Krantenkoppen

Leuvenaar Eddie is al bijna 10 jaar uithangbord van Fun: “Jammer als winkels en affiches zouden verdwijnen”

De foto van Eddie Jiang uit Kessel-Lo prijkt al bijna tien jaar aan Funwinkels over het hele land. Samen met enkele collega’s poseerde hij voor de speelgoedwinkelketen. Maar nu die in slechte papieren zit, verdwijnen mogelijk ook de levensgrote affiches. “Dat zou jammer zijn, want vrienden vinden het leuk om een bekende gezicht te zien in hun buurt”, zegt Eddie.

Meer krantenkoppen in België

‘De Ronde van Vlaanderen’ in cafetaria Steuren Ambacht

Wie op zondag 31 maart de Ronde van Vlaanderen op groot scherm wil zien, met daarbij nog een stevig ontbijt en lekkere dranken, moet in de cafetaria van Steuren Ambacht zijn. Lindsey en haar team zorgen die dag vanaf 10 uur tot aan de finish voor een uitgebreid ontbijt, lekkere hapjes, allerlei dranken en het bezoek van de Paashaas!
The

Lees meer »

Eerste paddentunnels in Bellegem

De jaarlijkse paddentrek is begonnen! Tijdens deze trek steken padden de wegen over, maar door het drukke autoverkeer halen ze vaak de overkant niet. Voor het eerst in Groot-Kortrijk werden twee paddentunnels geplaatst in de Dottenijsestraat in Bellegem. Zo kunnen padden voortaan zelfstandig en veilig de overkant bereiken.
The post Eerste paddentunnels in Bellegem appeared first on KW.be.

Lees meer »

‘Chantal’-acteur Adrian Sack werkt in de luchthaven: “Vijf jaar geleden was ik de financiële onzekerheid beu”

Plottwist van jewelste in ‘Chantal’ afgelopen zondag toen de bedeesde inspecteur Eddy in koelen bloede werd neergeschoten. Ook Adrian Sack (44), de acteur die gestalte geeft aan het personage, moest slikken toen hij het nieuws over z’n exit vernam. In dit interview staat hij stil bij z’n verrassend carrièrepad en vertelt hij hoe hij als Antwerpenaar het West-Vlaamse dialect onder

Lees meer »

Chiromeisjes van Rumbeke pakken uit met ‘Nacht van de Rouge’

‘Nacht van de Rouge’ is een fuif van de Chiromeisjes van Rumbeke, waarbij de hele avond Kasteelbier Rouge vloeit en geweldige beats door de boxen geknald worden. “Op zaterdag 16 maart staat Chirumbero weer klaar met een geweldig feestje en vooral met veel ‘rougekes’”, aldus de organisatoren. “Verlies deze datum zeker niet uit het oog,
The post Chiromeisjes van Rumbeke

Lees meer »

Usher komt met zijn tournee naar Europa (maar België staat niet op de lijst)

“Europa en het Verenigd Koninkrijk. Ik ben jullie niet vergeten”, klonk het dinsdagochtend enthousiast op het Instagramaccount van Usher (45). De Amerikaanse zanger heeft zonet via zijn sociale media laten weten dat hij nog enkele extra concerten toegevoegd heeft aan zijn ‘Past Present Future’-tournee. Enige probleem? België staat helaas niet mee op de lijst.

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Biden kondigt 500 nieuwe sancties aan tegen Rusland – Doden en gewonden na Russische luchtaanvallen op Odesa en Dnipro

Door een Russische luchtaanval op een winkelgebied in de Oekraïense havenstad Odesa zijn drie doden gevallen. De terughoudendheid van Amerikaanse volksvertegenwoordigers om extra militaire hulp voor Oekraïne goed te keuren zal het land mensenlevens kosten. Dat heeft de Oekraïense president Volodymyr Zelensky gezegd. En Rusland claimt dat het opnieuw terreinwinst geboekt heeft in Oekraïne. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »

Voerenaren positief over mogelijke komst van Einsteintelescoop

Op de eerste infoavond over de Einsteintelescoop in Voeren hebben de inwoners positief gereageerd op de mogelijke komst van de telescoop. De telescoop wordt een ondergronds meetstation dat zwaartekrachtgolven zal meten en komt mogelijk op het drielandenpunt in Voeren. Inwoners hadden vooral vragen over de impact op de omgeving.

Lees meer »

Allereerste Egmont lichtfestival start in Zottegem

Dit weekend is Zottegem het toneel van het allereerste gratis lichtfestival in de stad. Over een parcours van één kilometer kan je lichtinstallaties bewonderen die eer betuigen aan de beroemdste historische inwoner van Zottegem: graaf Lamoraal van Egmont.

Lees meer »

Apolloon in play-down handbal: “We kunnen elke match winnen”

Zaterdagavond begint de play-down in eerste nationale van het herenhandbal. Na jaren van play-offs moet Apolloon Spurs nu strijden voor het behoud. Rode lantaarn DB Gent is de eerste tegenstander. In de wetenschap dat er slechts één team naar tweede nationale zakt, staat Apolloon meteen voor een levensbelangrijke wedstrijd.
The post Apolloon in play-down handbal: “We kunnen elke match winnen”

Lees meer »

EXCLUSIEF. Onderzoek naar ongeval Nick Bril neemt andere wending: verzweeg de topchef dat hij over stagiair was gereden?

“Hij heeft met het leven van die man gespeeld door het ongeval te verzwijgen.” Dat zeggen de twee belangrijkste getuigen van het ongeval waarbij topchef Nick Bril (40) van The Jane met zijn zware Land Rover over stagiair Joe Claridge (37) reed aan HLN. De familie van het slachtoffer dient ook een officiële klacht in, waardoor een Antwerpse onderzoeksrechter zich

Lees meer »