Krantenkoppen

Mysterieuze crash van Russische privéjet: miljonair (65) en vrouw (64) omgekomen na “motorproblemen”

De Russische miljonair Anatoly Evsjoekov (65) en zijn vrouw Anna (64) zijn omgekomen bij een tragische crash in het noorden van Afghanistan. Het echtpaar was onderweg naar Moskou met een Russische privéjet, maar boven een bergachtig gebied zou het vliegtuig “motorproblemen” hebben gekregen. De crash wordt nog met veel mysterie omhuld en zorgt voor een golf aan speculaties.

Meer krantenkoppen in België

Al bijna 150.000 euro ingezameld om schadevergoeding te betalen: crowdfunding van Acid is groot succes

Youtuber Acid, ofwel Nathan Vandergunst, heeft na zijn veroordeling een crowdfundingcampagne opgestart waarmee hij de schadevergoeding wil financieren die hij moet betalen aan de ouders van een Reuzegommer. Het bedrag op de site – die overigens even plat lag omdat er zoveel naar gesurft werd – stijgt enorm snel. Na twintig minuten werd er al meer dan 6.000 euro ingezameld,

Lees meer »

Reünie van de 60-jarigen met twee jaar vertraging

Door de coronacrisis en de onzekerheid daarrond ging de reünie van de 60-jarigen uit Geluwe niet door. Gelukkig kwamen de leeftijdsgenoten onlangs wel samen. De aanwezigen waren Ronny Borry, Nadine Berghman, Ivan Claeys, Marina Bintein, Filip Debeuf, Marijke Bonte, Christ Decock, Veronique Declercq, Dirk Decoulombier, Linda Dejonghe, Joost Decruyenaere, Christine Deprez, Yves Dehuysser, Hilde Dierynck,
The post Reünie van de

Lees meer »

LIVE. Wordt Acid veroordeeld voor ‘exposen’ van Reuzegommers?

Nathan Vandergunst (24), beter bekend onder zijn Youtube-alias Acid, krijgt donderdagvoormiddag zijn straf te horen. Hij maakte in een van zijn video’s de namen en gezichten bekend van enkele ex-Reuzegommers in de zaak Sanda Dia. In theorie riskeert hij een celstraf van maximaal twee jaar, een boete van 80.000 euro en een schadevergoeding van 200.000 euro. Volg alle ontwikkelingen van

Lees meer »

Politie betrapt hardrijder die 124 km/u rijdt in zone 50 in Oostduinkerke

Politiezone Westkust hield woensdag samen de Vlaamse Belastingdienst een controleactie. Op dinsdag en woensdag hield de politie zelf op meerdere plaatsen snelheidscontroles. Daarbij werden in totaal 380 hardrijders betrapt. De ‘hoofdvogel’ werd afgeschoten in de Polderstraat in Oostduinkerke waar maximaal 50 kilometer per uur gereden mag worden. “Er reed iemand maar liefst 124 kilometer per uur”, meldt de politie.
The

Lees meer »

Amerikaan sterft na beet van giftig gilamonster

Een 34-jarige Amerikaan uit Colorado heeft een beet van een van de twee gilamonsters die hij als huisdier had, niet overleefd. De reptielen zijn giftig, maar normaal gezien sterft een mens niet aan zo’n beet. Voor zover bekend viel de laatste gelijkaardige dode te betreuren in 1930.

Lees meer »

“In de kleuterklas leren ze al dat je niet mag vechten”: rechter sneert naar ‘kinderachtige’ kemphanen

Twee Franstalige mannen riskeren een celstraf voor een nogal kinderachtig gevecht op een vroege ochtend in De Panne. Ze gingen als kemphanen over elkaar staan om op straat te vechten. De ene man vond dat hij mocht terugslaan omdat de ander eerst een tik had gegeven. “Zelfs in de kleuterklas leren ze al dat je niet mag vechten”, dacht de

Lees meer »

LIVE OEKRAÏNE. Stafchef Russische strijdkrachten bezoekt troepen in Oekraïne – Oekraïne meldt burgerdoden in noorden door Russische drones

De Russische aanvallen aan het oostelijk en zuidelijk front in Oekraïne zijn fel toegenomen. De Oekraïense president Volodymyr Zelensky geeft toe dat zijn leger zich geconfronteerd ziet met een “extreem moeilijke” situatie aan het front. En volgens zijn Russische evenknie Vladimir Poetin is de oorlog in Oekraïne een “zaak van leven en dood”. Volg alle updates in onze liveblog.

Lees meer »