Krantenkoppen

‘De kerels die we betrappen, worden steeds jonger. Sommigen zijn pas 15 jaar’: 9 verhalen die u na dit weekend kunt lezen

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Onze spookrijder over de zaak-Alaphilippe: “Er gaan al lang geruchten over zijn ‘aparte’ levensstijl”

Hij waart door het peloton zonder op te vallen en brengt verslag uit zonder dat de rest het weet. Hij vertelt exclusief wat leeft in de koers zonder zijn identiteit prijs te geven. Ook dit wielerseizoen hebben wij onze spookrijder in het peloton: onzichtbaar, ongrijpbaar en af en toe tegen de stroom in. Over de zaak-Alaphilippe, de twijfels rond De

Lees meer »

KIJK. Voor deze gehandtekende sneakers van Donald Trump bood een Russische CEO 9.000 dollar

Zaterdag stelde voormalig Amerikaans president Donald Trump zijn eigen sneakerlijn voor op Sneaker Con, een grote sneakerbeurs in Philadelphia, in de Amerikaanse staat Pennsylvania. Hij had ook al een exemplaar bij van zijn eigen sneaker, een gouden schoen met de Amerikaanse vlag op. Dat paar handtekende hij en werd even later geveild. Het winnende bod was van Roman Sharf, oprichter

Lees meer »

Beenhesp ten voordele van verbroedering met Staden

De Werkgroep Staden (B) – Staden (D) organiseert op zondag 10 maart een maaltijd ten voordele van de Werkgroep. Dit jaar wordt er eind juli verbroederd in het Duitse Staden.
The post Beenhesp ten voordele van verbroedering met Staden appeared first on KW.be.

Lees meer »

KIJKRAPPORT. ‘Astrid en Natalia: Back To Reality’: “De vriendinnen bewezen vooral hoe wereldvreemd ze zijn”

Jarenlang zei ze ‘nee’ op elk tv-project, maar nu keert Astrid Coppens (41) toch terug naar het kleine scherm. Samen met goeie vriendin Natalia (43) kruipt ze voor een maand in de huid van een alleenstaande mama, die de eindjes aan elkaar moet knopen met een minimumloon. Het resultaat? Eén van de meest enerverende tv-programma’s van het voorjaar.

Lees meer »

Kallemoeie introduceert Ensormarionet tijdens nieuwe voorstelling: “Ook volwassenen kunnen leren van het poppentheater”

Kallemoeie, het enige marionettentheater van de kust, brengt ter ere van het Ensorjaar 2024 een nieuwe Ensorvoorstelling voor volwassenen. In de aanloop naar de voorstelling hield Kallemoeie zaterdag open huis en introduceerde de nieuwe Ensormarionet. “We hebben een negental voorstellingen gepland, misschien zelfs meer.”
The post Kallemoeie introduceert Ensormarionet tijdens nieuwe voorstelling: “Ook volwassenen kunnen leren van het poppentheater” appeared

Lees meer »

Vader van Sanda Dia en Acid hebben vandaag voor het eerst contact: “Zeer dankbaar voor het genomen initiatief”

“We zijn Acid zeer dankbaar”, dat zegt Ousmane Dia, de vader van Sanda Dia en oprichter van de Sanda Dia Foundation. Vandaag krijgt youtuber Nathan – Acid – Vandergunst (24) de kans om voor het eerst met Ousmane Dia te spreken, nadat Acid veroordeeld werd en de belofte maakte om een deel van zijn crowdfunding te schenken aan de vzw.

Lees meer »

Hij doet het weer: Haaland bezorgt City drie punten tegen stug Brentford

Manchester City mag Erling Haaland andermaal bedanken. Dankzij de Noor zijn zeventiende doelpunt van het seizoen wonnen de Citizens de inhaalwedstrijd tegen een scherp Brentford. City nadert zo tot op één punt van leider Liverpool. Jérémy Doku kreeg een halfuur speeltijd, maar kon niet flitsen. Kevin De Bruyne kreeg een rustdag van Pep Guardiola.

Lees meer »

‘Cuichine’ ziet opnieuw tafel voor 8 leeg blijven: “Een viergangenmenu besteld en dan niet komen… Wat een voedsel- én geldverspilling”

De aandacht die het Antwerpse restaurant ‘Cuichine’ anderhalf jaar geleden vroeg rond zogenoemde ‘no shows’ heeft duidelijk weinig uitgehaald. Het restaurant in de wijk Zurenborg trekt opnieuw aan de alarmbel nadat een tafel van acht gasten niet kwam opdagen. “Ze hadden allemaal een viergangenmenu besteld.”

Lees meer »

Merveille Goblet biedt stevig weerwerk tussen Knokse palen: “Dringend een reeks neerzetten”

Op bezoek bij Olympic Charleroi verloor eerstenationaler Royal Knokke FC met het kleinste verschil en zakt terug naar positie negen. Doelman Merveille Goblet keepte eens te meer subliem en toont zich al de hele competitie een meer dan waardige vervanger voor Sven Dhoest.
The post Merveille Goblet biedt stevig weerwerk tussen Knokse palen: “Dringend een reeks neerzetten” appeared first on

Lees meer »

“Tom Cruise en Russisch ex-model na twee maanden uit elkaar”

De liefde tussen Tom Cruise (61) en de 25 jaar jongere Elsina Khayrova (36) is alweer voorbij. De Amerikaanse acteur en de Russische socialite zouden na twee maanden een punt hebben gezet achter hun relatie. Dat meldt een goede vriend van Cruise aan ‘The Sun’. “Voor Tom was de vonk uitgedoofd.”

Lees meer »