Krantenkoppen

Dienstenbedrijf BOD huldigt trouwe medewerkers

Dienstenbedrijf BOD blies afgelopen vrijdag verzamelen in het Staf Versluyscentrum voor haar nieuwjaarsreceptie. Naar goeie gewoonte zette voorzitter Ignace Dereeper voor aanvang van het feest enkele tientallen trouwe medewerkers in de bloemen.

“Op onze nieuwjaarsreceptie huldigen we gewoontegetrouw de jubilarissen met 5, 10 en 15 jaar anciënniteit. BOD hecht elk jaar opnieuw heel veel belang aan haar trouwe medewerkers en ervaart dit engagement als een waardering voor het bedrijf”, opende voorzitter Ignace Dereeper vrijdag de festiviteiten waarvoor 300 genodigden kwamen opdagen.

“BOD probeert iedere werkdag een goede en duurzame werkgever te zijn en is inzake verloning en begeleiding bij de allerbesten in de sector. We blijven meer dan ooit een sociaal gedreven werkgever waarbij winst maken niet de absolute prioriteit is. Wij hopen in de toekomst nog betere voorwaarden te kunnen aanbieden en rekenen hiervoor op de Vlaamse overheid, die het model van de dienstencheques zou moeten actualiseren opdat de sector kan overleven en verder correcte lonen kan uitbetalen.”

Dereeper hoopte ook dat dienstenchequebedrijven “die alle fatsoen missen” uit het werkveld worden gebannen.

Huldiging

Voorzitter Dereeper en de BOD-bestuursleden zetten hierop de huldiging van de jubilarissen in. Voor 5 jaar dienst waren dat Ann Aspeslagh, Veronique De Vetter, Els Dereepere, Sammy Deschepper, Twiggy Kimpe, Carina Loyens, Marina Peers, Sandra Van Boven, Jeannine Van Vlaenderen. Niet op de foto: Anja Cools, Weena Deman, Carine Mallotteaux, Banaz Sabir, Brigitte Van Den Branden. Voor 10 jaar dienst: Daphny Beeckmans, Evelyn Calcoen, Heidi Daniëls, Nathalie Devos, Nadia Van Caenegem, Brenda Van Meerbeeck, Isabel Vancompernolle. Niet op de foto: Maria Roose, Melissa Soreyn. Voor 15 jaar dienst: Sandra Degroote, Kelly Dekeyser, Kristel Devroye, Ingrid De Wit, Katrien Hemerijckx, Agna Janssens, Marleen Ollieuz, Philippe Peeters, Lensey Thomas en Petra Vandermeersch. Niet op de foto: Katrien Venmans. (MM)

The post Dienstenbedrijf BOD huldigt trouwe medewerkers is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

De boeken van de week: reisverslag door Rusland van Maja Wolny en nieuwe romans van Marieke De Maré en Lisa Weeda   

Maja Wolny trok 10.000 kilometers door het Rusland van Poetin en verzamelde getuigenissen in "De trein naar het imperium". Marieke De Maré observeert in haar nieuwe roman "Ik ga naar de schapen" het zwijgend verbond tussen haar personages. Criminoloog Charlotte Colman legt op kindermaat het leven achter de gevangenismuren uit. Lisa Weeda houdt in "Dans dans revolutie" een pleidooi voor

Lees meer »

“Ik vind het afschuwelijk”: ook Herman Brusselmans en Siska Schoeters sparen kritiek op programma van Natalia en Astrid niet

“Je ziet Natalia in ‘The Voice’ verschijnen en weet dat zij daar enorm veel geld mee verdient. Een dag later zegt ze in een programma dat ze nog maar 4 euro over heeft.” Schrijver Herman Brusselmans haalt in ‘De tafel van Gert’ hard uit naar het nieuwe programma ‘Astrid en Natalia: Back To Reality’. Eerder mengde ook al presentatrice Siska

Lees meer »

“Graag een van de klassiekers winnen”: persverantwoordelijke Pauline Farazijn en haar ploeg Lotto Dstny zijn klaar voor het Vlaamse voorjaar

Pauline Farazijn (26) is sinds november aan de slag bij Lotto Dstny. Ze verliet na vijf jaar Soudal Quick-Step en koos voor een nieuwe uitdaging. De Zonnebeekse blikt even vooruit op het Vlaamse wielervoorjaar, voor haar een van de hoogtepunten van het seizoen.

