Krantenkoppen

LIVE. Oorlog tussen Israël en Hamas: volg het nieuws hier op de voet

Na de verrassingsaanval door Hamas op 7 oktober slaat Israël zwaar terug in de Gazastrook. Volg alle ontwikkelingen hier live.

Meer krantenkoppen in België

Speelt Zinho Vanheusden dit seizoen nog voor Standard? Een MRI brengt woensdag uitsluitsel

Een MRI moet uitsluitsel brengen. Morgen wordt Zinho Vanheusden verder onderzocht na zijn val van afgelopen zondag in de nederlaag tegen Union. Dan zal duidelijk worden hoe ernstig zijn rugblessure is. De verdediger hoopt op een gunstige uitkomst. Standard evenzeer. Op de eerste scans waren geen breuken te zien. Er werd gevreesd voor een hernia. Afwachten of de MRI dat

Lees meer »

Jan is de populairste coach in ‘The Voice van Vlaanderen’ en Natalia brengt ode aan Tina Turner

Hoewel hij een trage start maakte, is Jan Paternoster (34) de populairste coach van ‘The Voice van Vlaanderen’ van dit seizoen. Met zestien kandidaten in zijn team verslaat hij zelfs Mathieu Terryn, die er maar dertien wist binnen te halen. “Ik ga nog een mooie opdracht moeten verzinnen om tot twaalf kandidaten voor de battles te komen”, reageerde een trotse

Lees meer »

Johan Museeuw bezoekt Strade ViveBikefest in Waregem

Op zaterdag 2 maart vindt de tweede editie van Strade Vive Bikefest plaats. De organisatie voorziet in verschillende fiets-, mountainbike- en graveltochten, en ambiance. Start, finish en afterparty met wielerklassieker Strade Bianche vinden plaats bij café De Porcherie in Sint-Eloois-Vijve.
The post Johan Museeuw bezoekt Strade ViveBikefest in Waregem appeared first on KW.be.

Lees meer »

Logeren in eerste Plopsavilla’s kan vanaf kerstvakantie

Na de Plopsa Camping en het Plopsa Hotel investeert Plopsa 23,5 miljoen euro in 55 nieuwe Plopsavilla’s. De werken aan het Plopsa Village gaan nu de laatste fase in. De opening van de eerste villa’s is gepland op 21 decemer 2024, bij de start van de kerstvakantie. Online boeken kan al vanaf eind maart.
The post Logeren in eerste Plopsavilla’s

Lees meer »

Plafond op socialemediauitgaven van politieke partijen lijkt haalbaar

De meerderheidspartijen lijken het er min of meer over eens dat er een jaarlijks plafond moet komen op de uitgaven van partijen op sociale media. Dat blijkt uit een tabel met de reacties van de fracties op de 34 voorstellen van het burgerpanel ‘We need to talk’, die Belga kon inkijken. Een algemene verlaging van de partijdotaties stuit op verzet

Lees meer »

Schot krijgt levenslang voor moord en elf verkrachtingen

Iain Packer, een 51-jarige Schot, heeft levenslang gekregen voor de moord op Emma Caldwell in 2005. Het lichaam van de 27-jarige sekswerker werd vijf weken na haar verdwijning naakt teruggevonden in een bos op enkele kilometers van Glasgow. Daarnaast heeft het High Court van Glasgow Packer woensdag ook schuldig bevonden aan tientallen seksuele misdrijven – waaronder 11 verkrachtingen – tegen

Lees meer »