Krantenkoppen

Kan ze toch nog voor een verrassing zorgen? Verkiezing van de laatste kans voor Nikki Haley om het te halen van Trump

Wil Nikki Haley nog een kans maken tegen Donald Trump, dan móét ze dinsdag scoren bij de voorverkiezingen in New Hampshire. Ook de Democraten trekken dan voor het eerst naar de stembus, al komt zittend president Joe Biden daar niet eens op.

Meer krantenkoppen in België

Documentaire ‘Dahomey’ bekroond met Gouden Beer op Berlinale

Op het filmfestival Berlinale in de Duitse hoofdstad Berlijn is de documentaire ‘Dahomey’ van de Frans-Senegalese Mati Diop zaterdag bekroond met de Gouden Beer, de belangrijkste prijs van het festival. Emily Watson werd bekroond voor haar bijrol in ‘Small Things Like These’, de film van de Belg Tim Mielants die het festival mocht openen.

Lees meer »

Momenteel 234 vacatures bij West-Vlaamse politiezones, maar Politieschool heeft niet eens zoveel plekjes

Eind 2023 stonden er maar liefst 234 vacatures open bij de 19 West-Vlaamse politiezones. Meer specifiek zijn ze op zoek naar 192 aspirant-inspecteurs en 42 aspirant-hoofdinspecteurs. Dat blijkt uit cijfers die provincieraadslid Kurt Himpe (N-VA) opvroeg bij gouverneur Carl Decaluwé.
The post Momenteel 234 vacatures bij West-Vlaamse politiezones, maar Politieschool heeft niet eens zoveel plekjes appeared first on KW.be.

Lees meer »

Weg weer vrij op E313 richting Antwerpen na ongeval in Wommelgem

De E313 richting Antwerpen is dinsdagochtend grotendeels versperd geraakt ter hoogte van Wommelgem, door een ongeval waarbij verschillende personenwagens betrokken waren. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. De weg is ondertussen weer vrijgemaakt. Op een bepaald moment stond er een file van twee uur.

Lees meer »

KIJK. Rachel beweert dat befaamde Stanley Cup haar leven redde

Rachel beweert online dat de befaamde Stanley Cup haar leven heeft gered tijdens een schietpartij die voor haar deur plaatsvond. Enkele schoten zouden haar muren doorzeefd hebben en schade hebben aangericht in de woning. Maar de Stanley Cup kon een kogel afketsen, enkel een klein schrammetje was zichtbaar. De befaamde thermos is dus blijkbaar ook kogelafwerend.

Lees meer »

Shutdown in VS opnieuw voor korte termijn van de baan

Zowel het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden als de Senaat hebben donderdag een wetsvoorstel aangenomen dat de overheidsfinanciering voorlopig veilig stelt en dus een zogenaamde shutdown voorkomt. Het gaat echter opnieuw om een tijdelijke maatregel.

Lees meer »