared first on KW.be.

Lees meer »