The post “Graag een van de klassiekers winnen”: persverantwoordelijke Pauline Farazijn en haar ploeg Lotto Dstny zijn klaar

Lees meer »

YouTuber Acid in beroep tegen veroordeling (Terzake)

YouTuber Acid uit Blankenberge zal in beroep gaan tegen de uitspraak van de rechter in de zaak rond de Reuzegom-video. Dat zegt zijn advocaat Walter Van Steenbrugge in Terzake. “We zullen zien wie op het einde van de rit gelijk haalt.”
The post YouTuber Acid in beroep tegen veroordeling (Terzake) appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Het verlies van Avdiivka is nog maar het begin”: twee experts buigen zich na twee jaar oorlog over de kaart van Oekraïne

Zaterdag 24 februari breekt in Oekraïne al het derde oorlogsjaar aan. Ondanks enorme verliezen heeft Rusland het initiatief stevig in handen en droomt Oekraïne niet meer van de grote bevrijding. Wij brachten onze oorlogsreporter Arnaud De Decker en militair historicus Tom Simoens samen voor een vooruitblik. “In Kiev hangt een groot onheil in de lucht.”

Lees meer »

Agressie tegen onderwijspersoneel neemt maar liefst met de helft toe: vijf leerkrachten langer dan honderd dagen thuis

In 2023 waren er 78 geregistreerde arbeidsongevallen door agressie tegen onderwijspersoneel. Dat is een stijging van vijftig procent tegenover de 52 gevallen in 2022. Vlaams parlementslid Karolien Grosemans (N-VA) vroeg die cijfers op bij minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA). Grosemans pleit voor nultolerantie en uitsluiting bij dergelijke feiten.

Lees meer »

Duitsers mogen vanaf april cannabis roken

Vanaf 1 april is recreatief cannabisgebruik legaal in Duitsland, is vrijdag beslist in de Bundestag. Volwassen Duitsers mogen beperkt cannabis kweken, bezitten en roken, bijvoorbeeld niet in de buurt van scholen. Er komen ook ‘cannabisclubs’.

Lees meer »

Het kroontje van Miss België: nog altijd felbegeerd?

Wat we in de krant zouden kunnen brengen in de aanloop naar de verkiezing van Miss België? De vraag werd een van de voorbije weken gedropt in onze redactievergadering. Het herinnerde me eraan dat het evenement inderdaad nog elk jaar op de agenda staat.
The post Het kroontje van Miss België: nog altijd felbegeerd? appeared first on KW.be.

Lees meer »

GAIA dient een klacht in tegen hondenfokker Het Hezehof in Diest: “Dode puppy’s, totaal gebrek aan hygiëne en fraude”

Dierenrechtenorganisatie GAIA dient een klacht in tegen hondenfokker Het Hezehof in Schaffen, bij Diest. GAIA heeft het over dramatische toestanden in de kennel: bij een inspectie werden puppy’s dood aangetroffen, er is een totaal gebrek aan hygiëne en er zou ook sprake zijn van fraude met de registraties. "De eigenaar moet een levenslang verbod krijgen op het houden van dieren",

Lees meer »

Tienermoeder die pasgeboren baby in vijver dumpte wordt niet vervolgd: “Onvoldoende aanwijzingen voor misdrijf”

De tienermoeder die haar pasgeboren baby in een grote vijver in Willebroek dumpte, wordt daar niet voor vervolgd. De reden: de wetsdokter kon niet met zekerheid zeggen of het kindje levend werd geboren. “En dus zijn er onvoldoende aanwijzingen om uit te gaan van een misdrijf”, aldus het parket van Antwerpen. Maar waarom is er dan zelfs geen sprake van

Lees meer »