Krantenkoppen

Kate Middleton blijft discreet over haar ziekte. Maar kan je dat als gemiddelde werknemer ook?

Nieuws uit Groot-Brittannië: Kate Middleton (42) herstelt goed en zal weldra werken vanuit haar ziekbed. Verder blijft ze discreet over haar buikoperatie. Hoe zit dat eigenlijk bij doorsnee werknemers? Wat zeg je aan je baas bij ziekte? Mag alles privé blijven? We vroegen het aan prof arbeidsgeneeskunde Lode Godderis. “Niets zeggen leidt soms tot speculatie. Genre: ‘Hij liep er de laatste tijd een beetje stilletjes bij. Zou het een depressie zijn?’”

Meer krantenkoppen in België

Vier Belgische militairen vrijgela­ten na massale vechtpar­tij in Noorwegen: toestand slachtoffers nog onduidelijk

De vier Belgische soldaten die dit weekend opgepakt werden na een straatgevecht in Noorwegen zijn zondagavond allemaal vrijgelaten. Dat bevestigt Lena Romestrand van de Noorse politie. Volgens haar is er geen enkele grond die een langere opsluiting van de Belgen rechtvaardigt. De militairen hebben wel het bevel gekregen om het land voorlopig niet te verlaten.

Lees meer »

Scheidsrechter Johan (69) uit Beernem zakt plots in elkaar tijdens jeugdwedstrijd en dankt leven aan snelle hulp: “Ben die mensen eeuwig dankbaar”

Op vrijdag vierde hij nog zijn 69ste verjaardag, maar de dagen nadien had Johan Lamote uit Beernem zich ongetwijfeld anders voorgesteld. De zestiger herstelt momenteel in het ziekenhuis nadat hij zaterdag tijdens een jeugdwedstrijd vlak na de aftrap in elkaar zakte. “Een hartstilstand. Niks wees erop dat het zou gebeuren”, getuigt Johan, die zijn reddende engelen eeuwig dankbaar is én

Lees meer »

Belevingsplein Steenakker kleurt blauw door Fiberklaar

Op diverse plaatsen in Wervik zijn arbeiders van de firma Fiber 49 al twee maanden aan de slag met glasvezelwerken in opdracht van Fiberklaar. In een sleuf in de grond legt men een blauwe kabel. Tijdens de gemeenteraad vroeg Steve Dejan (Team 2030) of men hiervoor ook de Steenakker gaat openleggen. De officiële opening van het belevingsplein vond in juli

Lees meer »

Dan toch effectieve celstraf voor vijftiger die zijn huurappartement in Brugge in brand stak

Een 57-jarige Albanees uit Blankenberge heeft voor de Brugse rechtbank een jaar effectieve celstraf gekregen voor opzettelijke brandstichting. In eerste instantie kreeg A.D. voorwaarden opgelegd, maar die lapte hij aan zijn laars.
The post Dan toch effectieve celstraf voor vijftiger die zijn huurappartement in Brugge in brand stak appeared first on KW.be.

Lees meer »

Vier mensen getroffen door bliksem bij Sydney Opera House

In de Australische stad Sydney zijn maandag in de buurt van het Sydney Opera House vier mensen gewond geraakt toen ze werden getroffen door de bliksem. De vier schuilden tijdens hevig onweer onder een boom in de Botanische Tuin, op een steenworp afstand van het iconische operagebouw. Daar werden ze getroffen door een bliksemschicht, waarbij ze bewusteloos raakten en brandwonden

Lees meer »

Op naar Spelen in Parijs? Goud en zilver voor Alicia Schmidt, ‘meest sexy atlete ter wereld’, maar 17-jarige is haar wel te snel af

De titel van ‘meest sexy atlete ter wereld’ heeft ze al, maar mag Alicia Schmidt (25) zich straks ook olympiër noemen? Het is geen al te grote vraag in de atletiekwereld, des te meer houdt het haar vijf miljoen volgers op Instagram en twee miljoen op TikTok bezig. Op het voorbije nationale kampioenschap indoor in Duitsland zette ze alvast een

Lees meer »

Deense artiest heeft op Spotify miljoenen fans, justitie gelooft daar niets van en klaagt hem aan

Een man uit Denemarken wordt beschuldigd van grootschalige oplichting via streamingplatformen als Spotify en Apple Music. De man zou honderden duizenden euro’s hebben verdiend door de diensten te laten denken dat miljoenen mensen naar zijn muziek luisterden. De Deense justitie vermoedt dat hij de boel voor de gek houdt met ‘ongeautoriseerde technieken’ en eist een gevangenisstraf. Niet eerder is iemand

Lees meer »

Covermodel Playboy werd in het hoofd geschoten door troepen van Poetin: “Mijn gezicht zit vol plaatjes en vijsjes”

Toen Iryna Bilotserkovets op de operatietafel belandde, gaven artsen haar nog weinig kans. Een kogel, afgevuurd door Russische troepen, trof het Oekraïense mod
el in het hoofd. Tien uur waren chirurgen met haar bezig. Intussen gaf ze een interview aan ITV en poseerde ze in Playboy. In een metalen bikini en met een ooglapje. “Ik was net het monster van

Lees meer »

Griekenland woest na modeshow voor Parthenonfriezen in Londen

Griekenland reageert woedend op het feit dat het British Museum zaterdag als onderdeel van de London Fashion Week een modeshow heeft georganiseerd voor de friezen van het Parthenon. De teruggave van de marmeren sculpturen, ook bekend als de ‘Elgin Marbles’, is al vele jaren een discussiepunt tussen Griekenland en het Verenigd Koninkrijk.

Lees meer »