Krantenkoppen

Is whatsappen met je dokter de toekomst? Orde der Artsen pleit voor kwaliteitslabel voor telegeneeskunde

Er moet een kwaliteitslabel komen voor alle vormen van telegeneeskunde. Dat zegt de Orde der Artsen. Steeds vaker zoeken we medisch advies via telefoon, video of zelfs via mobiele gezondheidsapps. "Dat heeft zijn voordelen", zegt de Orde der Artsen, "maar patiënten hebben nog te weinig garantie op een juiste diagnose."

Meer krantenkoppen in België

4 op 10 Belgen renoveerden vorig jaar hun huis: “Er is een manier om de verbouwingen sneller én goedkoper te maken”

De renovatiemarkt blijft groeien. Vorig jaar voerde 41 procent van alle huiseigenaars in België minstens één groot renovatiewerk uit. Dat is het hoogste cijfer in jaren. Bieke Gepts van marktonderzoeksbureau Essencia Marketing en Niko Demeester van sectorfederatie Embuild leggen uit hoe dat komt, welke renovaties we het vaakst doen en hoe de toekomst er rooskleurig kan uitzien.

Lees meer »

4 op 10 Belgen renoveerden vorig jaar hun huis: “Ik wil me niet meer blauw betalen aan verwarming”

De renovatiemarkt blijft groeien. Vorig jaar voerde 41 procent van alle huiseigenaars in België minstens één groot renovatiewerk uit. Dat is het hoogste cijfer in jaren. Bieke Gepts van marktonderzoeksbureau Essencia Marketing en Niko Demeester van sectorfederatie Embuild leggen uit hoe dat komt, welke renovaties we het vaakst doen en hoe de toekomst er rooskleurig kan uitzien. “Er is een

Lees meer »

Waarom Chinese bedrijven plots met hun eigen werknemers milities vormen

Vroeger werd er ochtendgymnastiek gedaan in de Chinese fabrieken, maar tegenwoordig leren ze vechten en schieten. Met steun van de overheid richten meer en meer bedrijven milities op, eigen vrijwilligerslegers. Personeelsleden worden gedurende enkele uren van hun gewone werkdag klaargestoomd voor de dag dat het land hen nodig heeft.

Lees meer »