Krantenkoppen

Geen Russen en (voorlopig) geen Derwael in Parijs

Het lijkt stilaan zeker dat er straks geen Russinnen zullen meedoen aan het olympische turntoernooi in Parijs. Dat is goed nieuws voor Nina Derwael, al staat onze landgenote zelf ook nog steeds voor een aartsmoeilijke kwalificatiestrijd.

Meer krantenkoppen in België

Op naar Spelen in Parijs? Goud en zilver voor ‘meest sexy atlete ter wereld’, maar 17-jarige is haar wel te snel af

De titel van ‘meest sexy atlete ter wereld’ heeft ze al, maar mag Alica Schmidt (25) zich straks ook olympiër noemen? Het is geen al te grote vraag in de atletiekwereld, des te meer houdt het haar vijf miljoen volgers op Instagram en twee miljoen op TikTok bezig. Op het voorbije nationale kampioenschap indoor zette ze alvast een stap in

Lees meer »

Basket Midwest Tielt speelt topper tegen Avanti Brugge

In Brugge treft de ploeg van Hans Vanoosthuyse Avanti, de leider in tweede provinciale. De ambitie van de Tieltse club is promoveren, maar twee opeenvolgende nederlagen gooiden roet in het eten. Winst tegen Brugge kan voor een ommekeer zorgen.
The post Basket Midwest Tielt speelt topper tegen Avanti Brugge appeared first on KW.be.

Lees meer »

Andre Lewyllie, vader van oud-burgemeester van Heuvelland, overleden op bijna 102-jarige leeftijd

Op 27 februari zou Andre Lewyllie 102 jaar worden. Deze verjaardag heeft hij jammer genoeg niet meer kunnen vieren. “Papa stierf in zijn vroege slaap op zaterdag 17 februari”, zegt zijn zoon en voormalig burgemeester van Heuvelland Marc Lewyllie.
The post Andre Lewyllie, vader van oud-burgemeester van Heuvelland, overleden op bijna 102-jarige leeftijd appeared first on KW.be.

Lees meer »

Hulpdiensten moeten uitrukken voor ongewone crash: “Hoe is die auto daar beland?”

De politie van het Amerikaanse Wellesley is maandag opgeroepen voor een ongewone crash. Op een parkeerplaats van een supermarkt was een aanrijding gebeurd, maar één auto had een wel heel gek manoeuvre gemaakt. “Hoe is die auto daar beland?”, klonk het verbaasd. Een rode wagen zat gekneld en gekanteld tussen twee andere geparkeerde voertuigen. De bestuurder zat vast en moest

Lees meer »

Winnaars seniorenkaarting en Rummikub in de kijker

Het gemeentebestuur en de seniorenadviesraad van Alveringem organiseerden onlangs naar jaarlijkse gewoonte een seniorenkaarting. Dit jaar konden de deelnemers voor het eerst ook een spelletje Rummikub spelen. Op het einde van de gezellige namiddag werden de winnaars bekend gemaakt. Voor de kaarters waren dat Willy Dewaele, Willy Beuselinck, Jozef Barra, Ingrid Wybo, Luc Borry, Marie-Jeanne
The post Winnaars seniorenkaarting en

Lees meer »

Jacques Vallaeys (76), gewezen uitbater van ’t Boerenhof in Vlamertinge, is overleden

In Westouter is op woensdag 14 februari Jacques Vallaeys (76) overleden. Hij was lang geleden de uitbater van ’t Boerenhof langs de Poperingseweg in Vlamertinge. De zaak was toen vooral bekend voor zijn kip aan ’t spit, een traditie die er al 45 jaar bestaat. Jacques baatte ‘t Boerenhof uit met zijn echtgenote Yvette.
The post Jacques Vallaeys (76), gewezen

Lees meer »