Krantenkoppen

KIJK. De meestbesproken demarrage was niet eens z’n snelste: de cijfers achter de uithalen van Van der Poel, met een opvallende Iserbyt

Het was keer op keer indrukwekkend, toen Mathieu van der Poel (29) en Wout van Aert (29) in Benidorm hun power aanspraken om die hellende strook op te knallen. Een dag later: de cijfers achter het klimmetje. Waaruit blijkt dat Mathieu en Wout inderdaad dominant waren. Maar de meest constante? Dat was Eli Iserbyt (26).

Meer krantenkoppen in België

Meer dan duizend alcoholsloten geïnstalleerd vorig jaar

Vorig jaar werden in België 1.009 alcoholsloten geïnstalleerd, een aantal dat de stijgende trend van de afgelopen jaren bevestigt. Dat blijkt dinsdag uit cijfers die Belga opvroeg bij de federale overheidsdienst Mobiliteit. Midden januari liepen er 1.422 omkaderingsprogramma’s voor personen die rijden met een alcoholslot.

Lees meer »

Dit is zwaarst beveiligde gevangenis van Nederland waar drugsbaron Ridouan Taghi mogelijk rest van zijn dagen zal slijten

Drugsbaron Ridouan Taghi (46) heeft vandaag levenslang gekregen op het Nederlandse Marengo-proces rond zes onderwereldmoorden, vier mislukte moordpogingen en het voorbereiden van nog eens vier liquidaties. Hij zal mogelijk de rest van zijn leven doorbrengen in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught, de zwaarst beveiligde gevangenis van Nederland. Een vakantie wordt het alleszins niet. Het anti-foltercomité (CPT) van de

Lees meer »

DB’s blikken samen met familie en supporters terug op het seizoen

In ‘t Groot Schardauw in Sint-Eloois-Winkel kwam de volledige groep van Winkel Sport B vrijdag samen om de titel van de DB-ploeg van vorig jaar te vieren. De reserveploeg van Winkel Sport B, is de B-ploeg van de B-ploeg van de voetbalvereniging.
The post DB’s blikken samen met familie en supporters terug op het seizoen appeared first on KW.be.

Lees meer »

Wat verandert in maart voor uw geld?

01:01 Van een verplicht opleidingsplan voor kmo’s, naar een vernieuwd sociaal telecomtarief en een verplichte opleiding voor wie zijn kind zelf wil leren rijden. Vijf zaken die veranderen voor uw geld in ma…

Lees meer »

Sandy Perreira exposeert in Archery Dynamics

Sandy Perreira (40) stelt in Archery Dynamics in Oostende op vraag van Rudy Benthein voor de eerste keer haar werk tentoon. De geëxposeerde schilderijen in acryl op doek zwemen tussen het figuratieve en het abstracte, en hebben volgens Sandy een therapeutisch effect op vroegere ervaringen in haar leven. De expo in de zaak in de
The post Sandy Perreira exposeert

Lees meer »

INTERVIEW. Het ongelofelijke verhaal van Diane Foley (75), wiens zoon door IS werd onthoofd. “Ik ben zijn moordenaar gaan opzoeken in de gevangenis”

Ze wilde de beul van haar zoon in de ogen kijken, met hem spreken, zijn verhaal kennen. En daarmee verbaast de Amerikaanse Diane Foley de wereld. Want zij is de moeder van Jim Foley (40), de eerste gijzelaar die door IS-terroristen werd onthoofd, een executie die een schokgolf door de wereld joeg en die haar op de gruwelijkste manier trof.

Lees meer »