Krantenkoppen

Flat waar Ilse Uyttersprot werd gedood, staat te koop: opbrengst gaat deels naar… vennootschap van haar moordenaar

Het dakappartement waar de voormalige Aalsterse burgemeester Ilse Uyttersprot werd vermoord, staat op de markt. Opvallend: hoewel de vraagprijs ‘slechts’ 200.000 euro bedraagt, gebeurde er nog geen enkel bod. “Een curator verkoopt de flat om zo de vennootschap achter het reclamebureau van Jurgen Demesmaeker te vereffenen.” En da’s de man die zijn partner het hoofd insloeg. Blijft er dan nog iets over voor de nabestaanden van Ilse Uyttersprot?

Meer krantenkoppen in België

Anna Roos (19) is nieuwe voorzitter Vlaamse Jeugdraad: “Meer aandacht voor jongeren kan grote impact hebben op verkiezingsuitslag”

Anna Roos (19) uit Turnhout is verkozen tot nieuwe voorzitter van de Vlaamse Jeugdraad. Ze wil in eerste instantie de politieke partijen warm maken om bij de komende verkiezingen meer in te zetten op de jeugd. "Veel jongeren zijn nog onbeslist", zegt ze. "Meer aandacht voor jongerenthema’s kan dus een grote impact hebben op de verkiezingsuitslag."

Lees meer »

Niet alleen ‘Astrid & Natalia’ werd geschrapt: ook deze bedenkelijke Vlaamse tv-reeksen werden nooit (meer) uitgezonden

Amper op de buis, of het wordt alweer afgevoerd. Na alle commotie rond ‘Astrid & Natalia: back to reality’ besloot VTM de rest van het seizoen niet meer uit te zenden. Een ingrijpende maatregel, al is dit niet de eerste keer dat bepaalde tv-programma’s in een storm van kritiek terechtkomen. Van té vulgaire realityshows tot controversiële fictieseries over waargebeurde misdaden:

Lees meer »

LIVE. Honderden tractoren in Brussel voor betoging: boeren doorbreken politieblokkades, politie zet waterkanon in

Boerenorganisaties houden vandaag een nieuwe betoging in Brussel, naar aanleiding van een Europese top van de ministers van Landbouw die daar doorgaat. De boeren vragen de Europese Unie onder meer om zich terug te trekken uit de veelbesproken vrijhandelsovereenkomsten met Zuid-Amerikaanse landen. Intussen is de sfeer in de hoofdstad een beetje verhit geraakt. Protesterende boeren zijn met hun tractoren door

Lees meer »

De “grootste PR-nachtmerrie” staat vanavond in de AB: wie is Reneé Rapp?

“Ze is een regelrechte PR-nachtmerrie”. Reneé Rapp (24), die vanavond optreedt in een bomvolle AB, is the talk of the town. Met haar chaotische en ongefilterde antwoorden tijdens interviews gaat de Amerikaanse zangeres en actrice viraal op sociale media. Van personen aan de schandpaal nagelen tot een lofzang over de kont van Megan Thee Stallion: Rapp laat onbeschaamd in haar

Lees meer »

Dan toch geen “Beveren Waas”: Zwijndrecht verwerpt naam nieuwe fusiegemeente

Zwijndrecht heeft de nieuwe fusienaam "Beveren Waas" verworpen. De gemeenteraad keurde gisterenavond met een grote meerderheid de naam af. Aangezien de naam unaniem goedgekeurd moest worden door de drie gemeenteraden van Beveren, Kruibeke en Zwijndrecht, moet de stuurgroep dus opnieuw van nul beginnen. Vorige week nog maar werd "Beveren Waas" voorgesteld tijdens een groot persmoment.

Lees meer »

Brug in aanbouw ingestort in Nederland: twee doden en twee gewonden

Door het instorten van een deel van een brug in aanbouw in Lochem, een stad in het oosten van Nederland, zijn twee mensen om het leven gekomen. Twee anderen raakten gewond. Dat meldt de Veiligheidsregio. De Arbeidsinspectie geeft aan dat het brugdek dat werd getakeld op zeker twee slachtoffers is gevallen.

Lees meer »

Francis Degroote: “Carnaval in Brugge is aan heropleving toe”

Op zaterdagnamiddag 24 februari trekt een carnavalsstoet door de Brugse binnenstad. “Er nemen 25 wagens deel, carnaval is aan een heropleving toe in Brugge. Hoog tijd dat het stadsbestuur onze subsidies optrekt”, zegt Francis Degroote, voorzitter van de Brugse Carnavalsraad.
The post Francis Degroote: “Carnaval in Brugge is aan heropleving toe” appeared first on KW.be.

Lees meer »

RWH-doelman Servaas Decroix trekt naar ploeg in het Antwerpse

Na een moeilijk seizoensbegin gaat het de jongste weken uitstekend met RW Hollebeke in vierde provinciale D. Van de laatste zes matchen won het vijf keer. Enkel tegen de nummer twee VK Langemark-Poelkapelle werd er verloren. Doelman Servaas Decroix (22), roepnaam Serre, ziet nog veel mogelijkheden.
The post RWH-doelman Servaas Decroix trekt naar ploeg in het Antwerpse appeared first on

Lees meer »

‘Chantal’-acteur Adrian Sack werkt in de luchthaven: “Vijf jaar geleden was ik de onzekerheid beu”

Plottwist van jewelste in ‘Chantal’ afgelopen zondag toen de bedeesde inspecteur Eddy in koelen bloede werd neergeschoten. Ook Adrian Sack (44), de acteur die gestalte geeft aan het personage, moest slikken toen hij het nieuws over z’n exit vernam. In dit interview staat hij stil bij z’n verrassend carrièrepad en vertelt hij hoe hij als Antwerpenaar het West-Vlaamse dialect onder

Lees meer »