Krantenkoppen

Hoe Biddit in zes jaar tijd de verkoopzaal overnam: ‘Het menselijke aspect is een gemis, maar de meerwaarde is onweerlegbaar’

Lees het volledige artikel op de website van De Morgen.

Meer krantenkoppen in België

Team dat Ruiseleedse 80-plussers bezoekt in de bloemetjes gezet

Tijdens een speciale plechtigheid werd een team van 36 vrijwilligers in de bloemetjes gezet. De leden brachten vorig jaar liefst 423 verjaardagsbezoeken aan 80-plussers. Als blijk van waardering ontvingen ze een waardebon van een lokale handelaar.
The post Team dat Ruiseleedse 80-plussers bezoekt in de bloemetjes gezet appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Schandalig, leve de democratie!” Vijftiger niet te spreken over jaar cel voor brandstichting in Zeebrugse duinen

Een 52-jarige Bruggeling heeft voor de Brugse rechtbank een jaar effectieve celstraf gekregen voor brandstichting in de Zeebrugse duinen. B.D. ontkende de feiten met klem en maakte tijdens de uitspraak de nodige misbaar.
The post “Schandalig, leve de democratie!” Vijftiger niet te spreken over jaar cel voor brandstichting in Zeebrugse duinen appeared first on KW.be.

Lees meer »

An Miller hoopt met nieuwe ‘Assisen’-reeks debat over euthanasie te openen: “Winnen hoeft dit seizoen niet voor mij”

De interactieve Play 4-reeks ‘Assisen’ krijgt een jaar na de eerste reeks een vervolg. In ‘Assisen: de insulinemoord’ zal de kijker opnieuw zes weken lang als volksjury mee kunnen oordelen over de schuld of onschuld van de beklaagde. An Miller (50) is terug op post als procureur: “Ik hoef dit seizoen niet per se gelijk te krijgen van de kijker.

Lees meer »

Sofie Van Poucke opent B&B Den Bruynen Bergh: “Gasten een leuke tijd geven”

Sinds kort kunnen gasten een kamer boeken in B&B Den Bruynen Bergh in Oostveld. Sofie Van Poucke werkte samen met haar familie sinds 2018 aan de opening van de zaak. Daarvoor verbouwden ze de gezinswoning uit de 18de eeuw tot een verblijfplaats met drie kamers.
The post Sofie Van Poucke opent B&B Den Bruynen Bergh: “Gasten een leuke tijd geven”

Lees meer »

Multiculturele Basisschool Sint-Jozef kiest voor wereldfeest

Basisschool Sint-Jozef in de Veldstraat is een multiculturele school. “Daarom hebben we ervoor gekozen om in plaats van een klassiek themaschoolfeest, er een bruisend wereldfeest van te maken”, zegt coördinerend directeur Rik Bossuyt. Iedereen is welkom op zaterdag 2 maart van 12 tot 17 uur.
The post Multiculturele Basisschool Sint-Jozef kiest voor wereldfeest appeared first on KW.be.

Lees meer »

Provincie Limburg geeft nu ook groen licht voor evangelische kerk in Zonhoven

De evangelische kerk aan de Schopsveldweg in Zonhoven lijkt er nu toch te komen. De geloofsgemeenschap was op zoek naar een nieuwe locatie nadat hun vorige kerk vernield werd bij een zware brand drie jaar geleden. Tegen de nieuwe locatie kwam veel protest bij buurtbewoners, maar de provincie Limburg volgt nu toch ook het positief advies van de gemeente.

Lees meer »

Droneverbod tijdens wedstrijd van AA Gent tegen Israëlische Maccabi Haifa

Volgende week geldt er op de dag van de voetbalwedstrijd AA Gent tegen het Israëlische Maccabi Haifa een ‘no fly’-zone boven het stadion. De stad Gent stelt het droneverbod in omdat het volgens haar om een risicomatch gaat door de spanningen in het Midden-Oosten. Er mogen enkel drones van de hulpdiensten vliegen, andere zullen uit de lucht gehaald worden.

Lees meer »