Krantenkoppen

Meta wil ook artificiële algemene intelligentie vrij aanbieden

21:00 Mark Zuckerberg, de topman van Meta Platforms, zegt dat zijn bedrijf aan artificiële algemene intelligentie bouwt. De technologie zal volgens hem op verantwoorde wijze in open source worden vrijgegeve…

Meer krantenkoppen in België

Groot deel van Britse stad Plymouth ontruimd nadat onontplofte bom uit Tweede Wereldoorlog ontdekt werd

Zowat 3.250 Britten hebben hun woning in Plymouth tijdelijk moeten verlaten nadat er eerder deze week een niet-ontplofte bom uit de Tweede Wereldoorlog werd ontdekt. Die werd naar zee gebracht, waardoor alle gebouwen langs het traject ontruimd moesten worden. Het Britse ministerie van Defensie sprak op X van “een van de grootste evacuaties sinds WOII”.

Lees meer »

Mama van Kenza overleefde genocide in Rwanda: “Mijn ouders zijn vermoord, maar mijn dochter is vandaag Miss België voor hén”

“Dank u, mama. Voor de Rwandese roots, en om mij in het Frans op te voeden.” Nog voor ze tot Miss België gekroond werd, bracht Kenza Ameloot (21) op het podium een uitvoerige serenade aan mama Joseline Gakire (68). Een wonder dat zij er vandaag überhaupt nog bij is. “Mijn beide ouders zijn vermoord in de genocide in Rwanda, maar

Lees meer »

“Ik wil van stigma af dat ik een clown ben”: Ziggy uit ‘K2 zoekt K3′ geeft haters lik op stuk na succesvolle auditie in ‘American Idol’

Ooit getrakteerd op hoongelach en afwijzing bij ‘K2 zkt K3′, nu krijgt Ziggy Krassenberg (22) een staande ovatie in ‘American Idol’. De blijk van erkenning door wereldsterren als Katy Perry en Lionel Richie doet hem duidelijk deugd, want na het K3-avontuur heeft de kleurrijke artiest heel diep gezeten. “Allemaal de schuld van Studio 100”, vertelt hij ons. In dit openhartig

Lees meer »

“Achter de schermen gaat het er soms hard aan toe”: het rommelt opnieuw tussen Victoria Beckham en Geri Halliwell

De Spice Girls zingen dan wel van “friendship never ends”, maar de vriendschap van Victoria Beckham en Geri Halliwell heeft de afgelopen 30 jaar al heel wat doorstaan. En ook nu zou het er weer bovenarms op zitten. Eerder deze week ontvolgde Halliwell niet alleen Victoria, maar ook David en Brooklyn Beckham op Instagram. “Zowel Geri als Victoria willen steeds

Lees meer »

Geen nieuwe consultants meer bij Bpost

15:49 Bpost-CEO Chris Peeters heeft vrijwel direct na zijn aantreden bij het staatsbedrijf een moratorium op nieuwe consultancycontracten opgelegd. Dat bleek dinsdag tijdens de hoorzitting van Peeters in de…

Lees meer »

Zangeres Cat Janice (31), die eigen sterven aankondigde, is overleden

Cat Janice, een 31-jarige zangeres uit Washington, is overleden. Dat heeft haar familie bekendgemaakt in een verklaring. De vrouw kreeg in april 2022 te horen dat er een kwaadaardige tumor in haar nek was vastgesteld, een heel zeldzame kankersoort. Ze werd vorig jaar genezen verklaard, maar herviel. Omdat Cat Janice zelf via sociale media aankondigde dat ze op sterven lag,

Lees meer »

Elckerlyc Zwevezele klaar voor derby tegen Wivo Wingene

In derde nationale staan de buren uit Zwevezele en Wingene tegenover elkaar. De vorige onderlinge confrontatie draaide uit op een vijfsetter en zo’n derby zorgt uiteraard altijd voor extra motivatie bij beide teams. Spektakel verzekerd.
The post Elckerlyc Zwevezele klaar voor derby tegen Wivo Wingene appeared first on KW.be.

Lees meer »

Royals op zondag – Charles ontvangt premier Sunak niet toevallig mét camera’s, en “banzai” voor jarige keizer Narihuto

Koning Charles ontvangt opnieuw premier Rishi Sunak en er kan al eens gelachen worden. Zoon William bouwt intussen huizen voor daklozen op zijn landgoed. Prinses Delphine en koning Albert zijn nog eens samen in het openbaar verschenen. Keizer Naruhito laat zich 3 keer op het balkon zien. En Jordanië rouwt. Op zondag bundelen we het kleine en grote nieuws uit

Lees meer »

“Wil je met me trouwen?”: Marco is de nieuwe Prins Carnaval van Poperinge en viert dat met een huwelijksaanzoek

De Orde van de Hommelknop heeft zaterdagavond 24 februari de nieuwe Prins Carnaval verkozen. Kandidaat Marco en zijn running mate Tiebe konden de jury en het publiek overtuigen met 90,2 procent. De kersverse Prins Carnaval vierde het bemachtigen van de titel met een huwelijksaanzoek.
The post “Wil je met me trouwen?”: Marco is de nieuwe Prins Carnaval van Poperinge en

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Nederland trekt 100 miljoen euro extra uit voor granaten Oekraïne – Macron sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit

De Franse president Emmanuel Macron sluit het sturen van soldaten naar Oekraïne niet uit. Hij zei dat maandag na een top in Parijs waarop de leiders van twintig Europese landen met elkaar spraken over de voortzetting van hun hulp aan dat door Rusland aangevallen land. Macron voegde er echter wel ter nuance aan toe dat er momenteel geen overeenstemming bestaat

Lees meer »