Krantenkoppen

Israël voert offensief op in zuiden van Gaza, twee ziekenhuizen zouden zijn afgesneden

In en rond Khan Younis, in het zuiden van de Gazastrook, heeft het Israëlische leger zijn offensief opgevoerd. Volgens de Palestijnse Rode Halve Maan, een zusterorganisatie van het Rode Kruis, zijn twee ziekenhuizen afgesneden van de buitenwereld.

Meer krantenkoppen in België

Laptop van Christophe Ramont uit ‘Blind getrouwd’ gestolen: “Benieuwd wat dief gaat doen met de naaktfoto’s”

De maandag van Christophe Ramont (42) – die deelnam aan het vijfde seizoen van ‘Blind getrouwd’ – verliep niet zo optimaal. “Mijn rugzak met laptop en toebehoren werd gestolen op de trein tussen Brussel-Noord en Brussel-Zuid. A classic story, eentje dat ik nu ook kan vertellen”, schrijft hij op Facebook. En het lijkt erop dat er ook nog een belangrijke

Lees meer »

Renée, de vier maanden oude puppy die maandag werd gestolen, is weer terecht: “Onbeschrijfelijk gelukkig”

De jonge puppy Renée die maandagmorgen werd gestolen in Zwevegem, is weer terecht. De Franse buldog van amper vier maanden oud werd woensdag teruggevonden in een kartonnen doos net over de grens met Frankrijk in Wattrelos. De mensen die de kartonnen doos met daarin het jonge hondje aantroffen, hadden de post van de eigenaars gezien op Facebook en waren zo

Lees meer »

Meense band H3KTOR lanceert eerste single van nieuw mini-album: “Van luchtigheid naar duisternis”

De band H3KTOR, met drie Meense leden, dropt op 1 maart de single ‘Dogs’ van het nieuwe mini-album ‘SQUARES’, dat op 29 maart in de ether vliegt. Op 25 mei stelt de band die EP voor met een show in boEgie woEgie.
The post Meense band H3KTOR lanceert eerste single van nieuw mini-album: “Van luchtigheid naar duisternis” appeared first on

Lees meer »

Toeristen kunnen ogen niet geloven wanneer ze plots omsingeld zijn door honderden haaien: “Val er niet in, ik spring je niet achterna”

Enkele vrienden genoten van een nachtelijk boottochtje voor de kust van Key West, een badplaats in de Amerikaanse staat Florida. Maar de uitgelaten sfeer aan boord sloeg plots om in ongeloof en lichte paniek toen ze merkten dat het plots krioelde van de haaien, die wellicht gelokt werden door een vissersboot die in de buurt ronddobberde. “Val er niet in”,

Lees meer »

Coach Frank Depestele en aanvoerder Lowie Stuer verlaten Menen na dit seizoen

Frank Depestele (46) is vanaf volgend seizoen coach van volleybalclub Aalst. Hij verlaat Menen, waar hij momenteel nog aan het roer staat. Menen maakte verder ook bekend dat libero en aanvoerder Lowie Stuer op het einde van het seizoen de club verlaat.
The post Coach Frank Depestele en aanvoerder Lowie Stuer verlaten Menen na dit seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wall Street: deuk voor Alto

20:31 New York kleurt rood en wacht met spanning op het kwartaalrapport van de chipontwerper Nvidia. Palo Alto Networks krijgt een deuk van meer dan een kwart na een strategiewijziging.

Lees meer »

INTERVIEW. Kenza Ameloot reageert voor het eerst op titel Miss Belgie 2024: “Als ik één kind kan helpen, is mijn jaar geslaagd”

“Ik was altijd het ‘anders’ kindje, met een anderskleurige mama.” Dat vertelt Kenza Ameloot (21) in haar eerste interview als Miss België 2024. Haar doelstellingen maakt ze daarin ook meteen duidelijk. Ze wil het komende jaar van haar ongelooflijke kans gebruik maken om hulp aan te reiken aan elk kind dat dat nodig heeft. “Om te kunnen helpen moet je

Lees meer »

Scholengroep Stroom organiseert opnieuw job- en scholenbeurs

Op 29 februari organiseert scholengroep Stroom, na het succes van vorig jaar, opnieuw een jobbeurs voor iedereen die werk zoekt in het onderwijs. Daags nadien, op 1 en 2 maart, gaat de jaarlijkse scholenbeurs door, waar de leerlingen van het lager onderwijs kunnen kennismaken met de secundaire scholen en studierichtingen van scholengroep Stroom.
The post Scholengroep Stroom organiseert opnieuw job-

Lees meer »

LIVE GAZA. Onafhankelijke VN-experten vragen wapenembargo tegen Israël – Netanyahu stelt plan voor naoorlogs Gaza voor

Onafhankelijke experten van de Verenigde Naties roepen op tot een wapenembargo tegen Israël. Exportlanden zouden het internationale humanitaire recht schenden als wapens die door hen geleverd worden ingezet zouden worden in de oorlog in de Gazastrook. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu presenteerde zijn oorlogskabinet voor het eerst een formeel plan voor wat er met de Gazastrook moet gebeuren na de

Lees meer »