Krantenkoppen

“Je ziet er ziek uit, alles oké?”: ‘Gossip Girl’-actrice reageert op commentaar om ‘onherkenbaar’ uiterlijk

Michelle Trachtenberg (38) is volop onderwerp van gesprek. De Amerikaanse actrice, bekend van ‘EuroTrip’ en ‘Gossip Girl’, wordt via sociale media overspoeld met vragen van fans. Omdat Michelle anno 2024 een compleet andere look heeft, leidt dit tot geruchten over haar gezondheid. Haar recente selfies gaven wederom aanleiding tot commentaar, waarop Michelle besloot te reageren.

Meer krantenkoppen in België

Wielerfanaat en ex-voetbaltrainer Rik Masil op de lijst van PRO

Opmerkelijk verkiezingsnieuws bij PRO in Moorslede. Rik Masil (59) zet zijn eerste stappen in de politiek en staat voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober op de lijst van PRO. Rik is voorzitter van Wielercomité Noorden Sterk Ledegem, op Paasmaandag organisatoren van een wielerwedstrijd voor nieuwelingen. PRO telt drie zetels en zit in de oppositie nadat het in de vorige legislatuur met

Lees meer »

Massale vechtpartij tijdens voetbalwedstrijd in vierde provinciale in Deurne: “Zo’n 50 spelers en supporters deelden klappen uit”

De wedstrijd tussen TOR Deurne Pirates en Los Incas gisteren in Deurne is ontaard in een massagevecht met zo’n 50 betrokkenen. Toen de spelers slaags met elkaar raakten, stormden nog een twintigtal supporters het plein op. Niemand raakte gewond, maar de scheidsrechter was erg onder de indruk na het incident. De zaak zal voor het Disciplinair Comité Voetbal Vlaanderen komen.

Lees meer »

Nieuwe uitbater Delhaize: “Straks rij ik met fiets van De Munt naar de Westlaan en vice versa”

De laatste van de 128 winkels van Delhaize vonden zopas een overnemer, in Roeselare zijn dat met Tijs Beernaert en Michèle Devos bekende namen. Sinds twee jaar runnen ze immers de Proxy Delhaize op De Munt. Een stadswinkel, maar straks komt daar ook een ‘grote’ Delhaize bij. “We zien het volledig zitten. De winkels liggen maar 900 meter uit elkaar.

Lees meer »

KZ Dentergem (4C) rekent op eindrondeticket

KZ Dentergem pakte vorig weekend uit met een vooroorlogse score (8-2) tegen Jong Anzegem, dat straks ook de eindronde speelt. De bijna 36-jarige Kenneth Taelman hoopt zijn carrière in schoonheid af te sluiten. Met een titel kan het niet meer, via de eindronde wel.
The post KZ Dentergem (4C) rekent op eindrondeticket appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Gastronomie met een hoek af”: restaurant Nast getipt onder de kandidaten voor een Michelinster

Restaurant Nast langs de Hondekensmolenstraat is een dik jaar open en kreeg eerder al een mooie 14,5 in de Gault&Millaugids. Maandag worden de Michelinsterren in Antwerpen uitgereikt. Chef Dean Masschelein (33) kreeg een uitnodiging in de bus. “Op zich wil dat niets zeggen, maar ik trek er met gezonde zenuwen naar toe.”
The post “Gastronomie met een hoek af”: restaurant

Lees meer »

Jaarlijks renoveren 4 op de 10 Belgen hun huis, maar dat doen ze niet meer omwille van het comfort

De renovatiemarkt blijft groeien. Vorig jaar voerde 41 procent van alle huiseigenaars in België minstens één groot renovatiewerk uit. Dat is het hoogste cijfer in jaren. Bieke Gepts van marktonderzoeksbureau Essencia Marketing en Niko Demeester van sectorfederatie Embuild leggen uit hoe dat komt, welke renovaties we het vaakst doen en hoe de toekomst er rooskleurig kan uitzien. “Er is een

Lees meer »

Zeker vier doden bij uitslaande brand in torenflat Valencia, vrees dat dodentol tot boven de 20 stijgt

Bij een zware brand in een torenflat in Valencia zijn zeker vier doden en veertien gewonden gevallen. Dat hebben de hulpdiensten van de Spaanse kuststad gemeld. De brandweer is ook nog op zoek naar 20 vermisten, melden plaatselijke media onder verwijzing naar het stadsbestuur, maar dat cijfer kon in de nacht van donderdag op vrijdag niet bevestigd worden door het

Lees meer »

JCI organiseert Petit Prestige met modeshow en walking dinner

Voor het eerst organiseert JCI Tielt het event Petit Prestige en dat op zaterdag 24 februari bij Garage Wouter Declercq in Meulebeke. JCI, ofwel Jonge Kamer, gaat voor een receptie, walking dinner, modeshow met special acts en afterparty.
The post JCI organiseert Petit Prestige met modeshow en walking dinner appeared first on KW.be.

Lees meer »

Voorzitter van Grondwettelijk Hof wordt nieuwe president van Hongarije

De regerende nationalistische Fidesz-partij van Hongarije heeft de voorzitter van het Grondwettelijk Hof, Tamas Sulyok, gekozen om ontslagnemend presidente Katalin Novak te vervangen. Die had eerder deze maand haar aftreden aangekondigd na de verontwaardiging die in het Centraal-Europese land was ontstaan over haar beslissing om gratie te verlenen in een zaak rond kindermisbruik.

Lees meer »

“Cocaïnege­bruik prins Harry in memoires was een truc om boeken te verkopen”

De bekentenissen van prins Harry (39) over zijn druggebruik in zijn memoires ‘Reserve’, kunnen hem nu wel eens zuur opbreken. Een conservatieve denktank wil weten of de hertog van Sussex daar ook eerlijk over is geweest in zijn visumaanvraag voor de Verenigde Staten. Al lijkt het erop dat de Amerikaanse overheid de prins beschermt. “Er is geen bewijs dat hij

Lees meer »