Krantenkoppen

Foutparkerende vrouw krijgt duw van boze omwonende: 4 maanden cel gevraagd

Een man uit Wevelgem riskeert een celstraf nadat hij een vrouw een duw gaf. Ze belandde in het ziekenhuis en was een week lang werkonbekwaam. De man vroeg de vrijspraak, want het slachtoffer zou eerst naar hem gespuugd hebben.

Een verbale discussie die ontaardde in fysiek geweld. En dat voor een banale parkeerovertreding. Een vrouw had zich voor een appartementsgebouw in Wevelgem gezet en dat was niet naar de zin van een bewoner. Die maande haar aan weg te gaan.

Werkonbekwaam

Toen de vrouw wou wegrijden, ging hij echter naar de auto toe. Uit schrik stapte de vrouw weer uit, waarna er verwijten over en weer vlogen. Tot de man haar een duw gaf. De vrouw viel en kwam met haar hoofd tegen haar nummerplaat terecht. Ze was een week lang werkonbekwaam.

De man moest maandagmorgen voor de rechter verschijnen, waar het Openbaar Ministerie een celstraf van 4 maanden en een boete van 400 euro eiste. De beklaagde gaat echter voor de vrijspraak. De vrouw zou volgens hem neus aan neus zijn komen staan, waarna ze in zijn gezicht spuugde. Hij zou haar weggeduwd hebben uit zelfverdediging. Welke versie de rechter gelooft, weten we op 26 februari.

The post Foutparkerende vrouw krijgt duw van boze omwonende: 4 maanden cel gevraagd is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Assisen scalpelmoord – Oudaha en Himpe bleven contact houden: “Hij was opdringerig, zij bleef beleefd”

Op het assisenproces over de moord op Jill Himpe (36) hebben de speurders toelichting gegeven bij hun onderzoek. De recherche haalde vooral de vele contacten aan tussen Ridoan Oudaha (43) en zijn ex-partner. “Uit de berichten kunnen we afleiden dat hij opdringerig was en dat Jill op een beleefde manier antwoordde.”
The post Assisen scalpelmoord – Oudaha en Himpe bleven

Lees meer »

Kinderopvang in Roeselare even ontruimd na gaslek

In Roeselare is donderdagvoormiddag een kinderopvang even ontruimd na een gaslek. Bij werkzaamheden in de straat was een middendrukleiding geraakt, waardoor er gas kon ontsnappen. Zeven kinderen en nog enkele buurtbewoners werden geëvacueerd. Een nabijgelegen school werd niet ontruimd. Het gaslek raakte snel gedicht.

Lees meer »

Kinderdiëtiste over de obesitas-epidemie: “Gemakzucht typeert deze generatie ouders, dit is het gevolg”

In dertig jaar tijd zijn er wereldwijd vier keer meer kinderen met obesitas, blijkt uit een alarmerende nieuwe studie van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). In haar praktijk ziet Liesbet Vergauwen, adviserend diëtist bij het Vlaams Agentschap Opgroeien, dagelijks de gevolgen. Wat is er aan de hand? Moeten kinderen dan op dieet? En groeien ze er niet gewoon uit? “Een klassiek gerecht

Lees meer »

“Er belandt al eens een beha op podium”: Jan Paternoster heeft dankzij ‘The Voice’ meer jonge meisjes als fan

“Op tournee hang ik graag het zwijn uit.” Als rockzanger van Black Box Revelation feest Jan Paternoster (34) er met volle teugen op los. Een schril contrast met zijn zachte aanpak in ‘The Voice van Vlaanderen’ en met zijn rol als vader op het thuisfront. Het maakt hem wel de populairste coach van dit negende seizoen en dat mist ook

Lees meer »

Elise Roels uit ‘Thuis’ heeft geen account op OnlyFans: “Als ik mooie voeten had, zou ik het overwegen. Da’s easy money”

‘Thuis’ ging de afgelopen weken over de tongen. Niet in het minst omdat de voorheen brave Emma uit de VRT 1-soap nu als een sexy stoeipoes te zien is. Maar zo verleidelijk ze ’s avonds op televisie is, zo serieus staat Elise Roels overdag als lerares in het middelbaar voor de klas. “Eerlijk gezegd had ik wel wat schrik”, geeft

Lees meer »

“De komende weken moeten we punten pakken”: degradatiegevaar of de eindronde, alles kan nog voor KSK Vlamertinge

Na de 1-3-thuisnederlaag tegen KSK Beveren-Leie moet KSK Vlamertinge toch achterom blijven kijken in het klassement in tweede provinciale B. Zaterdagavond hopen de troepen van Xavier Deleu aan het langste eind te trekken tegen staartploeg SV Ingelmunster. Geen sinecure, want de voorlaatste in de stand pakte de voorbije weken verrassend zeven op negen. “Het wordt een cruciale partij”, beseft de

Lees meer »

“Zijn liefde werd niet beantwoord”: agent biecht op waar hij lichamen van Australische tv-presentator en zijn vriend dumpte

De lichamen van een Australische tv-presentator en zijn vriend zijn teruggevonden in twee surftassen. Jesse Baird en Luke Davies waren ruim een week vermist. De agent die zichzelf voor die feiten aangemeld had, biechtte na vier dagen op waar hij hun stoffelijke overschotten achtergelaten had. Naar verluidt werden de gevoelens die Beau Lamarre-Condon koesterde voor de presentator niet beantwoord.

Lees meer »