Krantenkoppen

KIJK. De Mil razend op ref en Genk snapt VAR weer niet: alle JPL-hoogtepunten

Ook op speeldag 21 in de Jupiler Pro League weer discussies tussen trainers en refs. Rik De Mil ging verhaal halen bij Laforge: “Op dat moment wil je gewoon iets tonen.” En ook Wouter Vrancken kon een beslissing van de VAR niet begrijpen. Bekijk hieronder de opmerkelijkste fases en alle hoogtepunten van de acht partijen.

Meer krantenkoppen in België

Nieuwe Amerikaanse aanvallen op Houthi-doelen in Jemen

Amerikaanse troepen hebben zaterdag “vijf succesvolle aanvallen” uitgevoerd op “drie mobiele antischeepsraketten, een onbemand onderwatervaartuig (UUV) en een onbemand oppervlaktevaartuig (USV)” in de door de Houthi-rebellen gecontroleerde gebieden van Jemen. Dat meldt het Amerikaanse Central Military Command (Centcom) zondag.

Lees meer »

BuSO-school in Kortrijk schrapt lessen na dreiging schietincident

De Lage Kouter, een school voor buitengewoon secundair onderwijs in Kortrijk, sluit morgen, vrijdag, de deuren nadat ze een bericht heeft ontvangen waarin gedreigd wordt met een schietincident.
The post BuSO-school in Kortrijk schrapt lessen na dreiging schietincident appeared first on KW.be.

Lees meer »

De teller blijft gaan: al meer dan 155.000 euro ingezameld voor crowdfundingcampagne Acid

Youtuber Acid, ofwel Nathan Vandergunst, heeft na zijn veroordeling een crowdfundingcampagne opgestart waarmee hij de schadevergoeding wil financieren die hij moet betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Het bedrag op de site – die overigens even plat lag omdat er zoveel naar gesurft werd – stijgt enorm snel. Na twintig minuten werd er al meer dan 6.000 euro ingezameld,

Lees meer »

Regi doet uit de doeken hoe hij Kristel ten huwelijk vroeg in ‘Regi gaat trouwen’: “Ik heb daar niet bepaald van genoten”

Regi’s (47) huwelijksaanzoek? Dat was puur genieten voor Kristel , maar voor haar geliefde niet zo zeer. “Hij was super zenuwachtig, met zwetende en trillende handjes. Ik vond het zo erg voor hem”, herinnert Kristel zich in ‘Regi gaat trouwen’. “Voor iemand met zoveel podiumervaring, leek het wel een schooltoneeltje”, geeft Regi toe.

Lees meer »

Minder aanslagen maar meer onderling drugsgeweld in Antwerpen het voorbije jaar

Er was vorig jaar minder drugsgeweld in Antwerpen dan in 2022, maar er waren wel vaker gijzelingen en martelingen in het drugsmilieu. Dat staat in het jaarverslag van de federale gerechtelijke politie van Antwerpen (FGP). Ook cybercriminaliteit blijft in opmars. De Antwerpse speurders merkten vorig jaar een grote toename van oplichtingszaken bij beleggers in cryptomunten.

Lees meer »

Scholengroep Stroom organiseert opnieuw job- en scholenbeurs

Op 29 februari organiseert scholengroep Stroom, na het succes van vorig jaar, opnieuw een jobbeurs voor iedereen die werk zoekt in het onderwijs. Daags nadien, op 1 en 2 maart, gaat de jaarlijkse scholenbeurs door, waar de leerlingen van het lager onderwijs kunnen kennismaken met de secundaire scholen en studierichtingen van scholengroep Stroom.
The post Scholengroep Stroom organiseert opnieuw job-

Lees meer »

Ondernemer gezocht voor tijdelijke invulling van de Damman Croes-site in Roeselare

CAAAP lanceert een oproep voor een tijdelijke invulling van de Damman Croes site in Roeselare gedurende het komende jaar. Als toonaangevende ontwikkelaar achter de herontwikkeling van deze locatie, streeft CAAAP ernaar om een bruisende en gemeenschapsgerichte sfeer te creëren, in afwachting van de definitieve transformatie van het gebied.
The post Ondernemer gezocht voor tijdelijke invulling van de Damman Croes-site in

Lees meer »

Opnieuw ontsnapt er een giftige slang in Nederland: “Het gif tast de zenuwen aan, dat kan gevaarlijk zijn”

Er is opnieuw een giftige slang op de dool in Nederland. Vorig jaar nog ontsnapte er eind november in Tilburg vlakbij de Belgische grens een groene mamba. Nu gaat het om een schildneuscobra (Aspidelaps scutatus). De halve meter lange slang verdween deze week uit zijn terrarium in Lelystad. De gemeente Lelystad vraagt inwoners ramen en deuren gesloten te houden, afstand

Lees meer »