Krantenkoppen

IN BEELD – Nieuwjaarsreceptie van Michael Lanzo in Den Toerist in Meulebeke werd mooi feestje

Zaterdagnamiddag gaf Michael Lanzo zijn jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor zijn fans in het Muziekcafé Den Toerist in Meulebeke.

Op die manier bedankt hij zijn trouwe fans voor hun steun doorheen het ganse jaar. Naast een lekker glaasje en hapjes bracht hij een optreden, waarin hij talrijke prachtige liedjes zong, inclusief nieuwe songs. Ook David Decoene, Jenny J en nog andere artiesten waren present en kwamen eveneens op het podium. Geniet van onze fotomap. (PADI – foto’s Daniël)

The post IN BEELD – Nieuwjaarsreceptie van Michael Lanzo in Den Toerist in Meulebeke werd mooi feestje is provided by KW.be.

Meer krantenkoppen in België

Antwerp moet Overmars nog 9 maanden missen

Marc Overmars (50) vecht zijn wereldwijde schorsing wegens grensoverschrijdend gedrag niet meer aan. De Nederlander staat dus tot midden november aan de kant. Hoe moet het nu verder bij Antwerp, zonder sportieve baas?

Lees meer »

Woonzorgcentrum en assistentiewoningen onder verhoogd toezicht na waslijst aan problemen: “We hebben zélf opnamestop ingevoerd”

Woonzorgcentrum Zilverduin en de bijhorende assistentiewoningen staan onder verhoogd toezicht. De faciliteiten in De Haan behoren tot de Franse groep Orpea, waar eerder al problemen opdoken in meerdere zorginstellingen. Het Departement Zorg stelde een waslijst aan tekortkomingen vast, waaronder een nijpend personeelstekort. “We zijn ons bewust van de problemen”, reageert woordvoerder Marijke Verboven.

Lees meer »

Vol-au-vent smullen ten voordele van ’t Piegoetje

Meisjeschiro ‘t Piegoetje organiseert op zondag 3 maart een eetfestijn ten voordele van de jeugdbeweging. De Chiromeisjes serveren vol-au-vent met frietjes op hun eetfestijn. Er is ook een vegetarisch alternatief voorzien. Kaarten voor het smulfestijn kosten 16 euro en zijn enkel in voorverkoop te verkrijgen. Kinderen jonger dan 12 jaar dienen 12 euro neer te
The post Vol-au-vent smullen ten

Lees meer »

Tegenstanders van goedgekeurde Europese natuurherstelwet hopen “nieuw stikstofdossier” alsnog te blokkeren

De natuurherstelwet is dan toch goedgekeurd door het Europees Parlement, maar de reacties zijn gemengd. Van "een nieuw stikstofdossier" tot "een overwinning voor de natuur, de dieren en onze gezondheid": de voorstanders klinken blij en opgelucht, maar de tegenstemmers hopen de wet alsnog te blokkeren tijdens de laatste horde, op het niveau van de lidstaten. Het zal tot op het

Lees meer »

“Sint-Pietersstraatje noem ik soms ’t Schepperskwartier…”: Yves geeft horecazaken een herkenbaar smoel

De bestelwagens van Yves Deschepper (40) stonden de jongste weken voor café l’Abattoir waar naarstig gewerkt werd. Met zijn Group Dylectro heeft hij in de regio al tal van horecaprojecten mogen realiseren. “En daarbij krijg ik van de opdrachtgever telkens de nodige vrijheid.” Onder meer in de Sint-Pietersstraat, de uitgaansbuurt in Izegem tegenwoordig, zette hij al vier panden naar zijn

Lees meer »

Bijna veertig autobanden gedumpt in korte tijd in Gistel

In korte tijd is twee keer een gortig geval van sluikstorten vastgesteld. In de eerste week van februari dumpte een onbekende maar liefst zestien autobanden in een gracht in de Christinestraat. Ongeveer een week later was het weer prijs: in een gracht in Nieuwland lagen zo maar eventjes 23 autobanden.
The post Bijna veertig autobanden gedumpt in korte tijd in

Lees meer »

Danny Samyn en Greta Plovie zijn een gouden paar

Danny Samyn en Greta Plovie uit de Guido Gezellelaan werden op het gemeentehuis ontvangen. Het koppel stapte op 15 februari 1974 in het huwelijksbootje en is inmiddels vijftig jaar getrouwd.
The post Danny Samyn en Greta Plovie zijn een gouden paar appeared first on KW.be.

Lees meer »

“We voelen ons echte gelukzakken”: Buso De Pinker bouwt mee aan de grootste snoeptaart ter wereld van Ameel Candy World

De Pinker, de school voor buitengewoon onderwijs van De Lovie uit Poperinge, werd gekozen om te helpen bouwen aan de grootste snoeptaart ter wereld van Ameel Candy World. De taart werd op zaterdag 25 februari gebouwd in Waregem Expo. De taart werd gebouwd naar aanleiding van het 25-jarig jubileum van Ameel Candy World.
The post “We voelen ons echte gelukzakken”:

Lees meer »

▶ HLN 1924: “Bovendien struikelde een der samenzweerders en liet zijn doos met gereedschap vallen”

In ‘HLN 1924′ hoor en lees je Het Laatste Nieuws van dag op dag honderd jaar geleden. We duiken in onze archieven en pikken er elke dag een bijzonder artikel uit. Klik hierboven en luister naar ‘Mislukte samenzwering’ uit Het Laatste Nieuws van 26 februari 1924. Wil je andere pareltjes uit de HLN-geschiedenis beluisteren en lezen, klik dan hier.

Lees meer »

100 jukeboxen uit voormalig museum leveren maar liefst 400.000 euro op tijdens veiling: “Biedingen kwamen uit alle hoeken van de wereld”

Alle honderd jukeboxen en evenveel toebehoren uit een museum in De Panne zijn in het Nederlandse veilinghuis Dutch Auction Company verkocht. Het was de grootste collectie jukeboxen die ooit werd geveild. “De biedingen kwamen uit alle hoeken van de wereld”, blikt Richard Singh terug. Zoveel bracht de veiling in totaal op, de gemeente De Panne zal daarvan geen cent zien.<br

Lees meer »

“Andere jaren vier ik mijn verjaardag helemaal niet”: Drie ‘schrikkeljarigen’ uit Westvleteren klinken samen op hun speciale verjaardag

Drie inwoners van Westvleteren vieren hun verjaardag op schrikkeldag, 29 februari. Ze klinken samen op deze speciale gebeurtenis.
The post “Andere jaren vier ik mijn verjaardag helemaal niet”: Drie ‘schrikkeljarigen’ uit Westvleteren klinken samen op hun speciale verjaardag appeared first on KW.be.

Lees meer »