Krantenkoppen

KIJK. Zo ging het mis in RWDM-Eupen, maar waarom moet match woensdag nog uitgespeeld worden?

Voor amper vijf minuutjes moet Eupen woensdag nog naar Molenbeek afzakken om de gestaakte wedstrijd tegen RWDM af te werken. En dat heeft alles te maken met een nieuw reglement van de Pro League.

Meer krantenkoppen in België

Mama van Kenza overleefde genocide in Rwanda: “Mijn familie is vermoord, maar mijn dochter is vandaag Miss België voor hén”

“Dank u, mama. Voor de Rwandese roots, en om mij in het Frans op te voeden.” Nog voor ze tot Miss België gekroond werd, bracht Kenza Ameloot (21) op het podium een uitvoerige serenade aan mama Joseline Gakire (68). Een wonder dat zij er vandaag überhaupt nog bij is. “Al mijn tantes en nonkels zijn vermoord in de genocide in

Lees meer »

Trouwen op een schrikkeldag: Lisa en Dries geven elkaar vandaag hun ja-woord

Een huwelijksdag is altijd speciaal, maar die van Lisa De Deckere en Dries De Baets is heel bijzonder. Het koppel stappen vandaag, schrikkeldag 29 februari, in het huwelijksbootje. In theorie zullen ze dan maar om de vier jaar hun huwelijk kunnen vieren. “Mijn vriend grapte al dat het voor hem zeer voordelig zal zijn”, lacht Lisa.
The post Trouwen op

Lees meer »

LIVE GAZA. Onafhankelijke VN-experten vragen wapenembargo tegen Israël – Netanyahu stelt plan voor naoorlogs Gaza voor

Onafhankelijke experten van de Verenigde Naties roepen op tot een wapenembargo tegen Israël. Exportlanden zouden het internationale humanitaire recht schenden als wapens die door hen geleverd worden ingezet zouden worden in de oorlog in de Gazastrook. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu presenteerde zijn oorlogskabinet voor het eerst een formeel plan voor wat er met de Gazastrook moet gebeuren na de

Lees meer »

Jaar nadat eerste baby in hun armen stierf, verwelkomen Jonas en Elodie uit Zonnebeke hun schrikkelkindje: “We noemden hem naar Marcel”

Een geboorte op een schrikkeldag was geen thema bij Jonas en Elodie. “Hij is gezond, da’s het belangrijkste”, zegt het jonge koppel opgelucht. Een jaar eerder zagen ze hun eerste baby’tje sterven in hun armen.
The post Jaar nadat eerste baby in hun armen stierf, verwelkomen Jonas en Elodie uit Zonnebeke hun schrikkelkindje: “We noemden hem naar Marcel” appeared first

Lees meer »

Guy en Kelly zoeken overnemer voor L’Empereur

Guy Louwagie (53) en Kelly Rouzeré (43) gaan na twaalf mooie seizoenen op zoek naar een overnemer voor hun goeddraaiende horecazaak L’Empereur op de Zeedijk. “Een dubbel gevoel, want we doen het nog altijd graag”, aldus het horecakoppel.
The post Guy en Kelly zoeken overnemer voor L’Empereur appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Sinds ik geen maag meer heb, heb ik ook geen eetlust meer”: Inge (51) liet haar maag verwijderen nadat ze kankergen ontdekte

“Je gaat wel nadenken natuurlijk. Is er nog wel een leven zonder maag?” Inge (51) ontdekte op haar 48ste dat ze het gevaarlijke maagkankergen CDH1 had geërfd. Ze besloot haar maag te laten verwijderen vóór ze kanker ontwikkelt. Dat is het advies dat ook Belgen met de genmutatie krijgen. De ingreep veranderde Inges leven voorgoed. “Als ik nu moet reizen,

Lees meer »

Miss België 2024 is bekend: Kenza Ameloot kroont zich tot de mooiste van het land: herbeleef de verkiezing hier

Ze was één van de topfavorieten en nu ook Miss België 2024: Kenza Ameloot (22). De schone uit Sint-Amandsberg volgt zo Emilie Vansteenkiste (22) op tot ons lands mooiste, waarmee de titel voor het elfde jaar op rij naar een Vlaamse dame gaat. Kenza is perfect drietalig en heeft Rwandese roots langs mama’s kant. Ze studeert internationale business, maar zal

Lees meer »

Vrouw (25) uit Poperinge belandt met wagen in de gracht

Bij Ieper raakte een auto van de weg en kwam tot stilstand in het water van een gracht. De bestuurster (25) uit Poperinge werd overgebracht naar het ziekenhuis.
The post Vrouw (25) uit Poperinge belandt met wagen in de gracht appeared first on KW.be.

Lees meer »

Bart Kaëll en ABBA4U op Wieltjesfeesten

De Wieltjesfeesten in Menen vinden dit jaar plaats op 6, 7 en 8 september. Op zaterdag komt Bart Kaëll alvast langs.
The post Bart Kaëll en ABBA4U op Wieltjesfeesten appeared first on KW.be.

Lees meer »

Amerikaans koppel vermoedelijk dood nadat drie ontsnapte gevangenen hun jacht kapen nabij Caraïbisch eiland

Een Amerikaans koppel dat op hun jacht aan het genieten was van een deugddoende vakantie bij de paradijselijke Caraïbische eilandengroep Grenada, is vermoedelijk vermoord door drie criminelen die ontsnapt waren uit een lokale gevangenis. De drie gevangenen kaapten het jacht van het koppel om tijdens hun vlucht voor de politie te ‘eilandhoppen’. Woensdag kon het ontsnapte trio weer opgepakt worden,

Lees meer »