Krantenkoppen

Jongemannen willen “genieten van het uitzicht”, maar rijden zich vast op strand van Blankenberge

Een opvallend zicht op het strand van Blankenberge: daar stond maandagochtend doodleuk een BMW geparkeerd ter hoogte van de Pier. Twee jonge mannen die wilden genieten van een idyllisch zicht, reden zich daar vast.

Meer krantenkoppen in België

Indra (24) dient klacht in na ‘onderzoek vol gaten’: “Papa pleegde zelfmoord, zeggen ze. Maar niemand kan moord uitsluiten”

Indra Van den Berghe (24) heeft een klacht wegens moord ingediend nadat haar vader dood teruggevonden werd in een geparkeerde auto. Op en naast de passagierszetel stonden twee gasflessen. Alles wees op zelfmoord. Het parket gaf het lichaam van Johan Van den Berghe (57) uit Knokke nog dezelfde dag vrij voor crematie. Nu blijkt dat de gaskranen niet open stonden

Lees meer »

Israëlische premier Netanyahu breekt overleg in Caïro af en herhaalt aanvalsplan

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu ziet niets meer in onderhandelingen met Hamas over de vrijlating van Israëlische gijzelaars, melden Israëlische media. De delegatie die in Caïro aanwezig was bij overleg van afgezanten van Egypte, Qatar en de Verenigde Staten over de gijzelaars en over een bestand in de Gazastrook, heeft de Egyptische hoofdstad verlaten en keert niet terug, volgens de

Lees meer »

Mini-Wheels organiseert modelbouwtentoonstelling: “We zijn erin geslaagd enkele jongeren aan te trekken”

De Mini-Wheels modelbouwclub organiseert op zondag 18 februari voor de tiende keer een modelbouwtentoonstelling. Een 50-tal standhouders zijn er aanwezig, waaronder mensen van Duitsland en Frankrijk.
The post Mini-Wheels organiseert modelbouwtentoonstelling: “We zijn erin geslaagd enkele jongeren aan te trekken” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Danny Diëgo en manager Peter Van Bael werden meer dan een jaar gestalkt: “Koester alle artiesten, doe mee met alle artiesten, maar laat hen ook zichzelf zijn!”

“Koester alle artiesten, doe mee met alle artiesten, maar wees niet te close. Besef dat een artiest ook maar een mens is. Op het podium doet hij zijn werk. Eens hij zijn joggingpak aantrok, is het gedaan met artiest te zijn en is hij een gewoon persoon”, zegt Peter Van Bael uit Hemiksem (Aartselaar), de manager van zanger Danny Diëgo

Lees meer »

LIVEBLOG MACCABI HAIFA-AA GENT (do, 21u). Veren Buffalo’s recht? Mitrovic: “Moment dat iedereen z’n verantwoordelijkheid neemt”

Voor AA Gent wil het voorlopig maar niet lukken in 2024. De Buffalo’s zijn nog steeds op zoek naar een zege en gaan met broos vertrouwen opnieuw de Conference League in. Tegenstander donderdag is Maccabi Haifa, met onder meer ex-Gouden Schoen Lior Refaelov. Door de oorlog in Israël wordt de heenmatch in Boedapest afgewerkt. Volg alles op de voet in

Lees meer »

Pendelaar Giovanni houdt dit jaar elke minuut treinvertraging bij: “Sinds januari staat teller op 14 uur”

Pendelaar Giovanni Seynhaeve houdt dit jaar elke minuut vertraging bij die zijn trein oploopt. Hij reist elke dag vanuit het West-Vlaamse Izegem naar Schaarbeek. Sinds januari staat zijn teller op 869 minuten vertraging. “Ik had die tijd op mijn werk of bij mijn gezin moeten doorbrengen. Dat maakt me zo boos”, vertelt hij aan Radio2-reporter Margaux van de regio. De

Lees meer »

Cultuurvereniging De Zwaan pakt opnieuw uit met Café Theater: “Vertier met verrassende dans, livemuziek en diverse acts”

Na het geslaagde totaalspektakel van ‘De lente van 86’ vorig jaar, organiseert Cultuurvereniging De Zwaan opnieuw een Café Theater, in zaal De Zwaan. Er zijn vier optredens gepland in maart.
The post Cultuurvereniging De Zwaan pakt opnieuw uit met Café Theater: “Vertier met verrassende dans, livemuziek en diverse acts” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Louis (7) uit Oostkamp breekt dankzij De Droomfabriek school af met sloopkogel: “Zijn gezicht was goud waard”

Iets groots afbreken met een sloopkogel. Dat was de grote droom van de kleine Louis Verrecas uit Oostkamp. Dankzij De Droomfabriek zag hij die in vervulling gaan. Samen met een kranenman en de hulp van Maaike Cafmeyer mocht hij een heuse school slopen. En of het smaakt naar meer. “Ze mogen mij altijd bellen”, klinkt het.
The post Louis (7)

Lees meer »