Krantenkoppen

Franse loterij biedt miljarden voor Unibet-eigenaar

08:53 De overname van Kindred door FDJ creëert een Europese gokgigant met 8 miljard euro jaaromzet.

Meer krantenkoppen in België

“Ik doe dit niet alleen voor Astrid en Natalia”: Wim (43) toont zich in tv-programma vriendelijkste buurman van Vlaanderen

Van ‘beschamend’ tot ‘ongeloofwaardig’. Astrid Coppens (41) en Natalia Druyts (43) krijgen er op sociale media stevig van langs na de eerste aflevering van ‘Astrid en Natalia: Back To Reality’. Wél veel lof is er voor de hulpvaardige buurman Wim Wouters (43) uit Turnhout. Hij schiet de BV’s te hulp om elf huizen verderop het gras af te rijden. Is

Lees meer »

Uitwijkstroken Torhoutstraat moeten zwaar verkeer uit Jos Janssenstraat houden

De Torhoutstraat in Klerken krijgt uitwijkstroken. Het gemeentebestuur wil zo de weg toegankelijker maken voor zwaar verkeer richting Zarren en op die manier het sluipverkeer in de Jos Janssenstraat beperken. Ook in Merkem en Sint-Kristoffel zijn er nieuwe wegen- en rioleringswerken gepland.
The post Uitwijkstroken Torhoutstraat moeten zwaar verkeer uit Jos Janssenstraat houden appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vijf vrouwen gedood in Wenen in één dag tijd

In de Oostenrijkse hoofdstad Wenen zijn vrijdag vijf vrouwen om het leven gebracht. Drie van hen werden doodgestoken in een bordeel. Elders in de stad werden een moeder en haar dochter omgekomen. Het lijkt te gaan om twee losse zaken waar geen verband tussen is.

Lees meer »

Stefaan (56) heropent bakkerij ‘t Krokantje in Hooglede acht maanden na overlijden van echtgenote: “Ik hou het op één dag per week”

Bakker Stefaan De Meyer (56), die in juni 2023 zijn echtgenote Marijke Coghe verloor, opent vandaag, dinsdag, voor het eerst opnieuw de deuren van hun bakkerij in de Hogestraat in Hooglede. Voortaan zal Stefaan er elke dinsdag vers brood aan de man brengen. “Mijn oven was eigenlijk al bijna verkocht, maar uiteindelijk heb ik beslist om hier toch nog brood

Lees meer »

Babette (10) droomt van beachfestival voor kinderen… en stad wil die droom waarmaken

De leden van de Kindergemeenteraad kwamen bijeen en stemden voor de winnende droom van de wedstrijd Dromen van Oostende. De origineelste droom uit 826 inzendingen kwam van de 10-jarige Babette. Zij droomt van een beachfestival voor alle vijfdes en zesdes van Oostende met een reuzegrote popcornmachine. De Stad haalt nu alles uit de kast om de droom dit voorjaar spectaculair

Lees meer »

Twee op de drie Syriëstrijders op vrije voeten

Van de teruggekeerde Syriëstrijders en leden van terroristische moslimgroeperingen zijn er momenteel twee op de drie op vrije voeten. Dat schrijft Het Laatste Nieuws vrijdag op basis van cijfers die minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) heeft vrijgegeven na een vraag van Kamerlid Barbara Pas (Vlaams Belang).

Lees meer »

Tamara, Rudy en Georges exposeren op Art Meets Art

Georges Carels uit Jabbeke, Tamara Ryde uit Zerkegem en haar vader Rudy Ryde uit Ichtegem exposeren voor het eerst samen. Dat doen de drie hobbykunstenaars tijdens de expo Art Meets Art in het Oud Stadhuis in Blankenberge.
The post Tamara, Rudy en Georges exposeren op Art Meets Art appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vierdejaars MMI Kortemark bezoeken Parijs

Terwijl andere scholen een weekje de deur sloten, trokken de leerlingen van het vierde middelbaar van het MMI naar de Franse hoofdstad.
The post Vierdejaars MMI Kortemark bezoeken Parijs appeared first on KW.be.

Lees meer »