Krantenkoppen

Mysterieuze crash van Russische privéjet: miljonair (65) en vrouw (64) omgekomen na “motorproblemen”

De Russische miljonair Anatoly Evsjoekov (65) en zijn vrouw Anna (64) zijn omgekomen bij een tragische crash in het noorden van Afghanistan. Het echtpaar was onderweg naar Moskou met een Russische privéjet, maar boven een bergachtig gebied zou het vliegtuig “motorproblemen” hebben gekregen. De crash wordt nog met veel mysterie omhuld en zorgt voor een golf aan speculaties.

Meer krantenkoppen in België

El Grillo in jarige Sint-Petrus en Pauluskerk

De werkgroep PetrusPaulus100 organiseert op zaterdag 9 maart om 20 uur in de Sint-Petrus en Pauluskerk een concert met El Grillo in samenwerking met Cultuurwerking ‘Oekene Inviteert’, en met de steun van de Adriaen Willaert Stichting.
The post El Grillo in jarige Sint-Petrus en Pauluskerk appeared first on KW.be.

Lees meer »

Aftelklok in Welvelgem leidt aftellen naar Gent-Wevelgem in

Met de installatie van de aftelklok aan het kasteel mag de wielerkoorts in de gemeente beginnen. Het is nog een kleine dertig dagen tot de wielerhoogdag, maar de gemeente stoomt zich al klaar voor een editie die belooft heel wat animo in het centrum te brengen.
The post Aftelklok in Welvelgem leidt aftellen naar Gent-Wevelgem in appeared first on KW.be.

Lees meer »

Uitstel beslissing over de toeristische ontsluitingsweg in Middelkerke: “Het niet goedkeuren hiervan is onverantwoord”

De goedkeuring voor een cruciale nieuwe toeristische verbinding tussen de E40 en het centrum van Middelkerke blijft uit, tot grote frustratie van burgemeester Jean-Marie Dedecker. Het tracé, dat bedoeld is om de drukke Spermaliestraat veiliger te maken, wacht nog steeds op groen licht. Burgemeester Dedecker benadrukt dat verdere vertraging onverantwoord is.
The post Uitstel beslissing over de toeristische ontsluitingsweg in

Lees meer »

Blessin ongezien kwaad in de kring van Union na zege, Rouches trekken boetekleed aan voor razende fans: alle highlights van speeldag 27

Speeldag 27 van de reguliere competitie in onze Jupiler Pro League en de winnaar bovenin luistert alwéér – naast die van Anderlecht – naar de naam Union. Maar dat verhinderde Alexander Blessin niet om zijn spelers rond de middelcirkel samen te roepen en in een colère uit te barsten. Niet tevreden met hoe Union naliet Standard helemaal dood te doen

Lees meer »

Diksmuideling (32) ontkent diefstal en gebruik bankkaart van eigen vriend

Een 32-jarige man en een 35-jarige man uit Diksmuide staan voor de strafrechter omdat ze een portefeuille met bankkaart zouden hebben gestolen van hun eigen vriend en vervolgens geld afhaalden. Ze schreven ook geld over van zijn spaarrekening. Enkel de 32-jarige C.B. kwam naar het proces. “Maar hij zegt dat het de andere was die alles deed”, zegt zijn advocaat.<br

Lees meer »

Messi-getreiter wordt hem opnieuw te veel: Cristiano Ronaldo reageert met obsceen gebaar dat wellicht niet onbestraft blijft

Het potje van Cristiano Ronaldo (39) kookte nog maar eens over. De Portugese superster belande gisteravond andermaal in een storm van kritiek nadat hij obscene gebaren leek te maken na de 2-3-overwinning op het veld van Al-Shabab, de ploeg van Rode Duivel Yannick Carrasco. Volgens de media in Saudi-Arabië zullen de uitlatingen van ‘CR7’ niet zonder gevolgen blijven.

Lees meer »

Studente Renée (24) stampt twee nieuwe wielerwedstrijden uit de grond: “Bewondering voor de verenigingen die zoiets elk jaar opnieuw organiseren”

Tielt krijgt er dankzij Renée Heytens twee nieuwe dameskoersen bij op 24 maart. De studente sportmanagement besloot namelijk om in het kader van haar eindwerk een eigen koers te organiseren, omdat ze uit eigen ervaring ontdekte dat er in West-Vlaanderen weinig aanbod is voor vrouwelijke rensters. “Veel mensen waarschuwden me dat ik veel hooi op mijn vork nam, maar ik

Lees meer »

Vier leden van Oostends ‘modelgezin’ schuldig aan cocaïnehandel, kopstuk krijgt zeven jaar cel

Vier leden van een Albanees ‘modelgezin’ uit Oostende zijn voor de Brugse rechtbank veroordeeld voor hun aandeel in grootschalige cocaïnehandel. Een van de zonen kreeg zeven jaar effectieve celstraf. Onder het bed van zijn ouders troffen speurders 56.000 euro cash aan. “Gespaard door hard te werken”, klonk het tevergeefs.
The post Vier leden van Oostends ‘modelgezin’ schuldig aan cocaïnehandel, kopstuk

Lees meer »

Schepen Marc De Keyrel (CD&V) rouwt om vader Palmer (90)

Op zondag 18 februari is Palmer De Keyrel (90), echtgenoot van Rosa Deleu, overleden. Hij laat vier kinderen, zeven kleinkinderen en één achterkleinkind achter. Palmer was de vader van CD&V-schepen Marc De Keyrel.
The post Schepen Marc De Keyrel (CD&V) rouwt om vader Palmer (90) appeared first on KW.be.

Lees meer »

Maffia probeert pastoor te vergiftigen via miswijn

Kritiek van een priester, dat hoort de maffia in het Zuid-Italiaanse Calabrië niet graag. Zelfs in zijn eigen kerk is een pastoor uit het kleine San Nicola di Pannaconi niet meer veilig, bleek onlangs: een lid van de maffia probeerde de man namelijk te vergiftigen met zijn eigen miswijn.

Lees meer »

De stap te ver in Parijs? Bianca Censori riskeert celstraf en 15.000 euro boete door expliciete outfits

Kanye ‘Ye’ West (46) en zijn vrouw Bianca Censori (29) verblijven momenteel in Parijs voor de Fashion Week. Maar daar heeft die tweede het opnieuw heel bont gemaakt. Bianca droeg er een panty zonder ondergoed en deed bovendien geen moeite om haar geslachtsdeel te verbergen. Daarmee overtreedt ze de Franse wet en riskeert ze zelfs een boete van 15.000 euro

Lees meer »