Krantenkoppen

Eddy Snelders filmde zélfs in de badkamer thuis iedereen

Gewezen voetbalcommentator Eddy Snelders (64) heeft toegegeven dat hij zélfs thuis, in de badkamer van hun vorige gezinswoning in Brasschaat, een verborgen camera installeerde. Hij bespiedde dus niet alleen in zijn Luxemburgs vakantiehuis vrienden en familie terwijl die op het toilet zaten of onder de douche stonden. Opvallend: hij verstopte onder andere een cameraatje in een oude klokradio.

Meer krantenkoppen in België

Al 90.000 euro opgehaald: crowdfunding van Acid om schadevergoeding te betalen is enorm succes

Youtuber Acid, ofwel Nathan Vandergunst, heeft na zijn veroordeling een crowdfundingscampagne opgestart waarmee hij de schadevergoeding wil financieren die hij moet betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Het bedrag op de site – die overigens even plat lag omdat er zoveel naar gesurft werd – stijgt enorm snel. Na twintig minuten werd er al meer dan 6.000 euro ingezameld,

Lees meer »

Wateroverlast zorgt voor hinder op E40: her en der boom omgewaaid

Door de vele regenval van de afgelopen dagen in combinatie met de nog steeds strakke wind kreeg de brandweer ook maandag nog verschillende oproepen te verwerken. Zo moest de brandweer de rechterrijstrook op de E40 vrijmaken nadat het water niet meer weg kon.
The post Wateroverlast zorgt voor hinder op E40: her en der boom omgewaaid appeared first on KW.be.

Lees meer »

Na de belofte van Acid om geld te doneren: wat is de Sanda Dia Foundation?

YouTuber Nathan Vandergunst, beter gekend als Acid, werd donderdag veroordeeld voor belaging nadat de ouders van een ex-Reuzegommer hem voor de rechter sleepten. Als straf moet hij, onder andere, een schadevergoeding van 20.000 euro betalen. Vlak na het proces startte hij een crowdfunding om dat bedrag bijeen te sprokkelen. Intussen staat de teller op meer dan 120.000 euro. Ruim genoeg

Lees meer »

Genkse zaalvoetbalclub dient klacht in bij politie en Voetbal Vlaanderen na racisme en vechtpartij 

De Genkse zaalvoetbalclub FC Genesis Genk gaat een klacht indienen bij de politie en Voetbal Vlaanderen na racistische uitspraken van supporters van ZVK Tongeren. De match tussen beide ploegen afgelopen vrijdag eindigde in een vechtpartij. Een speler van FC Genesis raakte daarbij gewond. Dat meldt TV Limburg en het nieuw is bevestigd aan onze redactie. "Op zeven jaar competitie is

Lees meer »