Krantenkoppen

LIVE TRANSFERS. Dupé praat met Nice, komt er oplossing voor ontevreden Anderlecht-keeper? – Vermant naar Westerlo

Het is weer die tijd van het jaar: de transferperiode. Welke Belgische ploeg haalt zijn slag binnen op de wintermercato? Wat met Arthur Vermeeren? En pakken buitenlandse teams uit met grote transfers? Volg al het laatste transfernieuws op deze pagina!

Meer krantenkoppen in België

Ze was zelf even wereldnieuws, nu gaat Bo Van Spilbeeck (65) met pensioen

VTM NIEUWS neemt opnieuw afscheid van een coryfee. Journaliste Bo Van Spilbeeck is begin deze maand 65 geworden en gaat met pensioen. Donderdag is haar laatste werkdag en neemt ze afscheid van de redactie. Vanavond tijdens de nieuwsuitzending van 19 uur blikken de collega’s terug op haar carrière, die teruggaat tot de begindagen van het VTM NIEUWS in 1989.

Lees meer »

“Prachtig meisje, maar onze doelen waren totaal verschillend”: romance tussen Olivier Deschacht en Pauline Slangen voorbij

Altijd ontkend stapelzot te zijn van elkaar, nochtans was de liefde écht. Maar vandaag alweer voorbij. Olivier Deschacht (43) en Pauline Slangen (22) gaan na een romance van een half jaar verder als vrienden. “Het is een prachtig meisje, een supertalent. Maar onze doelen waren totaal verschillend en de leeftijd was ook een probleem, wat begrijpelijk is”, reageert Deschacht vandaag

Lees meer »

Valse ziektebriefjes te koop online: kan je werkgever je ontslaan als je zo’n briefje gebruikt?

Je kan online heel makkelijk een vals ziektebriefje kopen. Dat heeft ‘VTM Nieuws’ zelf vastgesteld. “Deze website schept zelfs op dat ze marktleider zijn voor online ziektebriefjes”, klinkt het in onderstaande reportage. En het gaat allemaal heel simpel. “Enkele vragen invullen volstaat al.” Maar als je betrapt wordt, kan het gebruik van zo’n ziektebriefje grote gevolgen hebben, waarschuwen experts.

Lees meer »

Fries Deschilder heeft het naar zijn zin bij zijn nieuwe club

Dankzij twee flitsen van Tibo Van de Velde en een late goal van Fries Deschilder, sleepte SK Roeselare zondag in het absolute slot een punt uit de brand op het veld van Erpe-Mere (2-2). Minder dan gehoopt. Maar wel een resultaat waar ze bij de bezoekers, door de late ommekeer, konden mee leven.
The post Fries Deschilder heeft het naar

Lees meer »

Hardleerse chauffeurs moeten straks naar politierechter

Automobilisten die kleine overtredingen opstapelen en er met een boete van afkomen, zullen in de nabije toekomst voor de politierechtbank moeten verschijnen en riskeren hun rijbewijs voor langere tijd kwijt te spelen. Dat kondigen minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) en minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open VLD) donderdag aan in Het Laatste Nieuws, Le Soir en de kranten

Lees meer »

Dan toch geen “Beveren Waas”: Zwijndrecht verwerpt naam nieuwe fusiegemeente

Zwijndrecht heeft de nieuwe fusienaam "Beveren Waas" verworpen. De gemeenteraad keurde gisterenavond met een grote meerderheid de naam af. Aangezien de naam unaniem goedgekeurd moest worden door de drie gemeenteraden van Beveren, Kruibeke en Zwijndrecht, moet de stuurgroep dus opnieuw van nul beginnen. Vorige week nog maar werd "Beveren Waas" voorgesteld tijdens een groot persmoment.

Lees meer »

Loekasjenko wil in 2025 weer een nieuwe termijn als president

Aleksandr Loekasjenko (69) wil in 2025 een nieuwe termijn als president van Wit-Rusland. Dat heeft de omstreden leider volgens staatspersbureau ‘BelTA’ gezegd nadat hij zelf zijn stem had uitgebracht voor de verkiezingen voor het parlement en de gemeenteraad van Minsk. Loekasjenko is een trouwe bondgenoot van de Russische president Vladimir Poetin en wordt vaak de laatste dictator van Europa genoemd.

Lees meer »

“Ik moest al bier bij bestellen”: 100-dagenfeest al goed op gang in Izegem

De laatstejaars van Prizma, campussen College, VTI en IdP vieren vandaag hun 100 dagen. Nu ja, het feest begon gisteravond al en heel wat feestende scholieren trokken zelfs de nacht door. “Ik heb al gebeld naar de brouwerij, ik moest bier bij bestellen”, vat Juri Rommens, uitbater van ‘t Plectrum, de nacht samen.
The post “Ik moest al bier bij

Lees meer »

Stad Oostende zoekt vrijwilligers in strijd tegen Aziatische hoornaar

De komst van de Aziatische hoornaar is slecht nieuws voor honingbijen, wilde bijen en andere insecten. Stad Oostende zoekt – samen met Vespawatchers Middenkust en de provincie West-Vlaanderen – gemotiveerde inwoners die in hun tuin een val willen plaatsen en beheren.
The post Stad Oostende zoekt vrijwilligers in strijd tegen Aziatische hoornaar appeared first on KW.be.

Lees meer »

“Wat weerhoudt premier De Croo ervan om zelf meer te doen dan symboliek te verkopen?”

Als de oorlog in Oekraïne op symboliek zou worden gewonnen, dan waren de Russen al lang uit het land verdreven. Afgelopen weekend, twee jaar na de grootschalige invasie, brachten verschillende Europese leiders een bezoek aan Kiev. Voorop liepen Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen en onze premier Alexander De Croo, die door het Europese voorzitterschap van ons land zes maanden

Lees meer »

Duizenden Bolsonaro-aanhangers op straat tegen onderzoek naar staatsgreep

In de Braziliaanse miljoenenstad Sao Paulo zijn zondag duizenden aanhangers van oud-president Jair Bolsonaro op straat gekomen om hun ongenoegen te laten blijken over het strafonderzoek naar de rechtspopulist. De speurders onderzoeken de rol die Bolsonaro gespeeld zou hebben in de mislukte staatsgreep na diens verkiezingsnederlaag in 2022.

Lees meer »

Ryan Reynolds en Blake Lively horen bij rijkste gezinnen ter wereld: “Ik heb zo’n veertig paar Louboutins”

Doorgaans hebben ze geen schreeuwerige smaak, maar vergis je niet: actrice Blake Lively (36) en acteur Ryan Reynolds (47) horen bij de superrijken. Niet alleen van Hollywood, maar van de hele wereld. Zelfs hun vier kinderen staan in de top 20 van rijkste kroost op onze aardbol. “Mijn dochters weten niet precies hoe mama en papa geld verdienen, of dat

Lees meer »