Krantenkoppen

Marthe van K3 runt al twee jaar dansstudio met haar Sinerjey: “Zo leuk om die passie als man en vrouw te delen”

Drie avonden per week is het niet van ‘Oya Lélé’. Dan is Marthe van K3 gewoon Marthe De Pillecyn (27). “De vrouw die samen met haar man een dansstudio runt, ver weg van het showbizzwereldje.” Twee jaar al combineert ‘de zwarte van K3′ twee fulltime jobs, maar voor het eerst praat ze erover. Samen met haar Sinerjey Meyfroodt (35), bij de lancering van een nieuw schoolproject binnen hun studio. “Laat Marthe en de dansers maar shinen, ik hou niet van aandacht.”

Meer krantenkoppen in België

Messi-getreiter wordt hem opnieuw te veel: Cristiano Ronaldo reageert met obsceen gebaar dat wellicht niet onbestraft blijft

Het potje van Cristiano Ronaldo (39) kookte nog maar eens over. De Portugese superster belande gisteravond andermaal in een storm van kritiek nadat hij obscene gebaren leek te maken na de 2-3-overwinning op het veld van Al-Shabab, de ploeg van Rode Duivel Yannick Carrasco. Volgens de media in Saudi-Arabië zullen de uitlatingen van ‘CR7’ niet zonder gevolgen blijven.

Lees meer »

Vooruit pakt uit met ‘groene’ kandidaat

De kandidatenlijst van Vooruit voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober krijgt verder vorm. Met Bert Taveirne staat er ook een lid van de partij Groen op de lijst van de Ingelmunsterse socialisten. Vooruit is de eerste partij die een naam bekend maakt.
The post Vooruit pakt uit met ‘groene’ kandidaat appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maffia probeert pastoor te vergiftigen via miswijn

Kritiek van een priester, dat hoort de maffia in het Zuid-Italiaanse Calabrië niet graag. Zelfs in zijn eigen kerk is een pastoor uit het kleine San Nicola di Pannaconi niet meer veilig, bleek onlangs: een lid van de maffia probeerde de man namelijk te vergiftigen met zijn eigen miswijn.

Lees meer »

Ook Delhaize Sint-Pieters vindt overnemer

Ook de vestiging van Delhaize langs de Blankenbergse Steenweg in Sint-Pieters vond nu een overnemer. Zoals bekend draagt Delhaize alle winkel in eigen beheer over aan zelfstandige uitbaters. De vestiging zal uitgebaat worden door Wouter Lafaut en Axelle Lootens.
The post Ook Delhaize Sint-Pieters vindt overnemer appeared first on KW.be.

Lees meer »

Jelle Cleymans en Jonas Van Geel reageren sarcastisch op sneer van bekende komiek: “We hebben zijn mening zeker meegenomen”

‘Morgen beter’, zo heet het derde album van boezemvrienden Jelle Cleymans (38) en Jonas Van Geel (39). “We bedachten eerst de titel, en daarna pas de plaat”, vertelt Jonas. “Onze missie was om in deze donkere tijden een hoopvol album maken.” Reporter Jarne vraagt zich af of het duo rekening heeft gehouden met de commentaar die komiek Xander De Rycke

Lees meer »

Nieuw fietspad tussen Kemmel en Wijtschate voorzien in 2025

In Wijtschate werd het nieuwe fietspad tussen Kemmel en Wijtschate voorgesteld. Het totale project wordt geraamd op 4,8 miljoen euro, waarvan al zeker 3 miljoen euro gesubsidieerd wordt door Vlaanderen en de provincie. De werken worden opgestart in het voorjaar van 2025. Samen met het nieuwe fietspad wordt ook de hele weg vernieuwd. De oude betonweg uit 1957 wordt vervangen

Lees meer »

Burgemeester Sandy Evrard voert lijst MLM aan in Mesen: “Maar ik wil niet zoals mijn collega in Kortrijk de grootste zijn”

In Mesen werd de lijst MLM voor de gemeenteraadsverkiezingen van 13 oktober voorgesteld. Huidig burgemeester Sandy Evrard wordt lijsttrekker. “Dit betekent geenszins dat ik opnieuw burgemeester wordt. Het is de persoon met de meeste stemmen die de algemene leiding zal hebben over de stad.”
The post Burgemeester Sandy Evrard voert lijst MLM aan in Mesen: “Maar ik wil niet zoals

Lees meer »

CD&V maakt bocht over euthanasie: “Discussie over leven en dood niet overlaten aan partijen met weinig morele grenzen”

CD&V wil praten over euthanasie bij vergevorderde dementie. “We willen de discussie over leven en dood niet overlaten aan partijen die weinig of zeer ruime morele grenzen hebben”, zegt partijvoorzitter Sammy Mahdi. De nationale partijraad heeft een aantal stellingen voorbereid die in de aanloop naar het verkiezingscongres van CD&V aan de partijleden zullen worden voorgelegd.

Lees meer »

Zuienkerkse sportraad verliest met Henri Cuypers icoon: “Veel plezier aan beleefd”

Met een lekker etentje in bistro ‘t Mortierken werd voormalig burgemeester Henri Cuypers onlangs bedankt voor zijn meer dan veertig jaar inzet bij de Zuienkerkse sportraad. “De Meetkerkse Moerentocht was een jaarlijks hoogtepunt”, aldus de ‘wandelende burgemeester’.
The post Zuienkerkse sportraad verliest met Henri Cuypers icoon: “Veel plezier aan beleefd” appeared first on KW.be.

Lees meer »

Kamping Kitsch Club pakt uit met een stunt: amper 18 euro voor een ticket

Vandaag, vrijdag 1 maart klokslag 12 uur, start Kamping Kitsch Club met de ticketverkoop. Alles in het leven wordt duurder, maar het grootste verkleedfestival van West-Europa heeft geen last van de inflatie en maakt de tickets goedkoper. Ook de eerste vijf namen zijn bekend die op zaterdag 17 augustus afzakken naar festivalterrein Lange Munte in Kortrijk. Kamping Kitsch Club kondigt

Lees meer »

Aantal fietspaden in goede staat stijgt met 3,3 procent

Het aantal fietspaden langs gewestwegen in Vlaanderen dat in uitstekende of behoorlijke staat verkeert is met 3,3 procent gestegen, tot 63,8 procent. Dat blijkt uit het nieuwe fietsrapport van het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). In totaal telt Vlaanderen ongeveer 7.000 kilometer fietspaden langs gewestwegen.

Lees meer »