Krantenkoppen

Jongemannen willen “genieten van het uitzicht”, maar rijden zich vast op strand

Een opvallend zicht op het strand van Blankenberge: daar stond maandagochtend doodleuk een BMW geparkeerd ter hoogte van de Pier. Twee jonge mannen die wilden genieten van een idyllisch zicht, reden zich daar vast.

Meer krantenkoppen in België

Maria-Lichtmis met taart en koffie in Sint-Blasiuskerk

Zaterdag 10 februari had Jaak Van Hulle de Sint-Blasiuskerk speciaal aangekleed om de kinderen die het voorbije jaar gedoopt werden samen met hun familie te ontvangen voor de viering van Maria-Lichtmis. Ze werden door de parochie getrakteerd op koffie en taart in de kerk. De gedoopte kinderen zijn: Bo Raeds, Naëlle Sneppe, Tjenne François, Arthur
The post Maria-Lichtmis met taart

Lees meer »

Ondanks gebroken glazen in deur rijdt lijnbus vol scholieren gewoon door, ouders zijn het beu: “We dienen klacht in, maar niet tegen de chauffeur”

Hoewel er na de krokusvakantie extra bussen werden ingezet, zijn de problemen rond het nieuwe vervoersplan van De Lijn nog niet opgelost. Op de buslijn tussen Ieper en Roeselare sneuvelde maandagochtend het raam van één van de deuren waarna de bus nog kilometers langs doorreed naar Roeselare. “We zullen een klacht indienen. Niet tegen de buschauffeur, maar tegen de manier

Lees meer »

De “grootste PR-nachtmerrie” staat vanavond in de AB: wie is Reneé Rapp?

“Ze is een regelrechte PR-nachtmerrie”. Reneé Rapp (24), die vanavond optreedt in een bomvolle AB, is the talk of the town. Met haar chaotische en ongefilterde antwoorden tijdens interviews gaat de Amerikaanse zangeres en actrice viraal op sociale media. Van personen aan de schandpaal nagelen tot een lofzang over de kont van Megan Thee Stallion: Rapp laat onbeschaamd in haar

Lees meer »

Toeristen kunnen ogen niet geloven wanneer ze plots omsingeld zijn door honderden haaien: “Val er niet in, ik spring je niet achterna”

Enkele vrienden genoten van een nachtelijk boottochtje voor de kust van Key West, een badplaats in de Amerikaanse staat Florida. Maar de uitgelaten sfeer aan boord sloeg plots om in ongeloof en lichte paniek toen ze merkten dat het plots krioelde van de haaien, die wellicht gelokt werden door een vissersboot die in de buurt ronddobberde. “Val er niet in”,

Lees meer »

Eden Hazard over waarom hij “elke zomer vier of vijf kilo’s bijkwam”: “Dan moet je niet vragen om te gaan lopen”

Eden Hazard blikte in de podcast van ex-ploegmaat Jon Obi Mikel nog eens terug op zijn carrière. “Mis ik het voetbal? Neen. Wel de kleedkamer en de grapjes.” Voorts gooit hij met bloemetjes naar Roberto Martínez, Kevin De Bruyne en Jérémy Doku, en praat hij openhartig over bijkomen in de zomer en z’n blessures: “Toen we kampioen werden, zei ik

Lees meer »