Krantenkoppen

Is prinses Kate er erger aan toe dan gedacht? “Onverwachte complicatie bracht haar in gevaar”

De Britse prinses Kate (42) herstelt nog steeds van een buikoperatie. Afgelopen week werd bekend dat de vrouw van prins William wekenlang van het publieke toneel zal verdwijnen terwijl ze herstelt van de ingreep. De koninklijke familie geeft geen details vrij over haar toestand, hoewel royalty-experts vermoeden dat er meer aan de hand is: “Kates gezondheid is zorgwekkender dan we dachten.”

Meer krantenkoppen in België

Dodelijk slachtoffer aangetroffen bij brand in Gent

De brandweer heeft vrijdagavond een zware brand geblust in Gent, Ledeberg. Daarbij is een dodelijk slachtoffer gevallen. Het gaat om een man geboren in november 1973. Hij was de inwonende zoon die op de bovenste kamer van het afgebrande huis woonde.

Lees meer »

“Wie heeft er goeie benen in Harelbeke?”: dit is de nieuwe banner van E3 Saxo Bank Classic

De banner van de E3 Saxo Bank Classic werd maandagnamiddag bekendgemaakt in Harelbeke… en natuurlijk gaat de organisatie weer voor een teasende affiche: we zien vrouwenbenen met daarbij: “Wie heeft er goeie benen in Harelbeke?” De koers wordt op vrijdag 22 maart gereden.
The post “Wie heeft er goeie benen in Harelbeke?”: dit is de nieuwe banner van E3 Saxo

Lees meer »

Johannes Inion wint Vlaamse veldlooptitel in Diest: “Ik wil van zoveel mogelijk disciplines blijven proeven”

Ook AC Hoppeland trok met een delegatie atleten naar Diest, waar de laatste CrossCup-manche en het Vlaams kampioenschap betwist werd. Bij de miniemen (geboortejaar 2012) won Johannes Inion. De 11-jarige Poperingenaar blikt tevreden terug op zijn veldloopseizoen en kijkt al uit naar de piste.
The post Johannes Inion wint Vlaamse veldlooptitel in Diest: “Ik wil van zoveel mogelijk disciplines blijven

Lees meer »

“Kijken mag, maar ik trouw toch liever met een Japanse”: samen met de KVK-Japanners Tsunoda en Fujii naar de Engelse les

Misschien stunt rode lantaarn KV Kortrijk zondag nog eens tegen Union. Houden Tsunoda en Fujii misschien wel hun landgenoot Machida af. KV Kortrijk redt zich misschien nog wel dankzij de twee nieuwe Japanners achterin. Maar ze leren toch wel beter Engels. Om de baas achterin João Silva te begrijpen, om uit te leggen dat ze geen tien kilometer kunnen lopen

Lees meer »

Brandweer redt schildpad uit brandende woning

In de Vanderborghtstraat in Jette heeft donderdagavond een felle brand gewoed in een eensgezinswoning. Daarbij vielen geen gewonden maar door de brand is de woning minstens tijdelijk onbewoonbaar. De brandweer kon wel nog een schildpad redden.

Lees meer »

Advocate Davina Simons over zaak Nicolas Caeyers: “Ik denk dat hij een correcte bestraffing heeft gekregen”

Deze week heeft de rechtbank een uitspraak gedaan in de zaak van mediafiguur Nicolas Caeyers (31). Hij stond terecht voor de verkrachting van minderjarige jongens en werd daarvoor veroordeeld tot een celstraf van 1 jaar voorwaardelijk. Op sociale media leverde die straf heel wat commotie op omdat velen het een te lichte straf vonden. Nu deelt advocate Davina Simons haar

Lees meer »

KIJK. Ruth Beeckmans strikt als onervaren zangeres rol in musical: “Er is nog werk, maar leuk dat Gert Verhulst in mij gelooft”

35 jaar geleden werd de allereerste aflevering van het legendarische ‘Tien om te zien’ uitgezonden op VTM. Voor Studio 100 dus het ideale moment om ‘Tien om te zien: de musical’ aan te kondigen. “Het wordt een hilarische musical met een geweldige sterrencast en iconische Vlaamse tophits”, klinkt het alvast veelbelovend. Onder andere Laura Tesoro, Jonas Van Geel en Nathalie

Lees meer »

Nordine Verhaeghe is de nieuwe T2 bij BS Geluveld

BS Geluveld slikte afgelopen weekend in tweede provinciale B een 1-6-thuisnederlaag tegen rechtstreekse degradatieconcurrent SV Ingelmunster. Een harde klap voor de ploeg en al zeker voor de recent aangestelde T2 Nordine Verhaeghe.
The post Nordine Verhaeghe is de nieuwe T2 bij BS Geluveld appeared first on KW.be.

Lees meer »

Als een echte kampioene: Derwael pakt goud op balk in Caïro, Pinxten maakt met zilver Belgisch feestje compleet

Nina Derwael (23) staat meteen op de afspraak bij haar competitierentree: in de balkfinale van de worldcup in Caïro turnde ze erg sterk en pakte met 13.630 punten zo meteen het goud. De olympische race zet ze al in pole position in met nog drie wereldbekers te gaan. Erika Pinxten (16) maakte met een zilveren medaille het Belgische feestje compleet.

Lees meer »