Krantenkoppen

Geweld door jeugdbendes in Parijse voorstad Saint-Denis: “Elke aanleiding is goed om op de vuist te gaan”

In Saint-Denis, een voorstad ten noorden van Parijs, zijn afgelopen week twee jongeren bezweken aan de gevolgen extreem geweld. Volgens de Franse politie hebben de twee moorden niet met elkaar te maken, al ziet Frankrijk-correspondent Frank Renout alvast een onderliggend verband: bendegeweld door jongeren.

Meer krantenkoppen in België

Fleur waagt opnieuw haar kans bij The Voice

Vrijdag zal een Lauwse dame met pit haar opwachting maken tijdens de Blind Auditions van The Voice van Vlaanderen. Fleur Cottignies zal er het beste van zichzelf geven, al is dat niet voor het eerst. “Tijdens mijn vorige deelname heb ik heel wat geleerd, dit keer wil ik tonen dat ik het echt kan.”
The post Fleur waagt opnieuw haar

Lees meer »

DJ Khaled aangehouden in golfkarretje

De Amerikaanse artiest DJ Khaled is donderdagochtend in zijn golfkarretje aangehouden door de politie. Entertainmentwebsite TMZ deelt foto’s van het incident in Miami, waar Khaled woont.

Lees meer »

Dit vindt Regi’s goede vriendin Kathleen van zijn vrouw Kristel: “Dat zij dat gedaan heeft gekregen van Reginald…”

“Ik kan er nog altijd niet van over dat Kristel dat heeft klaargespeeld.” Kathleen Aerts (45) is sterk onder de indruk van de vrouw van Regi Penxten (47). Zelf zal ze er uiteraard bij zijn op het huwelijk van haar goede vriend in Zuid-Afrika: “Zijn vakantieverblijf is niet ver van ons guesthouse ‘Droom’, dus hij komt regelmatig over de vloer.”

Lees meer »

Op zaterdag 23 maart ook ‘nineties & nillies’-party in zaal Valentino

Daar waar de het muziektijdperk van de Muziekoffensief 75’89 eindigt, starten de nineties & nillies. Een muziekperiode die de organisatoren uit de vergeethoek willen halen. Bob Van Maele, Stef Mulier en Henri Staels zullen op 23 maart zal Valentino omtoveren tot een danstempel.
The post Op zaterdag 23 maart ook ‘nineties & nillies’-party in zaal Valentino appeared first on KW.be.

Lees meer »

DEBAT VAN DE DAG. Is een vierdaagse werkweek van 32 uur zonder loonverlies een goed voorstel of onhaalbaar scenario? Dit is jullie mening

PS-voorzitter Paul Magnette is voorstander van een vierdaagse werkweek van 32 uur zonder loonverlies, een zogenoemde collectieve arbeidsduurvermindering. Wat denk jij? Is een vierdaagse werkweek van 32 uur zonder loonverlies een goed voorstel of een onhaalbaar scenario? Eerder vandaag lieten we onze experts aan het woord. Nu is het jullie beurt.

Lees meer »

Recordaantal klachten ingediend door mensen op bel-me-niet-meer-lijst

Vorig jaar zijn er 9.816 klachten ingediend bij de federale overheidsdienst Economie voor ongewenste reclameoproepen bij mensen die op de bel-me-niet-meer-lijst stonden. Die lijst biedt de mogelijkheid geen reclameoproepen meer te ontvangen van ondernemingen die aan directe marketing doen. “Het systeem schiet zijn doel voorbij”, zegt N-VA Kamerlid Anneleen Van Bossuyt.

Lees meer »

Decospan Menen kwalificeert zich voor play-offs: “We hebben juist op tijd de goeie vorm te pakken”

Decospan Volley Team Menen heeft woensdag met 0-3 (26/28, 22/25, 16/25) gewonnen bij Volley Guibertin. Daardoor is de ploeg van assistent-coach Jelle Sinnesael zeker van de play-offs. Met vijf zeges op zeven is Decospan Menen opgeklommen van de achtste naar de vierde plaats.
The post Decospan Menen kwalificeert zich voor play-offs: “We hebben juist op tijd de goeie vorm te

Lees meer »

“Vorte brilsmurf”: salesmanager uit Ieper voor rechter na weerspannigheid tegen politie

Weerspannigheid en smaad tegenover de politie. Dat wordt een 52-jarige salesmanager uit Ieper verweten na een bont avondje uit in Kortrijk. De man riskeert vier maanden cel, maar kan zich nog altijd niet vinden in het politieoptreden.
The post “Vorte brilsmurf”: salesmanager uit Ieper voor rechter na weerspannigheid tegen politie appeared first on KW.be.

Lees meer »

Drie mensen omgekomen door frontale botsing in Friesland

Bij een verkeersongeval in het oosten van Friesland zijn drie mensen om het leven gekomen. Het ongeval gebeurde rond 17.30 uur op de N369 bij het dorp Kootstertille. Daar botsten twee auto’s frontaal op elkaar. Het is niet bekend hoeveel mensen in de auto’s zaten.

Lees meer »

Rita, Rika en Mariette stellen tentoon in het gemeentehuis

In het gemeentehuis in Langemark loopt momenteel een tentoonstelling van schilderijen en kleikunst die verzorgd wordt door drie vrouwen uit naburige gemeenten. Een viertal jaar geleden werd deze expo al eens opgezet, maar de coronacrisis gooide toen roet in het eten. Met vereende krachten hebben Rita Timmerman en Rika Delva uit Passendale, en Mariette Decorte
The post Rita, Rika en

Lees meer »