Krantenkoppen

Lynn Van Royen valt bijna flauw: “Dan is het enkel nog wachten op de helikopter”

“Henk-Jan, ik voel mij niet goed. Ik heb het gevoel dat ik ga omver vallen.” Lynn Van Royen roept in ‘De expeditie: Groenland’ de expeditieleider ter hulp wanneer ze het fysiek heel moeilijk krijgt. Flauwvallen bij -25 graden is levensgevaarlijk.

Meer krantenkoppen in België

Voormalige RAF-terroriste Daniela Klette opgepakt in Berlijn, politie arresteert ook tweede verdachte

Een voormalige terroriste van de Duitse terreurgroep Rote Armee Fraktion (RAF), Daniela Klette (65), is maandagavond in Berlijn opgepakt. Dat heeft het Openbaar Ministerie bekendgemaakt. Klette leefde tientallen jaren ondergedoken. Ze hoor de bij de zogenaamde ‘derde generatie’ van de RAF. Dinsdag werd nog een man opgepakt, maar het is nog niet duidelijk om wie het gaat.

Lees meer »

Brugge Awards zijn terug

Op maandag 17 juni heeft in het Beurs, Meeting en Congres Centrum (BMCC) de tweede editie plaats van de Brugge Awards. Bedoeling van dit initiatief, met awards in acht categorieën, is opnieuw de Brugse ondernemers op een positieve manier in de kijker te zetten.
The post Brugge Awards zijn terug appeared first on KW.be.

Lees meer »

BES Beernem lanceert nieuwe groepsaankoop

Na de sluiting van het oudste biobedrijf van Vlaanderen in Beernem, De Hogen Akker, gingen de klanten op zoek naar een alternatief voor hun biologische producten. Drie klanten sloegen de handen in elkaar en richtten de vzw Biobes Beernem op. Later groeide het initiatief uit tot een coöperatieve zonder winstoogmerk waar coöperanten en klanten terechtkunnen voor lokale, biologische producten.
The

Lees meer »

Dat Roeselare nachtwinkels en barbiers strengere regels oplegt, heeft alles te maken met het bewaken van een kwalitatief handelscentrum

Iedereen is wel al eens in een nachtwinkel geweest. Met hun opvallende led-verlichting en bric-à-brac uitziende rekken zijn ze niet meteen de plaats waar je wekelijks de inkopen doet, maar in geval van nood zijn ze vaak wel de redding voor een pakje boter, doos melk of een diepvriespizza bij uitzondering.
The post Dat Roeselare nachtwinkels en barbiers strengere regels

Lees meer »