Krantenkoppen

Eddy Snelders plaatste niet alleen verborgen camera in vakantiehuis, maar ook in zijn vroegere gezinswoning in Brasschaat  

Voormalig voetbalcommentator Eddy Snelders had niet alleen camera’s geplaatst in zijn vakantiehuis in de Ardennen, maar ook in zijn vroegere gezinswoning in Brasschaat. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en is bevestigd aan onze redactie.

Meer krantenkoppen in België

Zonnebloemkinderen vieren carnaval

In de gemeentelijke basisschool De Zonnebloem mochten de kinderen op de laatste schooldag vooraleer de krokusvakantie van start ging, in hun leukste outfit naar school komen. En dat deden ze massaal. Velen hadden nog nooit zo’n gekke dag gehad op de leuke school. Ze maakten er een carnavaleske lesdag van. En de meesters en de
The post Zonnebloemkinderen vieren carnaval

Lees meer »

De teller blijft gaan: al meer dan 154.000 euro ingezameld voor crowdfundingcampagne Acid

Youtuber Acid, ofwel Nathan Vandergunst, heeft na zijn veroordeling een crowdfundingcampagne opgestart waarmee hij de schadevergoeding wil financieren die hij moet betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Het bedrag op de site – die overigens even plat lag omdat er zoveel naar gesurft werd – stijgt enorm snel. Na twintig minuten werd er al meer dan 6.000 euro ingezameld,

Lees meer »

El Grillo in jarige Sint-Petrus en Pauluskerk

De werkgroep PetrusPaulus100 organiseert op zaterdag 9 maart om 20 uur in de Sint-Petrus en Pauluskerk een concert met El Grillo in samenwerking met Cultuurwerking ‘Oekene Inviteert’, en met de steun van de Adriaen Willaert Stichting.
The post El Grillo in jarige Sint-Petrus en Pauluskerk appeared first on KW.be.

Lees meer »

LIVE. Wordt Acid veroordeeld voor ‘exposen’ van Reuzegommers?

Nathan Vandergunst (24), beter bekend onder zijn Youtube-alias Acid, krijgt donderdagvoormiddag zijn straf te horen. Hij maakte in een van zijn video’s de namen en gezichten bekend van enkele ex-Reuzegommers in de zaak Sanda Dia. In theorie riskeert hij een celstraf van maximaal twee jaar, een boete van 80.000 euro en een schadevergoeding van 200.000 euro. Volg alle ontwikkelingen van

Lees meer »

Negen skiërs weggevaagd door een lawine in Frankrijk

Negen skiërs zijn weggevaagd door een lawine tijdens een offpiste-uitje in het resort Mont-Dore, in Puy-de-Dôme in centraal Frankrijk. Dat melden Franse media. Vier mensen kwamen om, onder wie de gids, een ander raakte gewond. Twee skiërs wisten ongedeerd te ontsnappen. Twee andere skiërs worden vermist. Reddingswerkers met honden zijn op zoek naar hen.

Lees meer »

Nieuwe eigenaar Marc Coucke gaat ijspiste Antartica in Wilrijk slopen

IJspiste Antarctica in Wilrijk wordt gesloopt. Ze moest een jaar geleden sluiten, omdat het gebouw in slechte staat verkeerde. Het complex is nu gekocht door het investeringsbedrijf van ondernemer Marc Coucke die ook al eigenaar is van de vlakbij gelegen overdekte skipiste. Wat er in de plaats komt, wil het bedrijf nog niet kwijt, maar het zou niet gaan om

Lees meer »

Chauffeur die wielertoeristen doodreed in Gent had 2,6 promille alcohol in zijn bloed: “‘Ik kruip nooit meer in een auto’, zegt hij, dat had hij beter voordien gedacht”

De 45-jarige man die twee wielertoeristen doodgereden heeft in Gent, had op dat moment 2,6 promille alcohol in zijn bloed. Dat bevestigen bronnen dicht bij het onderzoek aan VRT NWS. Zelf zegt hij dat hij zich niets herinnert van het ongeval, zegt zijn advocaat Marc Schollier. "Hij heeft de slachtoffers wel zien liggen, en was daar verschrikkelijk door aangedaan."

Lees meer »