Krantenkoppen

Fietsertje (11) overlijdt na aanrijding door vrachtwa­gen in Hoogstra­ten, chauffeur was niet onder invloed

Bij een verkeersongeval in Minderhout, bij Hoogstraten, is maandagnamiddag een 11-jarige jongen om het leven gekomen. De jongen was na schooltijd onderweg met zijn fiets naar huis, toen hij werd gegrepen door een vrachtwagen. De gemeenteraad in Hoogstraten startte maandagavond met een minuut stilte.

Meer krantenkoppen in België

Tsjechisch lagerhuis stemt tegen legalisering homohuwelijk

De kamer van Afgevaardigden in het Tsjechische parlement heeft woensdag een voorstel tot legalisering van het homohuwelijk afgewezen. Het huis stemde wel voor het toestaan van gezamenlijke adoptie door homostellen, op voorwaarde dat een van de partners de biologische ouder van het te adopteren kind is.

Lees meer »

Ben je ‘schrikkeljarig’ op 29 februari? Dan krijg je een gratis eclair bij bakker Wouter (41) in Heule!

In het populaire tv-programma De Droomfabriek kwam een oproep: er werd gezocht naar initiatieven om mensen te verrassen die ‘schrikkeljarig’ zijn en maar één keer om de vier jaar verjaren. Op het eind van de uitzending werden enkele binnengelopen ideeën vernoemd… met als eerste dat van bakkerij Soete uit Heule, bij wie de schrikkeljarigen een eclair mogen komen halen.
The

Lees meer »