Krantenkoppen

Na 20 jaar nieuwe groeicurves bij Kind en Gezin: borstvoeding als referentie

Het Agentschap Opgroeien heeft maandag de nieuwe groeicurves voorgesteld. Na een grondige studie werden de curves geactualiseerd om goed te blijven aansluiten bij de huidige populatie kinderen en ouders. Borstvoeding is bij de nieuwe curves de referentie. Er wordt ook rekening gehouden met een sterke toename van het aantal moeders met migratie-achtergrond in vergelijking met de vorige versie uit 2004.

Meer krantenkoppen in België

Hoe echt is reality-tv écht? “De bus van ‘Extreme Makeover’ reed liefst negen keer voor- en achteruit”

De onthullingen bij ‘Extreme Makeover’, de ruzies in ‘Temptation Island’, de vriestemperaturen bij ‘De expeditie: Groenland’ en nu ook het veelbesproken ‘Astrid en Natalia: Back to Reality’. 23 jaar na de eerste editie van ‘Big Brother’ stikt het van de realityshows op tv. Maar hoe ‘echt’ zijn die eigenlijk? “De kijker weet altijd wel een beetje dat niet alles is

Lees meer »

Het lichaam van Dries uit ‘Kamp Waes’ doorgelicht: “Met deze waarde kan hij de Omloop rijden, én winnen”

Dat Dries Borstlap (25) uit ‘Kamp Waes’ een straffe gast is, weet u intussen al. Maar hoe straf is hij precies? Is hij een goeie hobbysporter of heeft hij een beetje Wout Van Aert en Bashir Abdi in zich? Wij duiken in de resultaten van zijn inspanningstest en lichaamsscan. Wim Van Hoolst, directeur testing en coaching bij Energy Lab, trekt

Lees meer »

Ook tweede inzending van Israël voor Eurovisiesongfestival is “te politiek” en wordt afgewezen

De organisatoren van het Eurovisiesongfestival hebben ook een tweede Israëlische inzending voorlopig geweigerd. De Israëlische nieuwswebsite ‘ynet’ schrijft op basis van functionarissen bij het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken dat ook het lied ‘Dance Forever’, dat de tweede keus was, in de huidige vorm niet is goedgekeurd door de European Broadcasting Union (EBU).

Lees meer »

LIVE GAZA. Onafhankelijke VN-experten vragen wapenembargo tegen Israël – Netanyahu stelt plan voor naoorlogs Gaza voor

Onafhankelijke experten van de Verenigde Naties roepen op tot een wapenembargo tegen Israël. Exportlanden zouden het internationale humanitaire recht schenden als wapens die door hen geleverd worden ingezet zouden worden in de oorlog in de Gazastrook. De Israëlische premier Benjamin Netanyahu presenteerde zijn oorlogskabinet voor het eerst een formeel plan voor wat er met de Gazastrook moet gebeuren na de

Lees meer »

Het Messi-getreiter wordt ‘m opnieuw teveel: Cristiano Ronaldo reageert met obsceen gebaar dat wellicht niet onbestraft blijft

Het potje van Cristiano Ronaldo (39) kookte nog maar eens over. De Portugese superster belande gisterenavond andermaal in een storm van kritiek nadat hij obscene gebaren leek te maken na de 2-3 overwinning op het veld van Al-Shabab, de ploeg van Rode Duivel Yannick Carrasco. Volgens de media in Saudi-Arabië zullen de uitlatingen van CR7 niet zonder gevolgen blijven.

Lees meer »